Billigt Snabbt Fraktfritt *över 695 SEK
Sök:

Fototapet Abstrakt

Låt fantasin flöda! Med våra abstrakta fototapeter hittar du motiv som förundrar och väcker kreativitet hos såväl ung som gammal. Att inte ha ett definitivt förhållningssätt till sin kreativitet kan framkalla de mest spektakulära skapelserna. Välkommen!

Abstrakt

Fototapet Abstrakt från familjetapeter.se

Här är kollektionen fondvägg Abstrakt. Under tapet Abstrakt har vi ett stort urval av väl valda bilder. För att finna en bildtapet

Abstrakt som passar just dig kan du antingen fortsätta att scrolla igenom alla kort eller välja ytterligare en underkollektion.

När du sedan har valt ett motiv från fototapet Abstrakt kan du enkelt beskära bilden och flytta beskärningsrutan så att kortet blir exakt som du vill ha det.

När du är klar med beställningen transporteras din fondvägg Abstrakt direkt nära dig. Vid köp av skräddarsydda fondväggar från kollektionen tapet Abstrakt och från våra andra kollektioner finns alltid möjligheten till fri transport. Vi erbjuder även snabbleverans.

Alla våra skräddarsydda fototapeter trycks med laserstryck på non-woven-material. Detta ger en prisvärd fotovägg Abstrakt som samtidigt håller hög kvalité. Dessutom är bilderna i vårt utbud högupplösta och anpassade till att visas i stort format på väggen.

Vi på Familjetapeter erbjuder prisvärdiga tapeter som samtidigt håller hög kvalitét. Under kategorigruppen tapet Abstrakt kan du välja bland ett stort tillval av motiv. Skapa dina egna fondväggar med ett kort som passar just dig. Våra bildtapeter är enkla att montera och skapar en möjlighet att själv göra din miljö mer personlig.

 

 

 

Här kan du köpa din drömtapet i kategorin fondtapet Abstrakt eller i många andra motiv. Du kan även få din EGEN bild tryckt på vår kvalitétstapet. Varför inte ett ögonblick från senaste semestern eller naturbild från landskapet? Scrolla upp från kategorigruppen bildvägg Abstrakt och tryck bara på fliken ”egen bild” högst upp till höger.

Familjetapeter har en av marknadens största utbud av bilder till tapeter. Hela sortimentet består av mer än 21 miljoner unika motiv i hög kvalitét – tagna av proffsfotografer. Bilderna finns inte bara under bildvägg Abstrakt utan sorteras in i ett flertal specifikt anpassade kategorigrupper så att du enkelt kan finna de motiv du letar efter.  

Våra tapeter är speciellt anpassade så att du enkelt kan montera dem på väggen. Börja med att undersöka om väggen är slät och har en neutral färg. Kontrollera sedan om din bildtapet från kollektionen fototapet Abstrakt stämmer med det motiv du beställde. Lägg sedan ut våderna av din fototapet Abstrakt så att hela bilden framgår. Applicera sedan non-wovenlimmet direkt på väggen. Limma för två våder i taget. Montera alltså två våder i taget från tapeten från bildvägg Abstrakt. Pressa ut alla luftbubblor och låt torka i ett dygn. En fullständig monteringsanvisning följer med när du beställer av kategorin fondtapet Abstrakt eller från våra andra kategorigrupper. Monteringsanvisningen finns även på hemsidan.

 

Om du har några frågor angående kollektionen fotovägg Abstrakt eller annat vänligen kontakta kundservice. Vår personal har en stor kunskap om kollektionen fotovägg Abstrakt och alla våra andra fondtapeter. Vi i kan garantera att du alltid blir bemött på ett konstruktivt och trevligt sätt.

Här på Familjetapeter får du möjlighet att välja en bild från fototapet Abstrakt eller från våra andra 21 miljoner kort. Alla motiv är tagna av proffsfotografer och är anpassade för att visas på vägg. Utöver detta får du ditt utvalda motiv tryckt på en högkvalitativ tapet till ett bra pris.

En tapet som en fondvägg utvecberedd inte bara din interiör utan skapar en miljö där kortet och rummet samverkar till en helhetsupplevelse. Att använda sig av bild från artikelgruppen fotovägg Abstrakt är perfekt för det ändamålet och ger den efterlängtade wow-känslan. Fototapet Abstrakt innehåller även motiv som matchar varandra så att flera väggar kan tapetseras i samma tema. På det sättet tar du bildens omgivning direkt in till ditt barnrum. Motiv kan även kombineras från fondtapet Abstrakt och andra kollektioner.

Ett fantastiskt kort - i knivskarp upplösning - tryckt på en kvalitétstapet. En fotovägg från Familjetapeter höjer din inredning till en helt annan nivå. Beställ redan idag!

 

 

Tapeter och väggdekor för varje plånbok - Familjetapeter.se

Vi anser att alla, oavsett tjocklek på plånbok ska ha möjlighet att skapa sitt drömhem. Familjetapeter.se har sedan starten 2013 haft som mål att erbjuda våra kunder ett brett sortiment av tapeter, fototapeter och väggdekorer av hög kvalité till förmånliga priser. Med ett av Sveriges största sortiment av tapeter, fototapeter och väggdekor hoppas vi att du vill börja inreda ditt drömhem med oss.