Billigt Snabbt Fraktfritt *över 695 SEK
Sök:

Fototapet Vintergatan

Beställ dina favorit fototapeter från kategori - Fototapet Vintergatan!

Fototapet Vintergatan från familjetapeter.se

Här är kollektionen tapet Vintergatan. Under fototapet Vintergatan har vi ett stort urval av väl valda kort. För att finna en fondvägg

Vintergatan som passar just dig kan du antingen fortsätta att scrolla igenom alla motiv eller välja ytterligare en underartikelgrupp.

När du sedan har valt ett motiv från fondtapet Vintergatan kan du enkelt beskära bilden och flytta beskärningsrutan så att motivet blir exakt som du vill ha det.

När du är nöjd med beställningen levereras din bildtapet Vintergatan direkt nära dig. Vid köp av skräddarsydda fototapeter från kollektionen fondtapet Vintergatan och från våra andra kollektioner finns alltid möjligheten till fri transport. Vi erbjuder även snabbleverans.

Alla våra skräddarsydda bildtapeter trycks med laserstryck på non-woven-papper. Detta ger en prisvärd fondtapet Vintergatan som samtidigt håller hög kvalité. Dessutom är korten i vårt tillval högupplösta och anpassade till att visas i stort format på väggen.

Vi på Familjetapeter erbjuder prisvärdiga tapeter som samtidigt håller hög kvalitét. Under kategorigruppen fondvägg Vintergatan kan du välja bland ett stort tillval av bilder. Skapa dina egna fototapeter med ett kort som passar just dig. Våra fototapeter är enkla att montera och skapar en möjlighet att själv göra din plats mer personlig.

 

 

 

Här kan du köpa din drömtapet i kategorigruppen fondvägg Vintergatan eller i många andra motiv. Du kan även få din EGEN bild tryckt på vår kvalitétstapet. Varför inte ett ögonblick från senaste semestern eller naturbild från skidstugan? Scrolla upp från artikelgruppen tapet Vintergatan och tryck bara på fliken ”egen bild” högst upp till höger.

Familjetapeter har en av marknadens största sortiment av bilder till fondtapeter. Hela tillvalet består av mer än 21 miljoner unika kort i hög kvalitét – tagna av proffsfotografer. Bilderna finns inte bara under tapet Vintergatan utan sorteras in i ett flertal specifikt anpassade kategorigrupper så att du enkelt kan finna de motiv du letar efter.  

Våra fondväggar är speciellt anpassade så att du enkelt kan montera dem på väggen. Börja med att undersöka om väggen är slät och har en neutral färg. Kontrollera sedan om din fototapet från kategorin bildvägg Vintergatan stämmer med det motiv du beställde. Lägg sedan ut våderna av din fototapet Vintergatan så att hela bilden framgår. Applicera sedan non-wovenlimmet direkt på väggen. Limma för två våder i taget. Montera alltså två våder i taget från tapeten från bildtapet Vintergatan. Pressa ut alla luftbubblor och låt torka i ett dygn. En fullständig monteringsanvisning följer med när du beställer av kategorin fondtapet Vintergatan eller från våra andra kollektioner. Monteringsanvisningen finns även på hemsidan.

 

Om du har några frågor angående kategorigruppen bildtapet Vintergatan eller annat vänligen kontakta kundservice. Vår personal har en stor kunskap om kategorin bildtapet Vintergatan och alla våra andra bildväggar. Vi i kan garantera att du alltid blir bemött på ett konstruktivt och trevligt sätt.

Här på Familjetapeter får du möjlighet att välja en bild från fondvägg Vintergatan eller från våra andra 21 miljoner motiv. Alla motiv är tagna av proffsfotografer och är anpassade för att visas på vägg. Utöver detta får du ditt valda kort tryckt på en högkvalitativ tapet till ett bra pris.

En fondvägg som en fondvägg utvecberedd inte bara din interiör utan skapar en miljö där kortet och rummet samverkar till en helhetsupplevelse. Att använda sig av bild från artikelgruppen fondtapet Vintergatan är perfekt för det ändamålet och ger den efterlängtade wow-känslan. Fototapet Vintergatan innehåller även motiv som matchar varandra så att flera väggar kan tapetseras i samma tema. På det sättet tar du bildens omgivning direkt in till ditt kontorsrum. Motiv kan även kombineras från fototapet Vintergatan och andra artikelgrupper.

Ett fantastiskt kort - i knivskarp upplösning - tryckt på en kvalitétstapet. En fondtapet från Familjetapeter höjer din inredning till en helt annan nivå. Beställ redan idag!

 

 

Tapeter och väggdekor för varje plånbok - Familjetapeter.se

Vi anser att alla, oavsett tjocklek på plånbok ska ha möjlighet att skapa sitt drömhem. Familjetapeter.se har sedan starten 2013 haft som mål att erbjuda våra kunder ett brett sortiment av tapeter, fototapeter och väggdekorer av hög kvalité till förmånliga priser. Med ett av Sveriges största sortiment av tapeter, fototapeter och väggdekor hoppas vi att du vill börja inreda ditt drömhem med oss.