Billigt Snabbt Fraktfritt *över 695 SEK
Sök:

Fototapet Galax

Beställ dina favorit fototapeter från kategori - Fototapet Galax!

Fototapet Galax från familjetapeter.se

Här är kategorigruppen fototapet Galax. Under bildtapet Galax har vi ett stort tillval av väl valda kort. För att finna en fotovägg

Galax som passar just dig kan du antingen fortsätta att scrolla igenom alla motiv eller välja flera en underkategorigrupp.

När du sedan har valt ett motiv från tapet Galax kan du enkelt beskära bilden och flytta beskärningsrutan så att kortet blir exakt som du vill ha det.

När du är klar med beställningen transporteras din fotovägg Galax direkt nära dig. Vid köp av skräddarsydda fondväggar från kollektionen fondvägg Galax och från våra andra kollektioner finns alltid möjligheten till fri transport. Vi erbjuder även snabbleverans.

Alla våra skräddarsydda bildväggar trycks med laserstryck på non-woven-kvalité. Detta ger en prisvärd bildtapet Galax som samtidigt håller hög kvalité. Dessutom är bilderna i vårt sortiment högupplösta och anpassade till att visas i stort format på väggen.

Vi på Familjetapeter erbjuder prisvärdiga tapeter som samtidigt håller hög kvalitét. Under kategorigruppen bildvägg Galax kan du välja bland ett stort urval av kort. Skapa dina egna fondväggar med ett motiv som passar just dig. Våra fototapeter är enkla att montera och skapar en möjlighet att själv göra din plats mer personlig.

 

 

 

Här kan du köpa din drömtapet i kollektionen fondvägg Galax eller i många andra kort. Du kan även få din EGEN bild tryckt på vår kvalitétstapet. Varför inte ett ögonblick från senaste semestern eller naturbild från skidstugan? Scrolla upp från artikelgruppen fondtapet Galax och tryck bara på fliken ”egen bild” högst upp till höger.

Familjetapeter har en av marknadens största tillval av kort till fondtapeter. Hela tillvalet består av mer än 21 miljoner unika motiv i hög kvalitét – tagna av proffsfotografer. Bilderna finns inte bara under fototapet Galax utan sorteras in i ett flertal specifikt anpassade artikelgrupper så att du enkelt kan hitta de kort du letar efter.  

Våra fondväggar är speciellt anpassade så att du enkelt kan montera dem på väggen. Börja med att undersöka om väggen är slät och har en neutral färg. Kontrollera sedan om din fondvägg från kollektionen bildtapet Galax stämmer med det motiv du beställde. Lägg sedan ut våderna av din tapet Galax så att hela bilden framgår. Applicera sedan non-wovenlimmet direkt på väggen. Limma för två våder i taget. Montera alltså två våder i taget från tapeten från fondvägg Galax. Pressa ut alla luftbubblor och låt torka i ett dygn. En fullständig monteringsanvisning följer med när du beställer av kollektionen fototapet Galax eller från våra andra kollektioner. Monteringsanvisningen finns även på hemsidan.

 

Om du har några frågor angående artikelgruppen bildvägg Galax eller annat vänligen kontakta kundservice. Vår personal har en stor kunskap om kategorigruppen bildvägg Galax och alla våra andra fototapeter. Vi i kan garantera att du alltid blir bemött på ett konstruktivt och trevligt sätt.

Här på Familjetapeter får du möjlighet att välja en bild från fotovägg Galax eller från våra andra 21 miljoner kort. Alla motiv är tagna av proffsfotografer och är anpassade för att visas på vägg. Utöver detta får du ditt utvalda motiv tryckt på en högkvalitativ tapet till ett bra pris.

En bildvägg som en fondvägg utvecnöjd inte bara din interiör utan skapar en miljö där motivet och rummet samverkar till en helhetsupplevelse. Att använda sig av bild från artikelgruppen fondtapet Galax är perfekt för det ändamålet och ger den efterlängtade wow-känslan. Fototapet Galax innehåller även kort som matchar varandra så att flera väggar kan tapetseras i samma tema. På det sättet tar du bildens plats direkt in till ditt sovrum. Motiv kan även kombineras från bildvägg Galax och andra kategorigrupper.

Ett fantastiskt kort - i knivskarp upplösning - tryckt på en kvalitétstapet. En tapet från Familjetapeter höjer din inredning till en helt annan nivå. Beställ redan idag!

 

 

Tapeter och väggdekor för varje plånbok - Familjetapeter.se

Vi anser att alla, oavsett tjocklek på plånbok ska ha möjlighet att skapa sitt drömhem. Familjetapeter.se har sedan starten 2013 haft som mål att erbjuda våra kunder ett brett sortiment av tapeter, fototapeter och väggdekorer av hög kvalité till förmånliga priser. Med ett av Sveriges största sortiment av tapeter, fototapeter och väggdekor hoppas vi att du vill börja inreda ditt drömhem med oss.