Billigt Snabbt Fraktfritt *över 695 SEK
Sök:

Ditt val av motiv som canvastavla, affisch eller ramad tavla

FOTOPRINT SOM CANVASTAVLA FOTOPRINT SOM AFFISCH FOTOPRINT SOM RAMAD TAVLA

Fotoprint

Familjetpeter.se är en svensk nätbutik som erbjuder dig ett brett utbud av fotoprint som du kan beställa i form av affisch, ramad tavla eller som canvas.

Fotoprint som canvastavla

Ditt val av fototprint trycks på 100% bomullsduk (390g/m2) och håller högsta kvalitet. För bästa resultat levererar vi alltid våra tavlor färdigmonterade och uppspända på formstabila kilramar av svenskträ. Ramen finns i två utföranden, 18 mm eller 38 mm tjock. Alla våra canvastavlor är UV- och vattentåliga med 200 års hållbarhet. Vi trycker alltid våra canvastavlor även på kanterna för bästa resultat.

Fotoprint som affisch eller ramad tavla

Våra affischer kan beställas med eller utan ram. Tavlan består av en formstabil fururam i färgerna svart, vit eller silver, samt en glasskiva. Passepartout finns som tillval, det kan i många fall framhäva motivet. Alla våra bilder går att beskäras, på det sättet kan du få exakt den del av motivet som du vill.

Tveka inte att höra av dig till vår kundtjänst på telefon 08 26 11 11 för fri rådgivning.

Vår ambition är att alltid erbjuda dig det bästa alternativet!

Tapeter och väggdekor för varje plånbok - Familjetapeter.se

Vi anser att alla, oavsett tjocklek på plånbok ska ha möjlighet att skapa sitt drömhem. Familjetapeter.se har sedan starten 2013 haft som mål att erbjuda våra kunder ett brett sortiment av tapeter, fototapeter och väggdekorer av hög kvalité till förmånliga priser. Med ett av Sveriges största sortiment av tapeter, fototapeter och väggdekor hoppas vi att du vill börja inreda ditt drömhem med oss.