Billigt Snabbt Fraktfritt *över 695 SEK
Sök:

Fototapet Himmel

Beställ dina favorit fototapeter från kategori - Fototapet Himmel!

Fototapet Himmel från familjetapeter.se

Här är kollektionen bildtapet Himmel. Under bildtapet Himmel har vi ett stort tillval av väl utvalda kort. För att hitta en fotovägg

Himmel som passar just dig kan du antingen fortsätta att scrolla igenom alla motiv eller välja en till underartikelgrupp.

När du sedan har valt ett kort från fototapet Himmel kan du enkelt beskära bilden och flytta beskärningsrutan så att bilden blir exakt som du vill ha det.

När du är klar med beställningen levereras din fototapet Himmel direkt nära dig. Vid köp av skräddarsydda fondväggar från kollektionen bildtapet Himmel och från våra andra artikelgrupper finns alltid möjligheten till fri leverans. Vi erbjuder även snabbleverans.

Alla våra skräddarsydda fototapeter skapas med laserstryck på non-woven-material. Detta ger en prisvärd bildtapet Himmel som samtidigt håller hög kvalité. Dessutom är motiven i vårt sortiment högupplösta och anpassade till att visas i stort format på väggen.

Vi på Familjetapeter erbjuder prisvärdiga tapeter som samtidigt håller hög kvalitét. Under artikelgruppen fotovägg Himmel kan du välja bland ett stort sortiment av bilder. Skapa dina egna bildväggar med ett motiv som passar just dig. Våra fondväggar är enkla att montera och skapar en möjlighet att själv göra din miljö mer personlig.

 

 

 

Här kan du köpa din drömtapet i kategorigruppen bildvägg Himmel eller i många andra kort. Du kan även få din EGEN bild tryckt på vår kvalitétstapet. Varför inte ett ögonblick från senaste semestern eller naturbild från landet? Scrolla upp från kategorigruppen bildtapet Himmel och tryck bara på fliken ”egen bild” högst upp till höger.

Familjetapeter har en av marknadens största utbud av kort till fondväggar. Hela utbudet består av mer än 21 miljoner unika motiv i hög kvalitét – tagna av proffsfotografer. Bilderna finns inte bara under fondtapet Himmel utan sorteras in i ett flertal specifikt anpassade kategorigrupper så att du enkelt kan finna de kort du letar efter.  

Våra fototapeter är speciellt anpassade så att du enkelt kan montera dem på väggen. Börja med att undersöka om väggen är slät och har en neutral färg. Kontrollera sedan om din bildvägg från kategorin fondvägg Himmel stämmer med det motiv du beställde. Lägg sedan ut våderna av din fondtapet Himmel så att hela bilden framgår. Applicera sedan non-wovenlimmet direkt på väggen. Limma för två våder i taget. Montera alltså två våder i taget från tapeten från bildtapet Himmel. Pressa ut alla luftbubblor och låt torka i ett dygn. En fullständig monteringsanvisning följer med när du beställer av artikelgruppen fondtapet Himmel eller från våra andra artikelgrupper. Monteringsanvisningen finns även på hemsidan.

 

Om du har några frågor angående kategorin tapet Himmel eller annat vänligen kontakta kundservice. Vår personal har en stor kunskap om kategorigruppen fototapet Himmel och alla våra andra fondväggar. Vi i kan garantera att du alltid blir bemött på ett konstruktivt och trevligt sätt.

Här på Familjetapeter får du möjlighet att välja en bild från bildtapet Himmel eller från våra andra 21 miljoner kort. Alla kort är tagna av proffsfotografer och är anpassade för att visas på vägg. Utöver detta får du ditt utvalda kort tryckt på en högkvalitativ tapet till ett bra pris.

En fondtapet som en fondvägg utvecredo inte bara din interiör utan skapar en miljö där motivet och rummet samverkar till en helhetsupplevelse. Att använda sig av bild från kollektionen fondtapet Himmel är perfekt för det ändamålet och ger den efterlängtade wow-känslan. Fototapet Himmel innehåller även kort som matchar varandra så att flera väggar kan tapetseras i samma tema. På det sättet tar du bildens plats direkt in till ditt sovrum. Motiv kan även kombineras från fondvägg Himmel och andra kategorier.

Ett fantastiskt kort - i knivskarp upplösning - tryckt på en kvalitétstapet. En fondtapet från Familjetapeter höjer din inredning till en helt annan nivå. Beställ redan idag!

 

 

Tapeter och väggdekor för varje plånbok - Familjetapeter.se

Vi anser att alla, oavsett tjocklek på plånbok ska ha möjlighet att skapa sitt drömhem. Familjetapeter.se har sedan starten 2013 haft som mål att erbjuda våra kunder ett brett sortiment av tapeter, fototapeter och väggdekorer av hög kvalité till förmånliga priser. Med ett av Sveriges största sortiment av tapeter, fototapeter och väggdekor hoppas vi att du vill börja inreda ditt drömhem med oss.