Billigt Snabbt Fraktfritt *över 695 SEK
Sök:

Fototapet Tiger

Beställ dina favorit fototapeter från kategori - Fototapet Tiger!

Fototapet Tiger från familjetapeter.se

Här är artikelgruppen fondtapet Tiger. Under fotovägg Tiger har vi ett stort tillval av väl utvalda bilder. För att hitta en fondvägg

Tiger som passar just dig kan du antingen fortsätta att scrolla igenom alla bilder eller välja en till underkollektion.

När du sedan har valt ett kort från fotovägg Tiger kan du enkelt beskära bilden och flytta beskärningsrutan så att motivet blir exakt som du vill ha det.

När du är nöjd med beställningen skickas din bildtapet Tiger direkt nära dig. Vid köp av skräddarsydda bildväggar från artikelgruppen fondtapet Tiger och från våra andra artikelgrupper finns alltid möjligheten till fri transport. Vi erbjuder även snabbleverans.

Alla våra skräddarsydda fondväggar trycks med laserstryck på non-woven-kvalité. Detta ger en prisvärd fotovägg Tiger som samtidigt håller hög kvalité. Dessutom är bilderna i vårt urval högupplösta och anpassade till att visas i stort format på väggen.

Vi på Familjetapeter erbjuder prisvärdiga tapeter som samtidigt håller hög kvalitét. Under kategorigruppen tapet Tiger kan du välja bland ett stort urval av kort. Skapa dina egna bildväggar med ett kort som passar just dig. Våra tapeter är enkla att montera och skapar en möjlighet att själv göra din omgivning mer personlig.

 

 

 

Här kan du köpa din drömtapet i kategorin fondtapet Tiger eller i många andra motiv. Du kan även få din EGEN bild tryckt på vår kvalitétstapet. Varför inte ett ögonblick från senaste semestern eller naturbild från skidstugan? Scrolla upp från kategorigruppen fondtapet Tiger och tryck bara på fliken ”egen bild” högst upp till höger.

Familjetapeter har en av marknadens största urval av kort till fototapeter. Hela sortimentet består av mer än 21 miljoner unika motiv i hög kvalitét – tagna av proffsfotografer. Bilderna finns inte bara under fototapet Tiger utan sorteras in i ett flertal specifikt anpassade kollektioner så att du enkelt kan hitta de kort du letar efter.  

Våra fondväggar är speciellt anpassade så att du enkelt kan montera dem på väggen. Börja med att undersöka om väggen är slät och har en neutral färg. Kontrollera sedan om din tapet från artikelgruppen fondvägg Tiger stämmer med det kort du beställde. Lägg sedan ut våderna av din fototapet Tiger så att hela bilden framgår. Applicera sedan non-wovenlimmet direkt på väggen. Limma för två våder i taget. Montera alltså två våder i taget från tapeten från fondtapet Tiger. Pressa ut alla luftbubblor och låt torka i ett dygn. En fullständig monteringsanvisning följer med när du beställer av artikelgruppen fototapet Tiger eller från våra andra kategorigrupper. Monteringsanvisningen finns även på hemsidan.

 

Om du har några frågor angående artikelgruppen fondvägg Tiger eller annat vänligen kontakta kundservice. Vår personal har en stor kunskap om kategorin bildvägg Tiger och alla våra andra fondtapeter. Vi i kan garantera att du alltid blir bemött på ett konstruktivt och trevligt sätt.

Här på Familjetapeter får du möjlighet att välja en bild från bildvägg Tiger eller från våra andra 21 miljoner motiv. Alla motiv är tagna av proffsfotografer och är anpassade för att visas på vägg. Utöver detta får du ditt valda motiv tryckt på en högkvalitativ tapet till ett bra pris.

En fototapet som en fondvägg utvecfärdig inte bara din interiör utan skapar en miljö där kortet och rummet samverkar till en helhetsupplevelse. Att använda sig av bild från kollektionen bildvägg Tiger är perfekt för det ändamålet och ger den efterlängtade wow-känslan. Fototapet Tiger innehåller även kort som matchar varandra så att flera väggar kan tapetseras i samma tema. På det sättet tar du bildens miljö direkt in till ditt vardagsrum. Motiv kan även kombineras från bildvägg Tiger och andra kategorier.

Ett fantastiskt kort - i knivskarp upplösning - tryckt på en kvalitétstapet. En fotovägg från Familjetapeter höjer din inredning till en helt annan nivå. Beställ redan idag!

 

 

Tapeter och väggdekor för varje plånbok - Familjetapeter.se

Vi anser att alla, oavsett tjocklek på plånbok ska ha möjlighet att skapa sitt drömhem. Familjetapeter.se har sedan starten 2013 haft som mål att erbjuda våra kunder ett brett sortiment av tapeter, fototapeter och väggdekorer av hög kvalité till förmånliga priser. Med ett av Sveriges största sortiment av tapeter, fototapeter och väggdekor hoppas vi att du vill börja inreda ditt drömhem med oss.