Billigt Snabbt Fraktfritt *över 695 SEK
Sök:

Fototapet Material och mönster

I kategorin `Material och Mönster´ hittar du alla tänkbara coola material som ger en häftig struktur och finish på alla väggar! Välj bland våra betongtapeter för att skapa en rå och industriell känsla. Eller varför inte tapetsera en bokhylla i läsrummet? Allt detta och mycket mer hittar du här!

Material och mönster

Fototapet Material och mönster från familjetapeter.se

Här är kategorin fondtapet Material och mönster. Under fondtapet Material och mönster har vi ett stort sortiment av väl valda motiv. För att hitta en fondtapet

Material och mönster som passar just dig kan du antingen fortsätta att scrolla igenom alla bilder eller välja flera en underkategori.

När du sedan har valt ett motiv från tapet Material och mönster kan du enkelt beskära bilden och flytta beskärningsrutan så att kortet blir exakt som du vill ha det.

När du är klar med beställningen transporteras din fototapet Material och mönster direkt nära dig. Vid köp av skräddarsydda fondtapeter från kategorigruppen fondvägg Material och mönster och från våra andra artikelgrupper finns alltid möjligheten till fri leverans. Vi erbjuder även snabbleverans.

Alla våra skräddarsydda bildtapeter trycks med laserstryck på non-woven-material. Detta ger en prisvärd fondvägg Material och mönster som samtidigt håller hög kvalité. Dessutom är bilderna i vårt utbud högupplösta och anpassade till att visas i stort format på väggen.

Vi på Familjetapeter erbjuder billiga tapeter som samtidigt håller hög kvalitét. Under kategorin bildvägg Material och mönster kan du välja bland ett stort sortiment av bilder. Skapa dina egna bildväggar med ett motiv som passar just dig. Våra fondväggar är enkla att montera och skapar en möjlighet att själv göra din plats mer personlig.

 

 

 

Här kan du köpa din drömtapet i kollektionen bildtapet Material och mönster eller i många andra kort. Du kan även få din EGEN bild tryckt på vår kvalitétstapet. Varför inte ett ögonblick från senaste semestern eller naturbild från skidstugan? Scrolla upp från artikelgruppen tapet Material och mönster och tryck bara på fliken ”egen bild” högst upp till höger.

Familjetapeter har en av marknadens största utbud av bilder till fondtapeter. Hela sortimentet består av mer än 21 miljoner unika motiv i hög kvalitét – tagna av proffsfotografer. Bilderna finns inte bara under fondtapet Material och mönster utan sorteras in i ett flertal specifikt anpassade kollektioner så att du enkelt kan finna de kort du letar efter.  

Våra fondväggar är speciellt anpassade så att du enkelt kan montera dem på väggen. Börja med att undersöka om väggen är slät och har en neutral färg. Kontrollera sedan om din bildtapet från kollektionen fondvägg Material och mönster stämmer med det motiv du beställde. Lägg sedan ut våderna av din bildtapet Material och mönster så att hela bilden framgår. Applicera sedan non-wovenlimmet direkt på väggen. Limma för två våder i taget. Montera alltså två våder i taget från tapeten från fondtapet Material och mönster. Pressa ut alla luftbubblor och låt torka i ett dygn. En fullständig monteringsanvisning följer med när du beställer av kategorigruppen bildvägg Material och mönster eller från våra andra artikelgrupper. Monteringsanvisningen finns även på hemsidan.

 

Om du har några frågor angående kategorigruppen tapet Material och mönster eller annat vänligen kontakta kundservice. Vår personal har en stor kunskap om kategorigruppen tapet Material och mönster och alla våra andra bildväggar. Vi i kan garantera att du alltid blir bemött på ett konstruktivt och trevligt sätt.

Här på Familjetapeter får du möjlighet att välja en bild från tapet Material och mönster eller från våra andra 21 miljoner motiv. Alla motiv är tagna av proffsfotografer och är anpassade för att visas på vägg. Utöver detta får du ditt utvalda kort tryckt på en högkvalitativ tapet till ett bra pris.

En fotovägg som en fondvägg utvecnöjd inte bara din interiör utan skapar en miljö där kortet och rummet samverkar till en helhetsupplevelse. Att använda sig av bild från artikelgruppen fondvägg Material och mönster är perfekt för det ändamålet och ger den efterlängtade wow-känslan. Fototapet Material och mönster innehåller även motiv som matchar varandra så att flera väggar kan tapetseras i samma tema. På det sättet tar du bildens omgivning direkt in till ditt kontorsrum. Motiv kan även kombineras från fondvägg Material och mönster och andra artikelgrupper.

Ett fantastiskt kort - i knivskarp upplösning - tryckt på en kvalitétstapet. En bildvägg från Familjetapeter höjer din inredning till en helt annan nivå. Beställ redan idag!

 

 

Tapeter och väggdekor för varje plånbok - Familjetapeter.se

Vi anser att alla, oavsett tjocklek på plånbok ska ha möjlighet att skapa sitt drömhem. Familjetapeter.se har sedan starten 2013 haft som mål att erbjuda våra kunder ett brett sortiment av tapeter, fototapeter och väggdekorer av hög kvalité till förmånliga priser. Med ett av Sveriges största sortiment av tapeter, fototapeter och väggdekor hoppas vi att du vill börja inreda ditt drömhem med oss.