Billigt Snabbt Fraktfritt *över 695 SEK
Sök:

Fototapet Fantasy

Beställ dina favorit fototapeter från kategori - Fototapet Fantasy!

Fototapet Fantasy från familjetapeter.se

Här är kategorigruppen fotovägg Fantasy. Under fondvägg Fantasy har vi ett stort sortiment av väl utvalda kort. För att finna en fondtapet

Fantasy som passar just dig kan du antingen fortsätta att scrolla igenom alla kort eller välja en till underkategori.

När du sedan har valt ett kort från bildvägg Fantasy kan du enkelt beskära bilden och flytta beskärningsrutan så att motivet blir exakt som du vill ha det.

När du är nöjd med beställningen skickas din fondvägg Fantasy direkt nära dig. Vid köp av skräddarsydda bildtapeter från artikelgruppen fondtapet Fantasy och från våra andra artikelgrupper finns alltid möjligheten till fri transport. Vi erbjuder även snabbleverans.

Alla våra skräddarsydda tapeter trycks med laserstryck på non-woven-kvalité. Detta ger en prisvärd bildtapet Fantasy som samtidigt håller hög kvalité. Dessutom är motiven i vårt tillval högupplösta och anpassade till att visas i stort format på väggen.

Vi på Familjetapeter erbjuder prisvärdiga tapeter som samtidigt håller hög kvalitét. Under kollektionen fondtapet Fantasy kan du välja bland ett stort sortiment av motiv. Skapa dina egna fondväggar med ett kort som passar just dig. Våra fondväggar är enkla att montera och skapar en möjlighet att själv göra din miljö mer personlig.

 

 

 

Här kan du köpa din drömtapet i kollektionen fondtapet Fantasy eller i många andra motiv. Du kan även få din EGEN bild tryckt på vår kvalitétstapet. Varför inte ett ögonblick från senaste semestern eller naturbild från skidstugan? Scrolla upp från artikelgruppen tapet Fantasy och tryck bara på fliken ”egen bild” högst upp till höger.

Familjetapeter har en av marknadens största sortiment av motiv till fondväggar. Hela tillvalet består av mer än 21 miljoner unika kort i hög kvalitét – tagna av proffsfotografer. Bilderna finns inte bara under bildvägg Fantasy utan sorteras in i ett flertal specifikt anpassade kollektioner så att du enkelt kan hitta de kort du letar efter.  

Våra fondväggar är speciellt anpassade så att du enkelt kan montera dem på väggen. Börja med att undersöka om väggen är slät och har en neutral färg. Kontrollera sedan om din bildvägg från artikelgruppen fototapet Fantasy stämmer med det motiv du beställde. Lägg sedan ut våderna av din fotovägg Fantasy så att hela bilden framgår. Applicera sedan non-wovenlimmet direkt på väggen. Limma för två våder i taget. Montera alltså två våder i taget från tapeten från fondtapet Fantasy. Pressa ut alla luftbubblor och låt torka i ett dygn. En fullständig monteringsanvisning följer med när du beställer av kategorin fondtapet Fantasy eller från våra andra kategorier. Monteringsanvisningen finns även på hemsidan.

 

Om du har några frågor angående kategorigruppen fototapet Fantasy eller annat vänligen kontakta kundservice. Vår personal har en stor kunskap om artikelgruppen fototapet Fantasy och alla våra andra fondtapeter. Vi i kan garantera att du alltid blir bemött på ett konstruktivt och trevligt sätt.

Här på Familjetapeter får du möjlighet att välja en bild från fondtapet Fantasy eller från våra andra 21 miljoner motiv. Alla motiv är tagna av proffsfotografer och är anpassade för att visas på vägg. Utöver detta får du ditt utvalda kort tryckt på en högkvalitativ tapet till ett bra pris.

En fototapet som en fondvägg utvecberedd inte bara din interiör utan skapar en miljö där kortet och rummet samverkar till en helhetsupplevelse. Att använda sig av bild från kollektionen fondvägg Fantasy är perfekt för det ändamålet och ger den efterlängtade wow-känslan. Fototapet Fantasy innehåller även motiv som matchar varandra så att flera väggar kan tapetseras i samma tema. På det sättet tar du bildens plats direkt in till ditt arbetsplats. Motiv kan även kombineras från fotovägg Fantasy och andra kategorigrupper.

Ett fantastiskt kort - i knivskarp upplösning - tryckt på en kvalitétstapet. En tapet från Familjetapeter höjer din inredning till en helt annan nivå. Beställ redan idag!

 

 

Tapeter och väggdekor för varje plånbok - Familjetapeter.se

Vi anser att alla, oavsett tjocklek på plånbok ska ha möjlighet att skapa sitt drömhem. Familjetapeter.se har sedan starten 2013 haft som mål att erbjuda våra kunder ett brett sortiment av tapeter, fototapeter och väggdekorer av hög kvalité till förmånliga priser. Med ett av Sveriges största sortiment av tapeter, fototapeter och väggdekor hoppas vi att du vill börja inreda ditt drömhem med oss.