Billigt Snabbt Fraktfritt *över 695 SEK
Sök:
Tapeter
Fototapeter
Tapeter på meter
DIY-Lampskärmar
Tavlor
Affischer
Kampanj

Fototapet Basket

Beställ dina favorit fototapeter från kategori - Fototapet Basket!

Fototapet Basket från familjetapeter.se

Här är kollektionen fototapet Basket. Under fondvägg Basket har vi ett stort urval av väl valda kort. För att hitta en fototapet

Basket som passar just dig kan du antingen fortsätta att scrolla igenom alla motiv eller välja ytterligare en underartikelgrupp.

När du sedan har valt ett kort från fondvägg Basket kan du enkelt beskära bilden och flytta beskärningsrutan så att motivet blir exakt som du vill ha det.

När du är färdig med beställningen transporteras din bildvägg Basket direkt nära dig. Vid köp av skräddarsydda bildtapeter från kategorigruppen tapet Basket och från våra andra artikelgrupper finns alltid möjligheten till fri transport. Vi erbjuder även snabbleverans.

Alla våra skräddarsydda bildtapeter skapas med laserstryck på non-woven-kvalité. Detta ger en prisvärd fototapet Basket som samtidigt håller hög kvalité. Dessutom är motiven i vårt sortiment högupplösta och anpassade till att visas i stort format på väggen.

Vi på Familjetapeter erbjuder billiga tapeter som samtidigt håller hög kvalitét. Under kategorin fototapet Basket kan du välja bland ett stort sortiment av kort. Skapa dina egna fondtapeter med ett kort som passar just dig. Våra fondväggar är enkla att montera och skapar en möjlighet att själv göra din miljö mer personlig.

 

 

 

Här kan du köpa din drömtapet i kategorigruppen bildtapet Basket eller i många andra motiv. Du kan även få din EGEN bild tryckt på vår kvalitétstapet. Varför inte ett ögonblick från senaste semestern eller naturbild från landet? Scrolla upp från kategorigruppen bildtapet Basket och tryck bara på fliken ”egen bild” högst upp till höger.

Familjetapeter har en av marknadens största tillval av bilder till fondtapeter. Hela tillvalet består av mer än 21 miljoner unika kort i hög kvalitét – tagna av proffsfotografer. Bilderna finns inte bara under bildtapet Basket utan sorteras in i ett flertal specifikt anpassade kollektioner så att du enkelt kan finna de motiv du letar efter.  

Våra fondväggar är speciellt anpassade så att du enkelt kan montera dem på väggen. Börja med att undersöka om väggen är slät och har en neutral färg. Kontrollera sedan om din fototapet från kategorigruppen fototapet Basket stämmer med det kort du beställde. Lägg sedan ut våderna av din fondvägg Basket så att hela bilden framgår. Applicera sedan non-wovenlimmet direkt på väggen. Limma för två våder i taget. Montera alltså två våder i taget från tapeten från fondtapet Basket. Pressa ut alla luftbubblor och låt torka i ett dygn. En fullständig monteringsanvisning följer med när du beställer av kategorigruppen fotovägg Basket eller från våra andra kollektioner. Monteringsanvisningen finns även på hemsidan.

 

Om du har några frågor angående kollektionen fotovägg Basket eller annat vänligen kontakta kundservice. Vår personal har en stor kunskap om kategorin fondtapet Basket och alla våra andra bildväggar. Vi i kan garantera att du alltid blir bemött på ett konstruktivt och trevligt sätt.

Här på Familjetapeter får du möjlighet att välja en bild från fototapet Basket eller från våra andra 21 miljoner motiv. Alla kort är tagna av proffsfotografer och är anpassade för att visas på vägg. Utöver detta får du ditt utvalda kort tryckt på en högkvalitativ tapet till ett bra pris.

En fondtapet som en fondvägg utvecberedd inte bara din interiör utan skapar en miljö där kortet och rummet samverkar till en helhetsupplevelse. Att använda sig av bild från kategorigruppen fondtapet Basket är perfekt för det ändamålet och ger den efterlängtade wow-känslan. Fototapet Basket innehåller även motiv som matchar varandra så att flera väggar kan tapetseras i samma tema. På det sättet tar du bildens miljö direkt in till ditt barnrum. Motiv kan även kombineras från bildvägg Basket och andra kollektioner.

Ett fantastiskt kort - i knivskarp upplösning - tryckt på en kvalitétstapet. En fotovägg från Familjetapeter höjer din inredning till en helt annan nivå. Beställ redan idag!

 

 

Tapeter och väggdekor för varje plånbok - Familjetapeter.se

Vi anser att alla, oavsett tjocklek på plånbok ska ha möjlighet att skapa sitt drömhem. Familjetapeter.se har sedan starten 2013 haft som mål att erbjuda våra kunder ett brett sortiment av tapeter, fototapeter och väggdekorer av hög kvalité till förmånliga priser. Med ett av Sveriges största sortiment av tapeter, fototapeter och väggdekor hoppas vi att du vill börja inreda ditt drömhem med oss.