Billigt Snabbt Fraktfritt *över 695 SEK
Sök:

Fototapet Sport

Oavsett om du gillar att utöva sport själv, eller föredrar att titta hemifrån är sport en stor del av vardagen. Med dessa häftiga sporttapeter kan du enkelt skapa rum för alla åldrar. Motiven i kategorin `Sport´ passar alla åldrar och smaker!

Sport

Fototapet Sport från familjetapeter.se

Här är kollektionen bildtapet Sport. Under fotovägg Sport har vi ett stort sortiment av väl valda bilder. För att hitta en fototapet

Sport som passar just dig kan du antingen fortsätta att scrolla igenom alla bilder eller välja en till underkollektion.

När du sedan har valt ett kort från fondtapet Sport kan du enkelt beskära bilden och flytta beskärningsrutan så att bilden blir exakt som du vill ha det.

När du är nöjd med beställningen transporteras din fotovägg Sport direkt nära dig. Vid köp av skräddarsydda tapeter från kollektionen tapet Sport och från våra andra kategorier finns alltid möjligheten till fri transport. Vi erbjuder även snabbleverans.

Alla våra skräddarsydda bildtapeter trycks med laserstryck på non-woven-papper. Detta ger en prisvärd fondtapet Sport som samtidigt håller hög kvalité. Dessutom är bilderna i vårt tillval högupplösta och anpassade till att visas i stort format på väggen.

Vi på Familjetapeter erbjuder prisvärdiga tapeter som samtidigt håller hög kvalitét. Under kategorin bildtapet Sport kan du välja bland ett stort utbud av motiv. Skapa dina egna tapeter med ett kort som passar just dig. Våra fototapeter är enkla att montera och skapar en möjlighet att själv göra din plats mer personlig.

 

 

 

Här kan du köpa din drömtapet i kategorigruppen bildtapet Sport eller i många andra motiv. Du kan även få din EGEN bild tryckt på vår kvalitétstapet. Varför inte ett ögonblick från senaste semestern eller naturbild från skidstugan? Scrolla upp från kategorin fondvägg Sport och tryck bara på fliken ”egen bild” högst upp till höger.

Familjetapeter har en av marknadens största utbud av kort till fototapeter. Hela utbudet består av mer än 21 miljoner unika kort i hög kvalitét – tagna av proffsfotografer. Bilderna finns inte bara under tapet Sport utan sorteras in i ett flertal specifikt anpassade kategorigrupper så att du enkelt kan finna de motiv du letar efter.  

Våra fondväggar är speciellt anpassade så att du enkelt kan montera dem på väggen. Börja med att undersöka om väggen är slät och har en neutral färg. Kontrollera sedan om din tapet från kategorin fotovägg Sport stämmer med det kort du beställde. Lägg sedan ut våderna av din bildtapet Sport så att hela bilden framgår. Applicera sedan non-wovenlimmet direkt på väggen. Limma för två våder i taget. Montera alltså två våder i taget från tapeten från fondtapet Sport. Pressa ut alla luftbubblor och låt torka i ett dygn. En fullständig monteringsanvisning följer med när du beställer av artikelgruppen fototapet Sport eller från våra andra artikelgrupper. Monteringsanvisningen finns även på hemsidan.

 

Om du har några frågor angående artikelgruppen fondvägg Sport eller annat vänligen kontakta kundservice. Vår personal har en stor kunskap om kategorin fotovägg Sport och alla våra andra tapeter. Vi i kan garantera att du alltid blir bemött på ett konstruktivt och trevligt sätt.

Här på Familjetapeter får du möjlighet att välja en bild från fotovägg Sport eller från våra andra 21 miljoner kort. Alla motiv är tagna av proffsfotografer och är anpassade för att visas på vägg. Utöver detta får du ditt utvalda motiv tryckt på en högkvalitativ tapet till ett bra pris.

En bildtapet som en fondvägg utvecklar inte bara din interiör utan skapar en miljö där bilden och rummet samverkar till en helhetsupplevelse. Att använda sig av bild från kategorigruppen bildtapet Sport är perfekt för det ändamålet och ger den efterlängtade wow-känslan. Fototapet Sport innehåller även kort som matchar varandra så att flera väggar kan tapetseras i samma tema. På det sättet tar du bildens miljö direkt in till ditt arbetsplats. Motiv kan även kombineras från bildvägg Sport och andra kategorigrupper.

Ett fantastiskt kort - i knivskarp upplösning - tryckt på en kvalitétstapet. En bildtapet från Familjetapeter höjer din inredning till en helt annan nivå. Beställ redan idag!

 

 

Tapeter och väggdekor för varje plånbok - Familjetapeter.se

Vi anser att alla, oavsett tjocklek på plånbok ska ha möjlighet att skapa sitt drömhem. Familjetapeter.se har sedan starten 2013 haft som mål att erbjuda våra kunder ett brett sortiment av tapeter, fototapeter och väggdekorer av hög kvalité till förmånliga priser. Med ett av Sveriges största sortiment av tapeter, fototapeter och väggdekor hoppas vi att du vill börja inreda ditt drömhem med oss.