Billigt Snabbt Fraktfritt *över 695 SEK
Sök:

Fototapet %h1%

Beställ dina favorit fototapeter från kategori - Fototapet %fototapet%!

Fototapet %fototapet% från familjetapeter.se

Här är kategorin bildvägg %fondvägg%. Under fototapet %bildtapet% har vi ett stort urval av väl utvalda kort. För att hitta en bildvägg

%bildvägg% som passar just dig kan du antingen fortsätta att scrolla igenom alla bilder eller välja flera en underartikelgrupp.

När du sedan har valt ett motiv från fototapet %fototapet% kan du enkelt beskära bilden och flytta beskärningsrutan så att kortet blir exakt som du vill ha det.

När du är beredd med beställningen levereras din fondvägg %fotovägg% direkt nära dig. Vid köp av skräddarsydda bildtapeter från kategorin tapet %bildtapet% och från våra andra artikelgrupper finns alltid möjligheten till fri leverans. Vi erbjuder även snabbleverans.

Alla våra skräddarsydda bildtapeter skapas med laserstryck på non-woven-kvalité. Detta ger en prisvärd fototapet %fototapet% som samtidigt håller hög kvalité. Dessutom är bilderna i vårt utbud högupplösta och anpassade till att visas i stort format på väggen.

Vi på Familjetapeter erbjuder prisvärdiga tapeter som samtidigt håller hög kvalitét. Under artikelgruppen fondtapet %bildtapet% kan du välja bland ett stort tillval av bilder. Skapa dina egna fondväggar med ett kort som passar just dig. Våra fondväggar är enkla att montera och skapar en möjlighet att själv göra din omgivning mer personlig.

 

 

 

Här kan du köpa din drömtapet i kollektionen fotovägg %fondvägg% eller i många andra kort. Du kan även få din EGEN bild tryckt på vår kvalitétstapet. Varför inte ett ögonblick från senaste semestern eller naturbild från skidstugan? Scrolla upp från kollektionen fondtapet %fondtapet% och tryck bara på fliken ”egen bild” högst upp till höger.

Familjetapeter har en av marknadens största utbud av kort till bildväggar. Hela sortimentet består av mer än 21 miljoner unika kort i hög kvalitét – tagna av proffsfotografer. Bilderna finns inte bara under fototapet %fotovägg% utan sorteras in i ett flertal specifikt anpassade kategorigrupper så att du enkelt kan finna de motiv du letar efter.  

Våra tapeter är speciellt anpassade så att du enkelt kan montera dem på väggen. Börja med att undersöka om väggen är slät och har en neutral färg. Kontrollera sedan om din fototapet från kollektionen tapet %fondvägg% stämmer med det kort du beställde. Lägg sedan ut våderna av din fototapet %fototapet% så att hela bilden framgår. Applicera sedan non-wovenlimmet direkt på väggen. Limma för två våder i taget. Montera alltså två våder i taget från tapeten från fototapet %fondtapet%. Pressa ut alla luftbubblor och låt torka i ett dygn. En fullständig monteringsanvisning följer med när du beställer av kollektionen fotovägg %fondvägg% eller från våra andra artikelgrupper. Monteringsanvisningen finns även på hemsidan.

 

Om du har några frågor angående kategorin fotovägg %fotovägg% eller annat vänligen kontakta kundservice. Vår personal har en stor kunskap om kategorigruppen fondtapet %fotovägg% och alla våra andra tapeter. Vi i kan garantera att du alltid blir bemött på ett konstruktivt och trevligt sätt.

Här på Familjetapeter får du möjlighet att välja en bild från fondvägg %fondvägg% eller från våra andra 21 miljoner motiv. Alla bilder är tagna av proffsfotografer och är anpassade för att visas på vägg. Utöver detta får du ditt valda motiv tryckt på en högkvalitativ tapet till ett bra pris.

En fondtapet som en fondvägg utvecredo inte bara din interiör utan skapar en miljö där motivet och rummet samverkar till en helhetsupplevelse. Att använda sig av bild från artikelgruppen bildtapet %fondvägg% är perfekt för det ändamålet och ger den efterlängtade wow-känslan. Fototapet %fondtapet% innehåller även motiv som matchar varandra så att flera väggar kan tapetseras i samma tema. På det sättet tar du bildens miljö direkt in till ditt rum. Motiv kan även kombineras från fotovägg %fototapet% och andra artikelgrupper.

Ett fantastiskt motiv - i knivskarp upplösning - tryckt på en kvalitétstapet. En fondtapet från Familjetapeter höjer din inredning till en helt annan nivå. Beställ redan idag!

 

 

Tapeter och väggdekor för varje plånbok - Familjetapeter.se

Vi anser att alla, oavsett tjocklek på plånbok ska ha möjlighet att skapa sitt drömhem. Familjetapeter.se har sedan starten 2013 haft som mål att erbjuda våra kunder ett brett sortiment av tapeter, fototapeter och väggdekorer av hög kvalité till förmånliga priser. Med ett av Sveriges största sortiment av tapeter, fototapeter och väggdekor hoppas vi att du vill börja inreda ditt drömhem med oss.