Billigt Snabbt Fraktfritt *över 695 SEK
Sök:

Fototapet Rom

Beställ dina favorit fototapeter från kategori - Fototapet Rom!

Fototapet Rom från familjetapeter.se

Här är kollektionen fondtapet Rom. Under fotovägg Rom har vi ett stort urval av väl valda motiv. För att finna en bildtapet

Rom som passar just dig kan du antingen fortsätta att scrolla igenom alla motiv eller välja ytterligare en underartikelgrupp.

När du sedan har valt ett motiv från fondvägg Rom kan du enkelt beskära bilden och flytta beskärningsrutan så att bilden blir exakt som du vill ha det.

När du är klar med beställningen transporteras din fotovägg Rom direkt nära dig. Vid köp av skräddarsydda fondtapeter från kategorin fototapet Rom och från våra andra kategorier finns alltid möjligheten till fri leverans. Vi erbjuder även snabbleverans.

Alla våra skräddarsydda fondtapeter trycks med laserstryck på non-woven-kvalité. Detta ger en prisvärd bildtapet Rom som samtidigt håller hög kvalité. Dessutom är bilderna i vårt sortiment högupplösta och anpassade till att visas i stort format på väggen.

Vi på Familjetapeter erbjuder billiga tapeter som samtidigt håller hög kvalitét. Under artikelgruppen bildvägg Rom kan du välja bland ett stort tillval av kort. Skapa dina egna bildväggar med ett kort som passar just dig. Våra bildväggar är enkla att montera och skapar en möjlighet att själv göra din plats mer personlig.

 

 

 

Här kan du köpa din drömtapet i kategorigruppen fototapet Rom eller i många andra motiv. Du kan även få din EGEN bild tryckt på vår kvalitétstapet. Varför inte ett ögonblick från senaste semestern eller naturbild från landet? Scrolla upp från kategorigruppen fototapet Rom och tryck bara på fliken ”egen bild” högst upp till höger.

Familjetapeter har en av marknadens största utbud av motiv till bildväggar. Hela tillvalet består av mer än 21 miljoner unika motiv i hög kvalitét – tagna av proffsfotografer. Bilderna finns inte bara under bildvägg Rom utan sorteras in i ett flertal specifikt anpassade kategorier så att du enkelt kan hitta de motiv du letar efter.  

Våra fondväggar är speciellt anpassade så att du enkelt kan montera dem på väggen. Börja med att undersöka om väggen är slät och har en neutral färg. Kontrollera sedan om din bildvägg från artikelgruppen fotovägg Rom stämmer med det kort du beställde. Lägg sedan ut våderna av din fondtapet Rom så att hela bilden framgår. Applicera sedan non-wovenlimmet direkt på väggen. Limma för två våder i taget. Montera alltså två våder i taget från tapeten från fotovägg Rom. Pressa ut alla luftbubblor och låt torka i ett dygn. En fullständig monteringsanvisning följer med när du beställer av kategorin bildvägg Rom eller från våra andra artikelgrupper. Monteringsanvisningen finns även på hemsidan.

 

Om du har några frågor angående kollektionen fotovägg Rom eller annat vänligen kontakta kundservice. Vår personal har en stor kunskap om kategorigruppen fondtapet Rom och alla våra andra fondtapeter. Vi i kan garantera att du alltid blir bemött på ett konstruktivt och trevligt sätt.

Här på Familjetapeter får du möjlighet att välja en bild från tapet Rom eller från våra andra 21 miljoner kort. Alla bilder är tagna av proffsfotografer och är anpassade för att visas på vägg. Utöver detta får du ditt utvalda motiv tryckt på en högkvalitativ tapet till ett bra pris.

En fotovägg som en fondvägg utvecberedd inte bara din interiör utan skapar en miljö där kortet och rummet samverkar till en helhetsupplevelse. Att använda sig av bild från kategorigruppen bildtapet Rom är perfekt för det ändamålet och ger den efterlängtade wow-känslan. Fototapet Rom innehåller även motiv som matchar varandra så att flera väggar kan tapetseras i samma tema. På det sättet tar du bildens miljö direkt in till ditt vardagsrum. Motiv kan även kombineras från bildvägg Rom och andra kollektioner.

Ett fantastiskt kort - i knivskarp upplösning - tryckt på en kvalitétstapet. En bildtapet från Familjetapeter höjer din inredning till en helt annan nivå. Beställ redan idag!

 

 

Tapeter och väggdekor för varje plånbok - Familjetapeter.se

Vi anser att alla, oavsett tjocklek på plånbok ska ha möjlighet att skapa sitt drömhem. Familjetapeter.se har sedan starten 2013 haft som mål att erbjuda våra kunder ett brett sortiment av tapeter, fototapeter och väggdekorer av hög kvalité till förmånliga priser. Med ett av Sveriges största sortiment av tapeter, fototapeter och väggdekor hoppas vi att du vill börja inreda ditt drömhem med oss.