Billigt Snabbt Fraktfritt *över 695 SEK
Sök:

Fototapet Rymden

Rymden – Det mest avlägsna och förundrande som människan tagit del av. Varför inte tapetsera din vardag med en fototapet från våra absolut coolaste rymdmotiv! Här kan du bejaka astronomen och nyfikenheten inom dig genom att beställa en av våra fantastiska rymdtapeter!

Rymden

Fototapet Rymden från familjetapeter.se

Här är kategorin fototapet Rymden. Under fondtapet Rymden har vi ett stort sortiment av väl utvalda kort. För att finna en fototapet

Rymden som passar just dig kan du antingen fortsätta att scrolla igenom alla bilder eller välja fler en underkategori.

När du sedan har valt ett motiv från fondtapet Rymden kan du enkelt beskära bilden och flytta beskärningsrutan så att bilden blir exakt som du vill ha det.

När du är nöjd med beställningen skickas din fotovägg Rymden direkt nära dig. Vid köp av skräddarsydda tapeter från kategorigruppen fototapet Rymden och från våra andra kategorigrupper finns alltid möjligheten till fri transport. Vi erbjuder även snabbleverans.

Alla våra skräddarsydda bildväggar printas med laserstryck på non-woven-material. Detta ger en prisvärd tapet Rymden som samtidigt håller hög kvalité. Dessutom är motiven i vårt tillval högupplösta och anpassade till att visas i stort format på väggen.

Vi på Familjetapeter erbjuder prisvärdiga tapeter som samtidigt håller hög kvalitét. Under kategorin fondvägg Rymden kan du välja bland ett stort urval av motiv. Skapa dina egna bildväggar med ett motiv som passar just dig. Våra bildväggar är enkla att montera och skapar en möjlighet att själv göra din miljö mer personlig.

 

 

 

Här kan du köpa din drömtapet i kategorin fototapet Rymden eller i många andra kort. Du kan även få din EGEN bild tryckt på vår kvalitétstapet. Varför inte ett ögonblick från senaste semestern eller naturbild från landskapet? Scrolla upp från kollektionen fondvägg Rymden och tryck bara på fliken ”egen bild” högst upp till höger.

Familjetapeter har en av marknadens största sortiment av motiv till fondväggar. Hela utbudet består av mer än 21 miljoner unika kort i hög kvalitét – tagna av proffsfotografer. Bilderna finns inte bara under fondvägg Rymden utan sorteras in i ett flertal specifikt anpassade kategorigrupper så att du enkelt kan hitta de kort du letar efter.  

Våra bildtapeter är speciellt anpassade så att du enkelt kan montera dem på väggen. Börja med att undersöka om väggen är slät och har en neutral färg. Kontrollera sedan om din fotovägg från kollektionen fotovägg Rymden stämmer med det kort du beställde. Lägg sedan ut våderna av din fototapet Rymden så att hela bilden framgår. Applicera sedan non-wovenlimmet direkt på väggen. Limma för två våder i taget. Montera alltså två våder i taget från tapeten från fondtapet Rymden. Pressa ut alla luftbubblor och låt torka i ett dygn. En fullständig monteringsanvisning följer med när du beställer av kategorin tapet Rymden eller från våra andra kategorigrupper. Monteringsanvisningen finns även på hemsidan.

 

Om du har några frågor angående kollektionen fototapet Rymden eller annat vänligen kontakta kundservice. Vår personal har en stor kunskap om kategorigruppen fotovägg Rymden och alla våra andra tapeter. Vi i kan garantera att du alltid blir bemött på ett konstruktivt och trevligt sätt.

Här på Familjetapeter får du möjlighet att välja en bild från fondvägg Rymden eller från våra andra 21 miljoner motiv. Alla motiv är tagna av proffsfotografer och är anpassade för att visas på vägg. Utöver detta får du ditt valda kort tryckt på en högkvalitativ tapet till ett bra pris.

En fondvägg som en fondvägg utvecklar inte bara din interiör utan skapar en miljö där kortet och rummet samverkar till en helhetsupplevelse. Att använda sig av bild från kollektionen fototapet Rymden är perfekt för det ändamålet och ger den efterlängtade wow-känslan. Fototapet Rymden innehåller även motiv som matchar varandra så att flera väggar kan tapetseras i samma tema. På det sättet tar du bildens omgivning direkt in till ditt vardagsrum. Motiv kan även kombineras från bildvägg Rymden och andra kollektioner.

Ett fantastiskt motiv - i knivskarp upplösning - tryckt på en kvalitétstapet. En fotovägg från Familjetapeter höjer din inredning till en helt annan nivå. Beställ redan idag!

 

 

Tapeter och väggdekor för varje plånbok - Familjetapeter.se

Vi anser att alla, oavsett tjocklek på plånbok ska ha möjlighet att skapa sitt drömhem. Familjetapeter.se har sedan starten 2013 haft som mål att erbjuda våra kunder ett brett sortiment av tapeter, fototapeter och väggdekorer av hög kvalité till förmånliga priser. Med ett av Sveriges största sortiment av tapeter, fototapeter och väggdekor hoppas vi att du vill börja inreda ditt drömhem med oss.