Billigt Snabbt Fraktfritt *över 695 SEK
Sök:

Fondvägg

Låt kretiviteten och fantasin flöda och skapa de rum som du verkligen vill ha. Med våra digitaltryckta tapeter kan du skapa precis de tapeter du själv vill ha, bara din egen fantasin sätter begränsningen.


Fondvägg tapet

Här är alla våra tapater som passar som fondvägg eller fondtapet. Under fondvägg har vi ett stort tillval av väl utvalda motiv. För att hitta en tapet till en fondvägg som passar just dig kan du antingen fortsätta att scrolla igenom alla bilder eller välja en underkollektion.

 

När du sedan har valt ett kort med ett motiv som passar don fondvägg kan du enkelt beskära bilden och flytta beskärningsrutan så att motivet blir exakt som du vill ha det.

När du är klar med beställningen levereras din fondtapet direkt nära dig. Vid köp av skräddarsydda bildtapeter från artikelgruppen fondvägg och från våra andra kategorigrupper finns alltid möjligheten till fri transport. Vi erbjuder även snabbleverans.

Alla våra skräddarsydda fondväggar skapas med laserstryck på non-woven-kvalité. Detta ger en prisvärd fondvägg som samtidigt håller hög kvalité. Dessutom är motiven i vårt tillval högupplösta och anpassade till att visas i stort format på väggen.

Vi på Familjetapeter erbjuder billiga tapeter som samtidigt håller hög kvalitét. Under kategorin fondvägg kan du välja bland ett stort urval av bilder. Skapa dina egna tapeter med ett kort som passar just dig. Våra fondtapeter är enkla att montera och skapar en möjlighet att själv göra din miljö mer personlig.

 

 

 

Här kan du köpa din drömtapet i kategorin fondtapet Fondvägg eller i många andra motiv. Du kan även få din EGEN bild tryckt på vår kvalitétstapet. Varför inte ett ögonblick från senaste semestern eller naturbild från sommarstället? Scrolla upp från kategorin fondtapet Fondvägg och tryck bara på fliken ”egen bild” högst upp till höger.

Familjetapeter har en av marknadens största urval av bilder till fondtapeter. Hela sortimentet består av mer än 21 miljoner unika kort i hög kvalitét – tagna av proffsfotografer. Bilderna finns inte bara under tapet Fonvägg utan sorteras in i ett flertal specifikt anpassade kollektioner så att du enkelt kan finna de kort du letar efter.  

Våra fondtapeter är speciellt anpassade så att du enkelt kan montera dem på väggen. Börja med att undersöka om väggen är slät och har en neutral färg. Kontrollera sedan om din bildvägg från kollektionen fototapet Fondvägg stämmer med det foto du beställde. Lägg sedan ut våderna av din fondvägg så att hela bilden framgår. Applicera sedan non-wovenlimmet direkt på väggen. Limma för två våder i taget. Montera alltså två våder i taget från tapeten från fondvägg Fondvägg. Pressa ut alla luftbubblor och låt torka i ett dygn. En fullständig monteringsanvisning följer med när du beställer av kategorigruppen fondvägg Fondvägg eller från våra andra kategorier. Monteringsanvisningen finns även på hemsidan.

 

Om du har några frågor angående artikelgruppen fototapet Fondvägg eller annat vänligen kontakta kundservice. Vår personal har en stor kunskap om kategorin fondtapet Fondvägg och alla våra andra fondväggar. Vi i kan garantera att du alltid blir bemött på ett konstruktivt och trevligt sätt.

Här på Familjetapeter får du möjlighet att välja en bild från kategorin Fondvägg eller från våra andra 21 miljoner motiv. Alla motiv är tagna av proffsfotografer och är anpassade för att visas på vägg. Utöver detta får du ditt valda kort tryckt på en högkvalitativ tapet till ett bra pris.

En fototapet som en fondvägg utvecklar inte bara din interiör utan skapar en miljö där bilden och rummet samverkar till en helhetsupplevelse. Att använda sig av bild från kategorin Fondvägg är perfekt för det ändamålet och ger den efterlängtade wow-känslan. Kategorin Fondvägg innehåller även kort som matchar varandra så att flera väggar kan tapetseras i samma tema. På det sättet tar du bildens miljö direkt in till ditt rum. 

Ett fantastiskt motiv - i knivskarp upplösning - tryckt på en kvalitétstapet. En fondvägg från Familjetapeter höjer din inredning till en helt annan nivå. Beställ redan idag!

 

 

Tapeter och väggdekor för varje plånbok - Familjetapeter.se

Vi anser att alla, oavsett tjocklek på plånbok ska ha möjlighet att skapa sitt drömhem. Familjetapeter.se har sedan starten 2013 haft som mål att erbjuda våra kunder ett brett sortiment av tapeter, fototapeter och väggdekorer av hög kvalité till förmånliga priser. Med ett av Sveriges största sortiment av tapeter, fototapeter och väggdekor hoppas vi att du vill börja inreda ditt drömhem med oss.