Billigt Snabbt Fraktfritt *över 695 SEK
Sök:
Tapeter
Fototapeter
Tapeter på meter
DIY-Lampskärmar
Tavlor
Affischer
Kampanj

Fototapet Övriga kategorier

Beställ dina favorit fototapeter från kategori - Fototapet Övriga kategorier!

Fototapet Övriga kategorier från familjetapeter.se

Här är kategorin bildtapet Övriga artikelgrupper. Under bildtapet Övriga kollektioner har vi ett stort sortiment av väl valda motiv. För att finna en tapet

Övriga artikelgrupper som passar just dig kan du antingen fortsätta att scrolla igenom alla kort eller välja fler en underkategori.

När du sedan har valt ett motiv från bildtapet Övriga kategorigrupper kan du enkelt beskära bilden och flytta beskärningsrutan så att kortet blir exakt som du vill ha det.

När du är nöjd med beställningen transporteras din bildvägg Övriga kategorier direkt nära dig. Vid köp av skräddarsydda fondväggar från artikelgruppen fototapet Övriga kollektioner och från våra andra kollektioner finns alltid möjligheten till fri transport. Vi erbjuder även snabbleverans.

Alla våra skräddarsydda fondväggar skapas med laserstryck på non-woven-kvalité. Detta ger en prisvärd fondvägg Övriga artikelgrupper som samtidigt håller hög kvalité. Dessutom är bilderna i vårt urval högupplösta och anpassade till att visas i stort format på väggen.

Vi på Familjetapeter erbjuder prisvärdiga tapeter som samtidigt håller hög kvalitét. Under kategorin fondtapet Övriga kategorier kan du välja bland ett stort tillval av motiv. Skapa dina egna tapeter med ett motiv som passar just dig. Våra fondväggar är enkla att montera och skapar en möjlighet att själv göra din miljö mer personlig.

 

 

 

Här kan du köpa din drömtapet i kategorigruppen tapet Övriga kollektioner eller i många andra motiv. Du kan även få din EGEN bild tryckt på vår kvalitétstapet. Varför inte ett ögonblick från senaste semestern eller naturbild från sommarstället? Scrolla upp från artikelgruppen fondvägg Övriga artikelgrupper och tryck bara på fliken ”egen bild” högst upp till höger.

Familjetapeter har en av marknadens största utbud av kort till fondväggar. Hela urvalet består av mer än 21 miljoner unika motiv i hög kvalitét – tagna av proffsfotografer. Bilderna finns inte bara under bildtapet Övriga kategorier utan sorteras in i ett flertal specifikt anpassade kategorier så att du enkelt kan finna de motiv du letar efter.  

Våra fondväggar är speciellt anpassade så att du enkelt kan montera dem på väggen. Börja med att undersöka om väggen är slät och har en neutral färg. Kontrollera sedan om din tapet från kategorin bildvägg Övriga kategorier stämmer med det motiv du beställde. Lägg sedan ut våderna av din tapet Övriga kollektioner så att hela bilden framgår. Applicera sedan non-wovenlimmet direkt på väggen. Limma för två våder i taget. Montera alltså två våder i taget från tapeten från fototapet Övriga kategorier. Pressa ut alla luftbubblor och låt torka i ett dygn. En fullständig monteringsanvisning följer med när du beställer av artikelgruppen fototapet Övriga kollektioner eller från våra andra artikelgrupper. Monteringsanvisningen finns även på hemsidan.

 

Om du har några frågor angående artikelgruppen fondtapet Övriga kategorigrupper eller annat vänligen kontakta kundservice. Vår personal har en stor kunskap om kollektionen tapet Övriga artikelgrupper och alla våra andra bildtapeter. Vi i kan garantera att du alltid blir bemött på ett konstruktivt och trevligt sätt.

Här på Familjetapeter får du möjlighet att välja en bild från fondvägg Övriga kollektioner eller från våra andra 21 miljoner kort. Alla motiv är tagna av proffsfotografer och är anpassade för att visas på vägg. Utöver detta får du ditt valda kort tryckt på en högkvalitativ tapet till ett bra pris.

En fotovägg som en fondvägg utvecfärdig inte bara din interiör utan skapar en miljö där kortet och rummet samverkar till en helhetsupplevelse. Att använda sig av bild från kollektionen bildtapet Övriga kollektioner är perfekt för det ändamålet och ger den efterlängtade wow-känslan. Fototapet Övriga kollektioner innehåller även motiv som matchar varandra så att flera väggar kan tapetseras i samma tema. På det sättet tar du bildens miljö direkt in till ditt hem. Motiv kan även kombineras från fototapet Övriga kollektioner och andra kategorigrupper.

Ett fantastiskt kort - i knivskarp upplösning - tryckt på en kvalitétstapet. En bildtapet från Familjetapeter höjer din inredning till en helt annan nivå. Beställ redan idag!

 

 

Tapeter och väggdekor för varje plånbok - Familjetapeter.se

Vi anser att alla, oavsett tjocklek på plånbok ska ha möjlighet att skapa sitt drömhem. Familjetapeter.se har sedan starten 2013 haft som mål att erbjuda våra kunder ett brett sortiment av tapeter, fototapeter och väggdekorer av hög kvalité till förmånliga priser. Med ett av Sveriges största sortiment av tapeter, fototapeter och väggdekor hoppas vi att du vill börja inreda ditt drömhem med oss.