Billigt Snabbt Fraktfritt *över 695 SEK
Sök:

Tavlor Vintage

Beställ dina favorit Tavlorer från kategori - Tavlor Vintage!

Tavlor Vintage från familjetapeter.se

Här är kategorin tavlor Vintage. Under tavlor Vintage har vi ett stort sortiment av väl valda bilder och konst. För att hitta ett foto eller målning som passar just dig kan du antingen fortsätta att scrolla igenom alla bilder eller välja ytterligare en underkategori av posters.

 

Efter att ha tittat genom urvalet av bilder så kan du även beskära bilder från Vintage. Välj önskad storlek och flytta beskärningsrutan så att motivet från fotot eller konsten blir exakt som du vill ha den.

Vi på Familjetapeter trycker våra tavlor i tre kvalitéer: poster, premiumtryck och fototryck. Poster är på ett tunnare papper och med ett enklare tryck. Trots detta är tavlaen fortfarande av bra kvalité och ser häftig ut på väggen. Premiumtryck på ett tjockare överdraget papper och med ett premiumtryck av hög kvalitét. För den som vill en tavla av hög kvalité men fortfarande inte vill betala allt för mycket är premiumtryck ett perfekt alternativ. Med fototryck används ett fotografiskt papper i toppkvalité. Trycket är en digital fotoframkallning som återger bilder i knivskarp upplösning och med extremt bra färgåtergivning. Trycket kan jämställas med en riktig kemisk framkallning gjort i ett fotolabb. Fototryck är en exklusiv väggdekor som verkligen ger en wow-känsla. Alla motiv från kategori tavlor Vintage går i att trycka i samtliga kvalitéer och i alla storlekar! Köp redan idag!>

 

 

 

 

 

Efter att ha valt bild från kategorin tavlor Vintage, valt kvalité och beskurit bilden så kan du även välja till ram. Vi har massor av olika ramstorlekar i flera färger till ett bra pris. Vår ramfunktionalitet gör det möjligt att se ramen innan du köper den. Välj bara en ram, så placeras den runt din bild och du får en förtitt på hur väl ramen matchar bilden. När du sedan beställt din poster från kategorin Vintage så levereras den direkt hem till dig. Gör du ett köp över 500 kronor så blir frakten gratis! Håll även utkik för rea! Vi rekommenderar att man väljer premiumtryck eller fototryck vitt beställning av ram.

 

På Familjetapeter får du kan välja emellan flera stycken motiv i kategorin tavlor Vintage och flera tusen andra kategorier. Vi har allt från vackra naturkort till antika konstbilder. Hela vårt sortiment består av hela 21 miljoner motiv. Alla bilder är tagna av proffsfotografer och all konst är gjorda av konstnärer. Utöver detta får du ditt valda motiv tryckt på en högkvalitativ tapet till ett bra pris

Vid frågor om fototapet Vintage eller annat vänligen kontakta kundservice på +46 (0) 8 26 11 11. Vår personal har en stor kunskap om kategorin fototapet Vintage, andra tavlor och dessutom våra andra produkter. Vi pratar gladligen med våra kunder och söker gärna lösningar!

En tavla på din vägg eller dörr gör höjer inte bara inredningen i ditt hem utan gör din interior design mer personlig. Att använda sig av bild eller foto från kategorin fototapet Vintage är perfekt för det ändamålet och ger den efterlängtade wow-känslan i rummet. tavlor från Vintage innehåller även motiv som matchar varandra så du kan köpa flera tavlor i samma tema. Motiv kan även kombineras från posters från Vintage och andra kategorier.

Familjetapeter har en av marknadens största utbud av bild, grafiska motiv och konst för tavlor. Hela sortimentet består av mer än 21 miljoner unika motiv i hög kvalité – tagna av proffsfotografer. Bilderna finns inte bara under tavla Vintage utan sorteras in i ett flertal specifikt anpassade kategorier så att du enkelt kan hitta de motiv du letar efter!

 

 

 

Tapeter och väggdekor för varje plånbok - Familjetapeter.se

Vi anser att alla, oavsett tjocklek på plånbok ska ha möjlighet att skapa sitt drömhem. Familjetapeter.se har sedan starten 2013 haft som mål att erbjuda våra kunder ett brett sortiment av tapeter, fototapeter och väggdekorer av hög kvalité till förmånliga priser. Med ett av Sveriges största sortiment av tapeter, fototapeter och väggdekor hoppas vi att du vill börja inreda ditt drömhem med oss.