Billigt Snabbt Fraktfritt *över 695 SEK
Sök:

Fototapet Fotboll

Låt kretiviteten och fantasin flöda och skapa ett rum for den fotbollsintresserade. Välj en fototapet med fotbollsmotiv nedan eller gör en sökning i sökrutan.

Fototapet Fotboll tapet

Fototapet Fotboll från familjetapeter.se

Här är kategorigruppen tapet Fotboll. Under bildvägg Fotboll har vi ett stort urval av väl valda motiv. För att hitta en bildtapet

Fotboll som passar just dig kan du antingen fortsätta att scrolla igenom alla kort eller välja flera en underartikelgrupp.

När du sedan har valt ett motiv från fondvägg Fotboll kan du enkelt beskära bilden och flytta beskärningsrutan så att motivet blir exakt som du vill ha det.

När du är nöjd med beställningen skickas din fondvägg Fotboll direkt nära dig. Vid köp av skräddarsydda bildtapeter från kategorin tapet Fotboll och från våra andra kategorigrupper finns alltid möjligheten till fri leverans. Vi erbjuder även snabbleverans.

Alla våra skräddarsydda fondväggar görs med laserstryck på non-woven-papper. Detta ger en prisvärd tapet Fotboll som samtidigt håller hög kvalité. Dessutom är korten i vårt tillval högupplösta och anpassade till att visas i stort format på väggen.

Vi på Familjetapeter erbjuder prisvärdiga tapeter som samtidigt håller hög kvalitét. Under kategorigruppen fototapet Fotboll kan du välja bland ett stort tillval av kort. Skapa dina egna bildväggar med ett kort som passar just dig. Våra fondväggar är enkla att montera och skapar en möjlighet att själv göra din plats mer personlig.

 

 

 

Här kan du köpa din drömtapet i kollektionen fototapet Fotboll eller i många andra kort. Du kan även få din EGEN bild tryckt på vår kvalitétstapet. Varför inte ett ögonblick från senaste semestern eller naturbild från sommarstället? Scrolla upp från kategorin fondvägg Fotboll och tryck bara på fliken ”egen bild” högst upp till höger.

Familjetapeter har en av marknadens största tillval av motiv till fondväggar. Hela urvalet består av mer än 21 miljoner unika kort i hög kvalitét – tagna av proffsfotografer. Bilderna finns inte bara under fondvägg Fotboll utan sorteras in i ett flertal specifikt anpassade artikelgrupper så att du enkelt kan hitta de kort du letar efter.  

Våra bildväggar är speciellt anpassade så att du enkelt kan montera dem på väggen. Börja med att undersöka om väggen är slät och har en neutral färg. Kontrollera sedan om din fotovägg från kategorigruppen fondtapet Fotboll stämmer med det motiv du beställde. Lägg sedan ut våderna av din tapet Fotboll så att hela bilden framgår. Applicera sedan non-wovenlimmet direkt på väggen. Limma för två våder i taget. Montera alltså två våder i taget från tapeten från fondvägg Fotboll. Pressa ut alla luftbubblor och låt torka i ett dygn. En fullständig monteringsanvisning följer med när du beställer av artikelgruppen fondvägg Fotboll eller från våra andra kategorigrupper. Monteringsanvisningen finns även på hemsidan.

 

Om du har några frågor angående kategorigruppen fondtapet Fotboll eller annat vänligen kontakta kundservice. Vår personal har en stor kunskap om kollektionen fondtapet Fotboll och alla våra andra bildväggar. Vi i kan garantera att du alltid blir bemött på ett konstruktivt och trevligt sätt.

Här på Familjetapeter får du möjlighet att välja en bild från fondvägg Fotboll eller från våra andra 21 miljoner motiv. Alla kort är tagna av proffsfotografer och är anpassade för att visas på vägg. Utöver detta får du ditt utvalda motiv tryckt på en högkvalitativ tapet till ett bra pris.

En fondvägg som en fondvägg utvecfärdig inte bara din interiör utan skapar en miljö där motivet och rummet samverkar till en helhetsupplevelse. Att använda sig av bild från kategorin bildtapet Fotboll är perfekt för det ändamålet och ger den efterlängtade wow-känslan. Fototapet Fotboll innehåller även motiv som matchar varandra så att flera väggar kan tapetseras i samma tema. På det sättet tar du bildens plats direkt in till ditt barnrum. Motiv kan även kombineras från fondvägg Fotboll och andra artikelgrupper.

Ett fantastiskt kort - i knivskarp upplösning - tryckt på en kvalitétstapet. En fondtapet från Familjetapeter höjer din inredning till en helt annan nivå. Beställ redan idag!

 

 

Tapeter och väggdekor för varje plånbok - Familjetapeter.se

Vi anser att alla, oavsett tjocklek på plånbok ska ha möjlighet att skapa sitt drömhem. Familjetapeter.se har sedan starten 2013 haft som mål att erbjuda våra kunder ett brett sortiment av tapeter, fototapeter och väggdekorer av hög kvalité till förmånliga priser. Med ett av Sveriges största sortiment av tapeter, fototapeter och väggdekor hoppas vi att du vill börja inreda ditt drömhem med oss.