Billigt Snabbt Fraktfritt *över 695 SEK
Sök:

Tavla - Störst sortiment och lägst pris för lla tavlor!

Tavlor på Familjetapeter - 21 miljoner motiv!

Sortiment canvastavlor

Vårt Sortiment

På Familjetapeter har vi ett sortiment på hela 21 miljoner bilder. Alla bilder kvalitetssäkrade, högupplösta och tagna av proffs. Det betyder att du i i princip kan få vilket typ av motiv som helst, tryckt i hög kvalité som en canvastavla. Utöver detta utlovar vi även prisgaranti, vilket betyder att vi garanterar att vi håller marknadens lägsta pris på våra canvas. Hittar du samma typ av canvastavla med samma motiv som säljs billigare så matchar vi det och säljer tavlan till dig för detta pris.

Hos Familjetapeter får du knivskarpa proffsbilder tryckta på högkvalitativa canvastavlor till marknadens lägsta pris!

 

Canvastavlor Familjetapeter

Canvastavlor på Familjetapeter!

Nu har vi lanserat en ny produkt på Familjetapeter - alla våra 21 miljoner motiv kan nu tryckas som en högkvalitativ canvastavla i flera olika storlekar. Här kan du få allt från en häftig New York bild till en vacker solnedgång över havet direkt i ditt hem. Vi har gjort en omfattande kategorisering av alla våra 21 miljoner foton så att du enkelt skall kunna hitta den bild som passar dig bäst. Skulle du mot förmodan inte hitta det motiv du vill ha, kan du alltid kontakta oss så hjälper vi till med bildletningen.

Vår nya produkt canvas har en hög kvalité. Tavlan trycks med en nyanserad färgåtergivning på en duk i 100 % bomull. Ramen är av svenskt furu och är monterad innan den skickas så att tavlan, direkt kan hängas upp i hemmet när den levereras. Beställ redan idag!

Canvastavla egen bild

Canvas egen bild

Visste du att du kan få din egen bild tryckt på canvastavla? Gå bara till sidan "Egen canvas" och tryck på "Skapa din canvastavla". Ladda upp din bild välj storlek, välj beskärning. På sidan finns en indikator som visar kvaliteten på ditt kort, så du vet hur bra kortet kommer bli på din blivande canvastavla. När du är nöjd med beskärningen så trycker du på lägg i varukorg och sedan gå till kassan. När du skrivit in dina uppgifter och bekräftat köpet så skapar vi din canvastavla och skickar den inom 3-4 dagar. Enkelt va? Tryck på knappen "Läs mer" och beställ redan idag!

roliga hundbilder på canvastavla

Roliga hundbilder

Nu har vi skapat en sida med skojiga hundbilder. Där har vi samlat de absolut roligaste hundarna som finns på bild. Tycker du att bilderna är så roliga att du vill ha dem i hemmet? Inga problem! Alla bilder på hundarna finns att skapas som canvastavla.  Då kan du få ett kort på din favorithund, tryckt på en tavla och skickad direkt till hemmet. Tryck bara på "köp som canvastavla". För att gå till sidan för roliga hund bilder på canvastavla tryck på knappen "läs mer".

Tapeter och väggdekor för varje plånbok - Familjetapeter.se

Vi anser att alla, oavsett tjocklek på plånbok ska ha möjlighet att skapa sitt drömhem. Familjetapeter.se har sedan starten 2013 haft som mål att erbjuda våra kunder ett brett sortiment av tapeter, fototapeter och väggdekorer av hög kvalité till förmånliga priser. Med ett av Sveriges största sortiment av tapeter, fototapeter och väggdekor hoppas vi att du vill börja inreda ditt drömhem med oss.