Billigt Snabbt Fraktfritt *över 695 SEK
Sök:

Fototapet Jorden

Beställ dina favorit fototapeter från kategori - Fototapet Jorden!

Fototapet Jorden från familjetapeter.se

Här är kategorin fondvägg Jorden. Under fondvägg Jorden har vi ett stort tillval av väl valda motiv. För att finna en tapet

Jorden som passar just dig kan du antingen fortsätta att scrolla igenom alla kort eller välja fler en underartikelgrupp.

När du sedan har valt ett kort från bildtapet Jorden kan du enkelt beskära bilden och flytta beskärningsrutan så att motivet blir exakt som du vill ha det.

När du är nöjd med beställningen levereras din fototapet Jorden direkt nära dig. Vid köp av skräddarsydda fototapeter från kollektionen fototapet Jorden och från våra andra kategorier finns alltid möjligheten till fri transport. Vi erbjuder även snabbleverans.

Alla våra skräddarsydda fondtapeter skapas med laserstryck på non-woven-material. Detta ger en prisvärd fototapet Jorden som samtidigt håller hög kvalité. Dessutom är bilderna i vårt sortiment högupplösta och anpassade till att visas i stort format på väggen.

Vi på Familjetapeter erbjuder prisvärdiga tapeter som samtidigt håller hög kvalitét. Under kollektionen fotovägg Jorden kan du välja bland ett stort tillval av bilder. Skapa dina egna bildtapeter med ett kort som passar just dig. Våra tapeter är enkla att montera och skapar en möjlighet att själv göra din miljö mer personlig.

 

 

 

Här kan du köpa din drömtapet i kollektionen fondvägg Jorden eller i många andra motiv. Du kan även få din EGEN bild tryckt på vår kvalitétstapet. Varför inte ett ögonblick från senaste semestern eller naturbild från sommarstället? Scrolla upp från kategorin fotovägg Jorden och tryck bara på fliken ”egen bild” högst upp till höger.

Familjetapeter har en av marknadens största urval av kort till tapeter. Hela urvalet består av mer än 21 miljoner unika motiv i hög kvalitét – tagna av proffsfotografer. Bilderna finns inte bara under tapet Jorden utan sorteras in i ett flertal specifikt anpassade kollektioner så att du enkelt kan finna de kort du letar efter.  

Våra bildväggar är speciellt anpassade så att du enkelt kan montera dem på väggen. Börja med att undersöka om väggen är slät och har en neutral färg. Kontrollera sedan om din fotovägg från kategorigruppen fotovägg Jorden stämmer med det motiv du beställde. Lägg sedan ut våderna av din fotovägg Jorden så att hela bilden framgår. Applicera sedan non-wovenlimmet direkt på väggen. Limma för två våder i taget. Montera alltså två våder i taget från tapeten från bildvägg Jorden. Pressa ut alla luftbubblor och låt torka i ett dygn. En fullständig monteringsanvisning följer med när du beställer av artikelgruppen fototapet Jorden eller från våra andra kategorigrupper. Monteringsanvisningen finns även på hemsidan.

 

Om du har några frågor angående artikelgruppen fondtapet Jorden eller annat vänligen kontakta kundservice. Vår personal har en stor kunskap om kategorigruppen fondvägg Jorden och alla våra andra fondväggar. Vi i kan garantera att du alltid blir bemött på ett konstruktivt och trevligt sätt.

Här på Familjetapeter får du möjlighet att välja en bild från bildtapet Jorden eller från våra andra 21 miljoner kort. Alla motiv är tagna av proffsfotografer och är anpassade för att visas på vägg. Utöver detta får du ditt valda kort tryckt på en högkvalitativ tapet till ett bra pris.

En bildvägg som en fondvägg utvecnöjd inte bara din interiör utan skapar en miljö där kortet och rummet samverkar till en helhetsupplevelse. Att använda sig av bild från artikelgruppen tapet Jorden är perfekt för det ändamålet och ger den efterlängtade wow-känslan. Fototapet Jorden innehåller även kort som matchar varandra så att flera väggar kan tapetseras i samma tema. På det sättet tar du bildens omgivning direkt in till ditt rum. Motiv kan även kombineras från tapet Jorden och andra kategorigrupper.

Ett fantastiskt kort - i knivskarp upplösning - tryckt på en kvalitétstapet. En fotovägg från Familjetapeter höjer din inredning till en helt annan nivå. Beställ redan idag!

 

 

Tapeter och väggdekor för varje plånbok - Familjetapeter.se

Vi anser att alla, oavsett tjocklek på plånbok ska ha möjlighet att skapa sitt drömhem. Familjetapeter.se har sedan starten 2013 haft som mål att erbjuda våra kunder ett brett sortiment av tapeter, fototapeter och väggdekorer av hög kvalité till förmånliga priser. Med ett av Sveriges största sortiment av tapeter, fototapeter och väggdekor hoppas vi att du vill börja inreda ditt drömhem med oss.