Billigt Snabbt Fraktfritt *över 695 SEK
Sök:

Fototapeter - Störst sortiment och lägst pris!

Vårt sortiment

På Familjetapeter har vi marknadens största sortiment. Vi har hela 21 miljoner högupplösta bilder tagna av proffs och i massa olika färger. Du kan i princip få vilket motiv som helst tryckt som fototapet för ditt hem. Alla bilder har blivit noggrant kategoriserade så du enkelt skall hitta ett foto som passar dig bäst. Skulle du mot förmodan inte hitta en bild så kan du kontakta vår kundservice så hjälper vi dig med bildletningen för din tapet.

Utöver vårt enorma sortiment så utlovar vi även en prisgaranti, vilket betyder att vi garanterar att vi har marknadens lägsta pris. Hittar du samma typ av tapet med samma motiv som säljs billigare så matchar vi det priset. Toppen va?

Hos Familjetapeter får du knivskarpa proffsbilder tryckta på högkvalitativa fototapeter till marknadens lägsta pris!

Våra material för tapeter med fasta mått

Hos Familjetapeter är alla välkomma. Vi tycker att inredning i hemmet ska vara till för alla, utan att plånboken eller något annat behöver begränsa ens inredningsidéer. Därför har vi tagit fram ett brett sortiment av material, som matchar allas preferenser. Med varje tapettyp erbjuder vi olika motiv och kvaliteter. Flest bilder finns i vår kategori ”Skräddarsydda mått”. Där har vi över 21 miljoner bilder som är redo tryckas!

Standard

Standard är en mer prisvärd tapet som är väldigt lätt att sätta upp. Bilden trycks på ett papper av typen Blueback. Här limmar man direkt på tapetvåden och trycker sedan upp den mot väggen. Som en vanlig tapetrulle.

Vår Standardtapet är perfekt för barnrum. Barns utveckling kan gå väldigt snabbt. Något som är väldigt intressant och häftigt nu kanske är jättetråkigt om ett år. Ena stunden är det Batman som gäller, andra är det Spiderman. Därför kan det vara bra att ha en fototapet som är lätt att ta ner och enkelt kan bytas mot någon annan. Bland våra standardtapeter har vi ett dessutom bildsortiment som passar just barn. Allt från Spiderman till Snövit.

Valbart alternativ vid val av tapeter med förbestämda mått.

Premium

Premium är en kvalitetssäker fototapet av typen Non-woven. Premium är av hög kvalitet men på grund av att tapeten förtrycks i fasta mått så håller den fortfarande ett väldigt lågt pris. För dig som vill inreda hemmet med en "high end" fototapet, utan att det kostar för mycket pengar så är vår Premiumtapet perfekt för dig.

Sortimentet består av välvalda proffsfotografier med atraktiva motiv. Här finns både fantastiska landskapskort och coola stadsbilder. Vi har även en del barnmotiv för dig som vill ha en tapet som verkligen får ditt barns rum att sticka ut. 

Materialet Non-woven är en högkvalitativ papperstyp där fibrerna i pappret varken är vävda eller knytna. Detta gör att det blir en matt och jämt yta för färgen att fästa på. Non-woventapeter har en bättre färgåtergivning och tryck. 

Valbart alternativ vid val av tapeter med förbestämda mått. Premium används vid alla skrädarsydda mått. För skräddarsydda mått använder vi oss dessutom av ett uppgraderat tryck. Det gör att motivet återskapas i knivskarp upplösning och får en nyanserad färgåtergivning.

Bra tapettips – Så gör du!

Att bestämma och sätta upp sin heminredning kan ibland vara väldigt svårt. Fototapeter och andra typer av fondväggar är inget undantag. Valet av material och motiv kan ge lite beslutsångest och vissa tycker att det är krångligt att sätta upp en fondtapet. Därför har vi samlat lite generella tips om fototapeter. Vi tycker att alla delar i inredningsprocessen ska vara enkla och roliga!

Här kan du läsa om vad du ska tänka på när du väljer tapetmaterial och bild till din fondvägg. Eller vilka tapetverktyg och vilket lim du ska använda dig av. Vi hoppas att med denna hjälp så blir du nöjd med alla aspekter av din nya fototapet!

