Billigt Snabbt Fraktfritt *över 695 SEK
Sök:

Fototapet Graffiti

Beställ dina favorit fototapeter från kategori - Fototapet Graffiti!

Fototapet Graffiti från familjetapeter.se

Här är kategorigruppen bildtapet Graffiti. Under fototapet Graffiti har vi ett stort urval av väl utvalda kort. För att finna en bildtapet

Graffiti som passar just dig kan du antingen fortsätta att scrolla igenom alla kort eller välja flera en underkategorigrupp.

När du sedan har valt ett kort från fototapet Graffiti kan du enkelt beskära bilden och flytta beskärningsrutan så att kortet blir exakt som du vill ha det.

När du är beredd med beställningen skickas din bildtapet Graffiti direkt nära dig. Vid köp av skräddarsydda bildtapeter från kategorigruppen tapet Graffiti och från våra andra kategorier finns alltid möjligheten till fri leverans. Vi erbjuder även snabbleverans.

Alla våra skräddarsydda bildtapeter printas med laserstryck på non-woven-papper. Detta ger en prisvärd fondvägg Graffiti som samtidigt håller hög kvalité. Dessutom är bilderna i vårt tillval högupplösta och anpassade till att visas i stort format på väggen.

Vi på Familjetapeter erbjuder prisvärdiga tapeter som samtidigt håller hög kvalitét. Under kategorin fototapet Graffiti kan du välja bland ett stort sortiment av motiv. Skapa dina egna fondväggar med ett kort som passar just dig. Våra fototapeter är enkla att montera och skapar en möjlighet att själv göra din miljö mer personlig.

 

 

 

Här kan du köpa din drömtapet i kategorigruppen fondvägg Graffiti eller i många andra kort. Du kan även få din EGEN bild tryckt på vår kvalitétstapet. Varför inte ett ögonblick från senaste semestern eller naturbild från landskapet? Scrolla upp från kategorigruppen tapet Graffiti och tryck bara på fliken ”egen bild” högst upp till höger.

Familjetapeter har en av marknadens största utbud av kort till fondväggar. Hela sortimentet består av mer än 21 miljoner unika motiv i hög kvalitét – tagna av proffsfotografer. Bilderna finns inte bara under bildvägg Graffiti utan sorteras in i ett flertal specifikt anpassade kollektioner så att du enkelt kan hitta de kort du letar efter.  

Våra fondväggar är speciellt anpassade så att du enkelt kan montera dem på väggen. Börja med att undersöka om väggen är slät och har en neutral färg. Kontrollera sedan om din fototapet från artikelgruppen bildvägg Graffiti stämmer med det motiv du beställde. Lägg sedan ut våderna av din fondvägg Graffiti så att hela bilden framgår. Applicera sedan non-wovenlimmet direkt på väggen. Limma för två våder i taget. Montera alltså två våder i taget från tapeten från fototapet Graffiti. Pressa ut alla luftbubblor och låt torka i ett dygn. En fullständig monteringsanvisning följer med när du beställer av kategorigruppen fototapet Graffiti eller från våra andra artikelgrupper. Monteringsanvisningen finns även på hemsidan.

 

Om du har några frågor angående kategorigruppen fototapet Graffiti eller annat vänligen kontakta kundservice. Vår personal har en stor kunskap om kollektionen bildtapet Graffiti och alla våra andra bildtapeter. Vi i kan garantera att du alltid blir bemött på ett konstruktivt och trevligt sätt.

Här på Familjetapeter får du möjlighet att välja en bild från fotovägg Graffiti eller från våra andra 21 miljoner kort. Alla kort är tagna av proffsfotografer och är anpassade för att visas på vägg. Utöver detta får du ditt valda kort tryckt på en högkvalitativ tapet till ett bra pris.

En tapet som en fondvägg utvecberedd inte bara din interiör utan skapar en miljö där motivet och rummet samverkar till en helhetsupplevelse. Att använda sig av bild från kollektionen fotovägg Graffiti är perfekt för det ändamålet och ger den efterlängtade wow-känslan. Fototapet Graffiti innehåller även kort som matchar varandra så att flera väggar kan tapetseras i samma tema. På det sättet tar du bildens plats direkt in till ditt arbetsplats. Motiv kan även kombineras från fotovägg Graffiti och andra kategorigrupper.

Ett fantastiskt kort - i knivskarp upplösning - tryckt på en kvalitétstapet. En fondvägg från Familjetapeter höjer din inredning till en helt annan nivå. Beställ redan idag!

 

 

Tapeter och väggdekor för varje plånbok - Familjetapeter.se

Vi anser att alla, oavsett tjocklek på plånbok ska ha möjlighet att skapa sitt drömhem. Familjetapeter.se har sedan starten 2013 haft som mål att erbjuda våra kunder ett brett sortiment av tapeter, fototapeter och väggdekorer av hög kvalité till förmånliga priser. Med ett av Sveriges största sortiment av tapeter, fototapeter och väggdekor hoppas vi att du vill börja inreda ditt drömhem med oss.