Billigt Snabbt Fraktfritt *över 695 SEK
Sök:

Designa en fototapet, canvastavla eller affisch från egen bild

EGEN BILD SOM FOTOTAPET EGEN BILD SOM CANVASTAVLA EGEN BILD SOM RAMAD TAVLA

Ladda upp din egen bild!

Familjetapeter.se är en svensk nätbutik som erbjuder dig som kund att ladda upp din egna bild. Vi ger dig som kund möjlighet att utifrån egen bild få den som en fototapet, en canvastavla eller som affisch. Genom att skapa en fototapet eller en tavla av egen bild kan du skapa något unikt för just dig. Det kan vara en egen bild tagen från semestern som hamnar som en fototapet i sovrummet eller en egen bild föreställande dig och din älskade, eller ett familjefoto som blir en perfekt julklapp till mormor eller farfar.

Genom att vi endast verkar över nätet, dvs inga dyra utikslägen och ändå servar kunder med fototapeter från hela norra Europa, ja vi har faktiskt kunder från världens alla hörn, - kan vi hålla marknadens lägsta priser utan att tumma på kvaliteten.

Ladda upp egen bild - Fototapet

Fototapet Egen Bild låter dig skapa din helt egna fototapet. Fototapeten är en formstabil och slitstark tapet av typ non-woven.

Ladda upp egen bild - Canvastavla

Canvastavla Egen Bild låter dig skapa en personlig canvastavla från eget motiv. Bilden trycks på 100% bomullsduk (390g/m2) och håller högsta kvalitet. För bästa resultat levererar vi alltid våra tavlor färdigmonterade och uppspända på formstabila kilramar av svenskträ. Ramen finns i två utföranden, 18 mm eller 38 mm tjock. Alla våra canvastavlor är UV- och vattentåliga med 200 års hållbarhet. Vi trycker alltid våra canvastavlor även på kanterna för bästa resultat.

Ladda upp egen bild - Affisch eller ramad tavla

Affisch kan beställas med eller utan ram. Tavlan består av en formstabil fururam i färgerna svart, vit eller silver, samt en glasskiva. Passepartout finns som tillval, det kan i många fall framhäva motivet. Alla våra bilder går att beskäras, på det sättet kan du få exakt den del av motivet som du vill.

Att skapa din personliga fondvägg, canvastavla eller affisch från egen bild har aldrig varit enklare. Ladda upp din egna bild, ange mått, välj beskäring och få indikation på bildens kvalitet direkt. Om du undrar något ska du veta att våra professionella grafiker kan göra väldigt mycket med en bild/tapeten för att möta just dina önskemål.

Tveka inte att höra av dig till vår kundtjänst på telefon 08 26 11 11 för fri rådgivning.

Vår ambition är att alltid erbjuda dig det bästa alternativet!

Tapeter och väggdekor för varje plånbok - Familjetapeter.se

Vi anser att alla, oavsett tjocklek på plånbok ska ha möjlighet att skapa sitt drömhem. Familjetapeter.se har sedan starten 2013 haft som mål att erbjuda våra kunder ett brett sortiment av tapeter, fototapeter och väggdekorer av hög kvalité till förmånliga priser. Med ett av Sveriges största sortiment av tapeter, fototapeter och väggdekor hoppas vi att du vill börja inreda ditt drömhem med oss.