Billigt Snabbt Fraktfritt *över 695 SEK
Sök:
Tapeter
Fototapeter
Tapeter på meter
DIY-Lampskärmar
Tavlor
Affischer
Kampanj

Fototapet Blixtboll

Beställ dina favorit fototapeter från kategori - Fototapet Blixtboll!

Fototapet Blixtboll från familjetapeter.se

Här är kategorigruppen tapet Blixtboll. Under fondtapet Blixtboll har vi ett stort tillval av väl utvalda kort. För att finna en bildvägg

Blixtboll som passar just dig kan du antingen fortsätta att scrolla igenom alla motiv eller välja ytterligare en underkollektion.

När du sedan har valt ett motiv från fondtapet Blixtboll kan du enkelt beskära bilden och flytta beskärningsrutan så att bilden blir exakt som du vill ha det.

När du är nöjd med beställningen transporteras din bildvägg Blixtboll direkt nära dig. Vid köp av skräddarsydda fondväggar från artikelgruppen fondvägg Blixtboll och från våra andra artikelgrupper finns alltid möjligheten till fri transport. Vi erbjuder även snabbleverans.

Alla våra skräddarsydda fondväggar trycks med laserstryck på non-woven-kvalité. Detta ger en prisvärd fondtapet Blixtboll som samtidigt håller hög kvalité. Dessutom är bilderna i vårt tillval högupplösta och anpassade till att visas i stort format på väggen.

Vi på Familjetapeter erbjuder prisvärdiga tapeter som samtidigt håller hög kvalitét. Under artikelgruppen bildvägg Blixtboll kan du välja bland ett stort tillval av motiv. Skapa dina egna bildtapeter med ett kort som passar just dig. Våra fototapeter är enkla att montera och skapar en möjlighet att själv göra din plats mer personlig.

 

 

 

Här kan du köpa din drömtapet i kollektionen bildvägg Blixtboll eller i många andra motiv. Du kan även få din EGEN bild tryckt på vår kvalitétstapet. Varför inte ett ögonblick från senaste semestern eller naturbild från landskapet? Scrolla upp från kategorigruppen fondvägg Blixtboll och tryck bara på fliken ”egen bild” högst upp till höger.

Familjetapeter har en av marknadens största utbud av motiv till tapeter. Hela tillvalet består av mer än 21 miljoner unika motiv i hög kvalitét – tagna av proffsfotografer. Bilderna finns inte bara under fondtapet Blixtboll utan sorteras in i ett flertal specifikt anpassade artikelgrupper så att du enkelt kan finna de motiv du letar efter.  

Våra tapeter är speciellt anpassade så att du enkelt kan montera dem på väggen. Börja med att undersöka om väggen är slät och har en neutral färg. Kontrollera sedan om din fototapet från kategorin fotovägg Blixtboll stämmer med det kort du beställde. Lägg sedan ut våderna av din fondtapet Blixtboll så att hela bilden framgår. Applicera sedan non-wovenlimmet direkt på väggen. Limma för två våder i taget. Montera alltså två våder i taget från tapeten från fondvägg Blixtboll. Pressa ut alla luftbubblor och låt torka i ett dygn. En fullständig monteringsanvisning följer med när du beställer av kategorigruppen fototapet Blixtboll eller från våra andra kollektioner. Monteringsanvisningen finns även på hemsidan.

 

Om du har några frågor angående kategorin fondtapet Blixtboll eller annat vänligen kontakta kundservice. Vår personal har en stor kunskap om artikelgruppen fotovägg Blixtboll och alla våra andra tapeter. Vi i kan garantera att du alltid blir bemött på ett konstruktivt och trevligt sätt.

Här på Familjetapeter får du möjlighet att välja en bild från bildtapet Blixtboll eller från våra andra 21 miljoner kort. Alla kort är tagna av proffsfotografer och är anpassade för att visas på vägg. Utöver detta får du ditt valda motiv tryckt på en högkvalitativ tapet till ett bra pris.

En tapet som en fondvägg utvecklar inte bara din interiör utan skapar en miljö där bilden och rummet samverkar till en helhetsupplevelse. Att använda sig av bild från kollektionen fotovägg Blixtboll är perfekt för det ändamålet och ger den efterlängtade wow-känslan. Fototapet Blixtboll innehåller även kort som matchar varandra så att flera väggar kan tapetseras i samma tema. På det sättet tar du bildens plats direkt in till ditt vardagsrum. Motiv kan även kombineras från tapet Blixtboll och andra kollektioner.

Ett fantastiskt motiv - i knivskarp upplösning - tryckt på en kvalitétstapet. En tapet från Familjetapeter höjer din inredning till en helt annan nivå. Beställ redan idag!

 

 

Tapeter och väggdekor för varje plånbok - Familjetapeter.se

Vi anser att alla, oavsett tjocklek på plånbok ska ha möjlighet att skapa sitt drömhem. Familjetapeter.se har sedan starten 2013 haft som mål att erbjuda våra kunder ett brett sortiment av tapeter, fototapeter och väggdekorer av hög kvalité till förmånliga priser. Med ett av Sveriges största sortiment av tapeter, fototapeter och väggdekor hoppas vi att du vill börja inreda ditt drömhem med oss.