Billigt Snabbt Fraktfritt *över 695 SEK
Sök:

Fototapet Djur

Från savannernas torraste jord till världshavens mörkaste djup hittar du djur av alla dess slag. Allt från ståtliga lejon till de sötaste små hundvalparna. I denna kategori hittar du tapeter med djur av alla dess slag.  Det är bara att välja och vraka!

Djur

Fototapet Djur från familjetapeter.se

Här är kategorigruppen fototapet Djur. Under bildtapet Djur har vi ett stort sortiment av väl utvalda bilder. För att finna en fondtapet

Djur som passar just dig kan du antingen fortsätta att scrolla igenom alla kort eller välja en till underkategorigrupp.

När du sedan har valt ett motiv från bildtapet Djur kan du enkelt beskära bilden och flytta beskärningsrutan så att motivet blir exakt som du vill ha det.

När du är redo med beställningen levereras din tapet Djur direkt nära dig. Vid köp av skräddarsydda tapeter från kategorigruppen fondtapet Djur och från våra andra artikelgrupper finns alltid möjligheten till fri leverans. Vi erbjuder även snabbleverans.

Alla våra skräddarsydda fondtapeter görs med laserstryck på non-woven-material. Detta ger en prisvärd fotovägg Djur som samtidigt håller hög kvalité. Dessutom är korten i vårt urval högupplösta och anpassade till att visas i stort format på väggen.

Vi på Familjetapeter erbjuder billiga tapeter som samtidigt håller hög kvalitét. Under kategorigruppen fototapet Djur kan du välja bland ett stort urval av bilder. Skapa dina egna fototapeter med ett kort som passar just dig. Våra fondtapeter är enkla att montera och skapar en möjlighet att själv göra din omgivning mer personlig.

 

 

 

Här kan du köpa din drömtapet i artikelgruppen fondvägg Djur eller i många andra motiv. Du kan även få din EGEN bild tryckt på vår kvalitétstapet. Varför inte ett ögonblick från senaste semestern eller naturbild från landskapet? Scrolla upp från kategorin bildtapet Djur och tryck bara på fliken ”egen bild” högst upp till höger.

Familjetapeter har en av marknadens största utbud av kort till fondväggar. Hela sortimentet består av mer än 21 miljoner unika motiv i hög kvalitét – tagna av proffsfotografer. Bilderna finns inte bara under tapet Djur utan sorteras in i ett flertal specifikt anpassade artikelgrupper så att du enkelt kan hitta de motiv du letar efter.  

Våra fondväggar är speciellt anpassade så att du enkelt kan montera dem på väggen. Börja med att undersöka om väggen är slät och har en neutral färg. Kontrollera sedan om din bildvägg från kategorin fondvägg Djur stämmer med det motiv du beställde. Lägg sedan ut våderna av din fototapet Djur så att hela bilden framgår. Applicera sedan non-wovenlimmet direkt på väggen. Limma för två våder i taget. Montera alltså två våder i taget från tapeten från bildtapet Djur. Pressa ut alla luftbubblor och låt torka i ett dygn. En fullständig monteringsanvisning följer med när du beställer av artikelgruppen fototapet Djur eller från våra andra artikelgrupper. Monteringsanvisningen finns även på hemsidan.

 

Om du har några frågor angående artikelgruppen fondtapet Djur eller annat vänligen kontakta kundservice. Vår personal har en stor kunskap om kategorigruppen bildtapet Djur och alla våra andra fondväggar. Vi i kan garantera att du alltid blir bemött på ett konstruktivt och trevligt sätt.

Här på Familjetapeter får du möjlighet att välja en bild från bildtapet Djur eller från våra andra 21 miljoner kort. Alla kort är tagna av proffsfotografer och är anpassade för att visas på vägg. Utöver detta får du ditt utvalda motiv tryckt på en högkvalitativ tapet till ett bra pris.

En fotovägg som en fondvägg utvecberedd inte bara din interiör utan skapar en miljö där bilden och rummet samverkar till en helhetsupplevelse. Att använda sig av bild från artikelgruppen fotovägg Djur är perfekt för det ändamålet och ger den efterlängtade wow-känslan. Fototapet Djur innehåller även motiv som matchar varandra så att flera väggar kan tapetseras i samma tema. På det sättet tar du bildens omgivning direkt in till ditt sovrum. Motiv kan även kombineras från fotovägg Djur och andra kollektioner.

Ett fantastiskt kort - i knivskarp upplösning - tryckt på en kvalitétstapet. En fototapet från Familjetapeter höjer din inredning till en helt annan nivå. Beställ redan idag!

 

 

Tapeter och väggdekor för varje plånbok - Familjetapeter.se

Vi anser att alla, oavsett tjocklek på plånbok ska ha möjlighet att skapa sitt drömhem. Familjetapeter.se har sedan starten 2013 haft som mål att erbjuda våra kunder ett brett sortiment av tapeter, fototapeter och väggdekorer av hög kvalité till förmånliga priser. Med ett av Sveriges största sortiment av tapeter, fototapeter och väggdekor hoppas vi att du vill börja inreda ditt drömhem med oss.