Billigt Snabbt Fraktfritt *över 695 SEK
Sök:

Fototapet Tundra

Beställ dina favorit fototapeter från kategori - Fototapet Tundra!

Fototapet Tundra från familjetapeter.se

Här är kollektionen fotovägg Tundra. Under fotovägg Tundra har vi ett stort tillval av väl valda bilder. För att finna en fondtapet

Tundra som passar just dig kan du antingen fortsätta att scrolla igenom alla bilder eller välja flera en underkollektion.

När du sedan har valt ett kort från fondvägg Tundra kan du enkelt beskära bilden och flytta beskärningsrutan så att motivet blir exakt som du vill ha det.

När du är redo med beställningen transporteras din fotovägg Tundra direkt nära dig. Vid köp av skräddarsydda fondväggar från kategorigruppen bildvägg Tundra och från våra andra kategorier finns alltid möjligheten till fri leverans. Vi erbjuder även snabbleverans.

Alla våra skräddarsydda fondväggar trycks med laserstryck på non-woven-kvalité. Detta ger en prisvärd fototapet Tundra som samtidigt håller hög kvalité. Dessutom är motiven i vårt sortiment högupplösta och anpassade till att visas i stort format på väggen.

Vi på Familjetapeter erbjuder prisvärdiga tapeter som samtidigt håller hög kvalitét. Under kategorigruppen fototapet Tundra kan du välja bland ett stort tillval av kort. Skapa dina egna tapeter med ett kort som passar just dig. Våra bildväggar är enkla att montera och skapar en möjlighet att själv göra din miljö mer personlig.

 

 

 

Här kan du köpa din drömtapet i artikelgruppen bildtapet Tundra eller i många andra motiv. Du kan även få din EGEN bild tryckt på vår kvalitétstapet. Varför inte ett ögonblick från senaste semestern eller naturbild från skidstugan? Scrolla upp från kategorin fotovägg Tundra och tryck bara på fliken ”egen bild” högst upp till höger.

Familjetapeter har en av marknadens största tillval av motiv till fototapeter. Hela tillvalet består av mer än 21 miljoner unika motiv i hög kvalitét – tagna av proffsfotografer. Bilderna finns inte bara under bildtapet Tundra utan sorteras in i ett flertal specifikt anpassade artikelgrupper så att du enkelt kan finna de kort du letar efter.  

Våra fondväggar är speciellt anpassade så att du enkelt kan montera dem på väggen. Börja med att undersöka om väggen är slät och har en neutral färg. Kontrollera sedan om din bildtapet från kollektionen bildvägg Tundra stämmer med det motiv du beställde. Lägg sedan ut våderna av din fondtapet Tundra så att hela bilden framgår. Applicera sedan non-wovenlimmet direkt på väggen. Limma för två våder i taget. Montera alltså två våder i taget från tapeten från fondvägg Tundra. Pressa ut alla luftbubblor och låt torka i ett dygn. En fullständig monteringsanvisning följer med när du beställer av artikelgruppen bildtapet Tundra eller från våra andra artikelgrupper. Monteringsanvisningen finns även på hemsidan.

 

Om du har några frågor angående kollektionen fondtapet Tundra eller annat vänligen kontakta kundservice. Vår personal har en stor kunskap om artikelgruppen bildvägg Tundra och alla våra andra fondväggar. Vi i kan garantera att du alltid blir bemött på ett konstruktivt och trevligt sätt.

Här på Familjetapeter får du möjlighet att välja en bild från bildtapet Tundra eller från våra andra 21 miljoner kort. Alla motiv är tagna av proffsfotografer och är anpassade för att visas på vägg. Utöver detta får du ditt utvalda motiv tryckt på en högkvalitativ tapet till ett bra pris.

En bildtapet som en fondvägg utvecnöjd inte bara din interiör utan skapar en miljö där motivet och rummet samverkar till en helhetsupplevelse. Att använda sig av bild från artikelgruppen fototapet Tundra är perfekt för det ändamålet och ger den efterlängtade wow-känslan. Fototapet Tundra innehåller även motiv som matchar varandra så att flera väggar kan tapetseras i samma tema. På det sättet tar du bildens omgivning direkt in till ditt rum. Motiv kan även kombineras från bildvägg Tundra och andra artikelgrupper.

Ett fantastiskt motiv - i knivskarp upplösning - tryckt på en kvalitétstapet. En fototapet från Familjetapeter höjer din inredning till en helt annan nivå. Beställ redan idag!

 

 

Tapeter och väggdekor för varje plånbok - Familjetapeter.se

Vi anser att alla, oavsett tjocklek på plånbok ska ha möjlighet att skapa sitt drömhem. Familjetapeter.se har sedan starten 2013 haft som mål att erbjuda våra kunder ett brett sortiment av tapeter, fototapeter och väggdekorer av hög kvalité till förmånliga priser. Med ett av Sveriges största sortiment av tapeter, fototapeter och väggdekor hoppas vi att du vill börja inreda ditt drömhem med oss.