Billigt Snabbt Fraktfritt *över 695 SEK
Sök:

Fototapet Sol

Beställ dina favorit fototapeter från kategori - Fototapet Sol!

Fototapet Sol från familjetapeter.se

Här är kategorigruppen bildvägg Sol. Under fondtapet Sol har vi ett stort sortiment av väl utvalda motiv. För att finna en bildvägg

Sol som passar just dig kan du antingen fortsätta att scrolla igenom alla kort eller välja flera en underkategorigrupp.

När du sedan har valt ett kort från fondvägg Sol kan du enkelt beskära bilden och flytta beskärningsrutan så att motivet blir exakt som du vill ha det.

När du är färdig med beställningen levereras din bildtapet Sol direkt nära dig. Vid köp av skräddarsydda fondväggar från kollektionen fotovägg Sol och från våra andra kategorier finns alltid möjligheten till fri leverans. Vi erbjuder även snabbleverans.

Alla våra skräddarsydda bildväggar printas med laserstryck på non-woven-papper. Detta ger en prisvärd tapet Sol som samtidigt håller hög kvalité. Dessutom är korten i vårt sortiment högupplösta och anpassade till att visas i stort format på väggen.

Vi på Familjetapeter erbjuder prisvärdiga tapeter som samtidigt håller hög kvalitét. Under kategorigruppen bildvägg Sol kan du välja bland ett stort tillval av kort. Skapa dina egna bildväggar med ett kort som passar just dig. Våra fondväggar är enkla att montera och skapar en möjlighet att själv göra din plats mer personlig.

 

 

 

Här kan du köpa din drömtapet i kollektionen fondtapet Sol eller i många andra kort. Du kan även få din EGEN bild tryckt på vår kvalitétstapet. Varför inte ett ögonblick från senaste semestern eller naturbild från skidstugan? Scrolla upp från kategorigruppen fototapet Sol och tryck bara på fliken ”egen bild” högst upp till höger.

Familjetapeter har en av marknadens största tillval av bilder till tapeter. Hela utbudet består av mer än 21 miljoner unika motiv i hög kvalitét – tagna av proffsfotografer. Bilderna finns inte bara under fondtapet Sol utan sorteras in i ett flertal specifikt anpassade artikelgrupper så att du enkelt kan finna de kort du letar efter.  

Våra fondtapeter är speciellt anpassade så att du enkelt kan montera dem på väggen. Börja med att undersöka om väggen är slät och har en neutral färg. Kontrollera sedan om din bildvägg från kategorin bildtapet Sol stämmer med det motiv du beställde. Lägg sedan ut våderna av din bildtapet Sol så att hela bilden framgår. Applicera sedan non-wovenlimmet direkt på väggen. Limma för två våder i taget. Montera alltså två våder i taget från tapeten från fondvägg Sol. Pressa ut alla luftbubblor och låt torka i ett dygn. En fullständig monteringsanvisning följer med när du beställer av kategorin fototapet Sol eller från våra andra kategorigrupper. Monteringsanvisningen finns även på hemsidan.

 

Om du har några frågor angående artikelgruppen fondvägg Sol eller annat vänligen kontakta kundservice. Vår personal har en stor kunskap om kollektionen bildvägg Sol och alla våra andra fondväggar. Vi i kan garantera att du alltid blir bemött på ett konstruktivt och trevligt sätt.

Här på Familjetapeter får du möjlighet att välja en bild från fondvägg Sol eller från våra andra 21 miljoner motiv. Alla kort är tagna av proffsfotografer och är anpassade för att visas på vägg. Utöver detta får du ditt valda kort tryckt på en högkvalitativ tapet till ett bra pris.

En bildvägg som en fondvägg utvecnöjd inte bara din interiör utan skapar en miljö där motivet och rummet samverkar till en helhetsupplevelse. Att använda sig av bild från kollektionen fototapet Sol är perfekt för det ändamålet och ger den efterlängtade wow-känslan. Fototapet Sol innehåller även motiv som matchar varandra så att flera väggar kan tapetseras i samma tema. På det sättet tar du bildens omgivning direkt in till ditt hem. Motiv kan även kombineras från tapet Sol och andra kategorigrupper.

Ett fantastiskt motiv - i knivskarp upplösning - tryckt på en kvalitétstapet. En bildvägg från Familjetapeter höjer din inredning till en helt annan nivå. Beställ redan idag!

 

 

Tapeter och väggdekor för varje plånbok - Familjetapeter.se

Vi anser att alla, oavsett tjocklek på plånbok ska ha möjlighet att skapa sitt drömhem. Familjetapeter.se har sedan starten 2013 haft som mål att erbjuda våra kunder ett brett sortiment av tapeter, fototapeter och väggdekorer av hög kvalité till förmånliga priser. Med ett av Sveriges största sortiment av tapeter, fototapeter och väggdekor hoppas vi att du vill börja inreda ditt drömhem med oss.