Billigt Snabbt Fraktfritt *över 695 SEK
Sök:

Fototapet Gepard

Beställ dina favorit fototapeter från kategori - Fototapet Gepard!

Fototapet Gepard från familjetapeter.se

Här är kollektionen fondtapet Gepard. Under fotovägg Gepard har vi ett stort tillval av väl valda bilder. För att hitta en tapet

Gepard som passar just dig kan du antingen fortsätta att scrolla igenom alla kort eller välja flera en underartikelgrupp.

När du sedan har valt ett kort från fondvägg Gepard kan du enkelt beskära bilden och flytta beskärningsrutan så att bilden blir exakt som du vill ha det.

När du är redo med beställningen transporteras din fototapet Gepard direkt nära dig. Vid köp av skräddarsydda bildväggar från kategorin tapet Gepard och från våra andra kollektioner finns alltid möjligheten till fri leverans. Vi erbjuder även snabbleverans.

Alla våra skräddarsydda fototapeter skapas med laserstryck på non-woven-papper. Detta ger en prisvärd bildtapet Gepard som samtidigt håller hög kvalité. Dessutom är korten i vårt sortiment högupplösta och anpassade till att visas i stort format på väggen.

Vi på Familjetapeter erbjuder prisvärdiga tapeter som samtidigt håller hög kvalitét. Under kollektionen bildtapet Gepard kan du välja bland ett stort urval av bilder. Skapa dina egna fondväggar med ett motiv som passar just dig. Våra bildväggar är enkla att montera och skapar en möjlighet att själv göra din plats mer personlig.

 

 

 

Här kan du köpa din drömtapet i kategorigruppen bildtapet Gepard eller i många andra kort. Du kan även få din EGEN bild tryckt på vår kvalitétstapet. Varför inte ett ögonblick från senaste semestern eller naturbild från skidstugan? Scrolla upp från artikelgruppen fondtapet Gepard och tryck bara på fliken ”egen bild” högst upp till höger.

Familjetapeter har en av marknadens största sortiment av motiv till fondtapeter. Hela urvalet består av mer än 21 miljoner unika motiv i hög kvalitét – tagna av proffsfotografer. Bilderna finns inte bara under fondvägg Gepard utan sorteras in i ett flertal specifikt anpassade kollektioner så att du enkelt kan hitta de motiv du letar efter.  

Våra bildväggar är speciellt anpassade så att du enkelt kan montera dem på väggen. Börja med att undersöka om väggen är slät och har en neutral färg. Kontrollera sedan om din fototapet från artikelgruppen bildvägg Gepard stämmer med det motiv du beställde. Lägg sedan ut våderna av din bildtapet Gepard så att hela bilden framgår. Applicera sedan non-wovenlimmet direkt på väggen. Limma för två våder i taget. Montera alltså två våder i taget från tapeten från fotovägg Gepard. Pressa ut alla luftbubblor och låt torka i ett dygn. En fullständig monteringsanvisning följer med när du beställer av kategorin fondtapet Gepard eller från våra andra kollektioner. Monteringsanvisningen finns även på hemsidan.

 

Om du har några frågor angående kollektionen bildtapet Gepard eller annat vänligen kontakta kundservice. Vår personal har en stor kunskap om kategorigruppen bildvägg Gepard och alla våra andra tapeter. Vi i kan garantera att du alltid blir bemött på ett konstruktivt och trevligt sätt.

Här på Familjetapeter får du möjlighet att välja en bild från tapet Gepard eller från våra andra 21 miljoner kort. Alla bilder är tagna av proffsfotografer och är anpassade för att visas på vägg. Utöver detta får du ditt valda kort tryckt på en högkvalitativ tapet till ett bra pris.

En fondtapet som en fondvägg utvecnöjd inte bara din interiör utan skapar en miljö där bilden och rummet samverkar till en helhetsupplevelse. Att använda sig av bild från kollektionen fotovägg Gepard är perfekt för det ändamålet och ger den efterlängtade wow-känslan. Fototapet Gepard innehåller även kort som matchar varandra så att flera väggar kan tapetseras i samma tema. På det sättet tar du bildens omgivning direkt in till ditt sovrum. Motiv kan även kombineras från fototapet Gepard och andra kollektioner.

Ett fantastiskt kort - i knivskarp upplösning - tryckt på en kvalitétstapet. En tapet från Familjetapeter höjer din inredning till en helt annan nivå. Beställ redan idag!

 

 

Tapeter och väggdekor för varje plånbok - Familjetapeter.se

Vi anser att alla, oavsett tjocklek på plånbok ska ha möjlighet att skapa sitt drömhem. Familjetapeter.se har sedan starten 2013 haft som mål att erbjuda våra kunder ett brett sortiment av tapeter, fototapeter och väggdekorer av hög kvalité till förmånliga priser. Med ett av Sveriges största sortiment av tapeter, fototapeter och väggdekor hoppas vi att du vill börja inreda ditt drömhem med oss.