Inspiration

Hemmet är där de flesta människor spenderar mesta av sin tid. Därför är det viktigt att man är nöjd med sin heminredning så att man kan känna sig bekväm och till ro under alla dessa timmar.  Men ibland så kan det vara svårt att veta vad man ska göra för att få ens heminredning personlig och så kallad ”spot on”. Vi har därför samlat lite exempel på fondväggar och på vad man kan göra med våra fototapeter. Efter att ha tittat på lite inspirationsbilder så brukar sinnet fräschas upp och inredningsidéerna flöda naturligt. Gå till länken och titta, njut och inspireras!

 

Fototapeter till hela familjen!

Familjetapeter är en svensk nätbutik som säljer fototapeter och canvastavlor till hem och företag. Vi på familjetapeter har alla samma målsättning – att med hjälp av fototapeter inspirera och skapa upplevelser för såväl vuxna som barn.

Via vår webbutik kan du enkelt själv måttbeställa din fototapet eller välja en fototapet ur vårt breda sortiment med färdiga mått. Du kan enklet navigera och söka bland våra motiv så att du enkelt kan hitta ditt drömmotiv. Istället för att i lördagsrusningen leta bland butikernas 100-tals tapetpärmar kan du nu i lugn och ro - hemma eller på vägen till jobbet välja och beställa våra fototapeter.

Visste du att vi har över 21 miljoner fototapeter i sortiment! Det gör oss till en av världens största fototapetsleverantörer. Genom att vi endast verkar över nätet, dvs inga dyra butikslägen och ändå servar kunder med fototapeter från hela norra Europa, ja vi har faktiskt kunder från världens alla hörn, - kan vi hålla låga priser utan att tumma på kvaliteten.

Prisgaranti – Garanterat marknadens lägsta pris!

På familjetapeter.se handlar du våra fototapeter till mycket bra priser. Prisgarantin innebär att vi regelbundet ser över vår prissättning för att säkerställa att du kan handla tryggt och säkert.

Skulle du hittar våra fototapeter, till lika motiv och kvalitet, till ett lägre pris hos en annan butik får du köpa produkten från oss till samma pris. Förutsättningen är att det är samma fototapet och specifikationer samt att den kan köpas på lika villkor. Om du mot förmodan skulle hitta en fototapet till ett billigare pris, går du tillväga på följande sätt: Kontakta vår kundservice och meddela var du har hittat den billigare fototapeten. Vi hjälper dig sedan därefter!

Fototapet - Sortiment och kvalitet

Med våra över 21 miljoner fototapeter är vi en av världens största fototapetsleverantörer. När du valt ditt drömmotiv och angett väggens mått trycker vi din fototapet. Vi utvecklar och förfinar ständigt vår tillverkningsprocess och fototapeterna. Vi är inte proffs på allt men fototapeter kan vi! Genom att vi nu även erbjuder ett sortiment av fototapeter med fasta mått har vi ökat dina valmöjligehter och chansen att hitta just det du söker! Perfekt till exempel ett barn rum där man vet att motivet och fototapeten kommer bytas ut efter några år när barnet blir äldre.

Vår ambition är att alltid ha bra alternativ i olika prisklasser beroende på situation och faser i livet. Vår måttbeställda fototapet liksom vår premiumtapet är formstabila och slitstarka fototapeter av typ non-woven (150g/m2). Våra fototapeter tas fram utifrån högupplösta foton tagna av professionella fotografer. Fototapeten trycks specifikt för dig och din fondväggs mått. Limmet ska appliceras direkt på fondväggen (non-woven lim) och tapet våderna monteras kant i kant. Tapetvådernas bredd är 47,5 cm.

Vår standardtapet är en kvalitétssäker och prisvärd fototapet av typ ”blueback”. Limmet appliceras direkt på våderna och våderna monteras kant i kant. Tapeten är enkel att montera men känner du dig osäker konsultera yrkesman.

Tapeter och väggdekor för varje plånbok - Familjetapeter.se

Vi anser att alla, oavsett tjocklek på plånbok ska ha möjlighet att skapa sitt drömhem. Familjetapeter.se har sedan starten 2013 haft som mål att erbjuda våra kunder ett brett sortiment av tapeter, fototapeter och väggdekorer av hög kvalité till förmånliga priser. Med ett av Sveriges största sortiment av tapeter, fototapeter och väggdekor hoppas vi att du vill börja inreda ditt drömhem med oss.