Billigt Snabbt Fraktfritt *över 695 SEK
Sök:

Fototapet Planet

Beställ dina favorit fototapeter från kategori - Fototapet Planet!

Fototapet Planet från familjetapeter.se

Här är artikelgruppen fototapet Planet. Under tapet Planet har vi ett stort urval av väl utvalda kort. För att hitta en fondtapet

Planet som passar just dig kan du antingen fortsätta att scrolla igenom alla bilder eller välja fler en underkategori.

När du sedan har valt ett kort från fotovägg Planet kan du enkelt beskära bilden och flytta beskärningsrutan så att motivet blir exakt som du vill ha det.

När du är beredd med beställningen levereras din bildtapet Planet direkt nära dig. Vid köp av skräddarsydda fondtapeter från kategorin tapet Planet och från våra andra kollektioner finns alltid möjligheten till fri transport. Vi erbjuder även snabbleverans.

Alla våra skräddarsydda tapeter printas med laserstryck på non-woven-material. Detta ger en prisvärd fototapet Planet som samtidigt håller hög kvalité. Dessutom är korten i vårt sortiment högupplösta och anpassade till att visas i stort format på väggen.

Vi på Familjetapeter erbjuder prisvärdiga tapeter som samtidigt håller hög kvalitét. Under artikelgruppen fototapet Planet kan du välja bland ett stort tillval av bilder. Skapa dina egna fondväggar med ett kort som passar just dig. Våra bildtapeter är enkla att montera och skapar en möjlighet att själv göra din plats mer personlig.

 

 

 

Här kan du köpa din drömtapet i kategorigruppen fondtapet Planet eller i många andra motiv. Du kan även få din EGEN bild tryckt på vår kvalitétstapet. Varför inte ett ögonblick från senaste semestern eller naturbild från landskapet? Scrolla upp från kollektionen bildtapet Planet och tryck bara på fliken ”egen bild” högst upp till höger.

Familjetapeter har en av marknadens största urval av bilder till fototapeter. Hela urvalet består av mer än 21 miljoner unika kort i hög kvalitét – tagna av proffsfotografer. Bilderna finns inte bara under fondvägg Planet utan sorteras in i ett flertal specifikt anpassade kategorigrupper så att du enkelt kan hitta de motiv du letar efter.  

Våra bildväggar är speciellt anpassade så att du enkelt kan montera dem på väggen. Börja med att undersöka om väggen är slät och har en neutral färg. Kontrollera sedan om din fototapet från artikelgruppen bildtapet Planet stämmer med det motiv du beställde. Lägg sedan ut våderna av din fondtapet Planet så att hela bilden framgår. Applicera sedan non-wovenlimmet direkt på väggen. Limma för två våder i taget. Montera alltså två våder i taget från tapeten från fototapet Planet. Pressa ut alla luftbubblor och låt torka i ett dygn. En fullständig monteringsanvisning följer med när du beställer av kategorin fondvägg Planet eller från våra andra kategorier. Monteringsanvisningen finns även på hemsidan.

 

Om du har några frågor angående kategorigruppen bildtapet Planet eller annat vänligen kontakta kundservice. Vår personal har en stor kunskap om kollektionen fondvägg Planet och alla våra andra fototapeter. Vi i kan garantera att du alltid blir bemött på ett konstruktivt och trevligt sätt.

Här på Familjetapeter får du möjlighet att välja en bild från fototapet Planet eller från våra andra 21 miljoner kort. Alla kort är tagna av proffsfotografer och är anpassade för att visas på vägg. Utöver detta får du ditt utvalda kort tryckt på en högkvalitativ tapet till ett bra pris.

En bildtapet som en fondvägg utvecklar inte bara din interiör utan skapar en miljö där kortet och rummet samverkar till en helhetsupplevelse. Att använda sig av bild från kategorigruppen fotovägg Planet är perfekt för det ändamålet och ger den efterlängtade wow-känslan. Fototapet Planet innehåller även kort som matchar varandra så att flera väggar kan tapetseras i samma tema. På det sättet tar du bildens omgivning direkt in till ditt arbetsplats. Motiv kan även kombineras från bildtapet Planet och andra kategorier.

Ett fantastiskt motiv - i knivskarp upplösning - tryckt på en kvalitétstapet. En fotovägg från Familjetapeter höjer din inredning till en helt annan nivå. Beställ redan idag!

 

 

Tapeter och väggdekor för varje plånbok - Familjetapeter.se

Vi anser att alla, oavsett tjocklek på plånbok ska ha möjlighet att skapa sitt drömhem. Familjetapeter.se har sedan starten 2013 haft som mål att erbjuda våra kunder ett brett sortiment av tapeter, fototapeter och väggdekorer av hög kvalité till förmånliga priser. Med ett av Sveriges största sortiment av tapeter, fototapeter och väggdekor hoppas vi att du vill börja inreda ditt drömhem med oss.