Billigt Snabbt Fraktfritt *över 695 SEK
Sök:
Tapeter
Fototapeter
Tapeter på meter
DIY-Lampskärmar
Tavlor
Affischer
Kampanj

Fototapet Bob

Beställ dina favorit fototapeter från kategori - Fototapet Bob!

Fototapet Bob från familjetapeter.se

Här är artikelgruppen bildtapet Bob. Under fotovägg Bob har vi ett stort sortiment av väl utvalda motiv. För att hitta en fototapet

Bob som passar just dig kan du antingen fortsätta att scrolla igenom alla motiv eller välja fler en underartikelgrupp.

När du sedan har valt ett kort från fototapet Bob kan du enkelt beskära bilden och flytta beskärningsrutan så att bilden blir exakt som du vill ha det.

När du är nöjd med beställningen skickas din fondvägg Bob direkt nära dig. Vid köp av skräddarsydda fondväggar från kategorigruppen fototapet Bob och från våra andra kategorier finns alltid möjligheten till fri leverans. Vi erbjuder även snabbleverans.

Alla våra skräddarsydda tapeter trycks med laserstryck på non-woven-kvalité. Detta ger en prisvärd fototapet Bob som samtidigt håller hög kvalité. Dessutom är korten i vårt tillval högupplösta och anpassade till att visas i stort format på väggen.

Vi på Familjetapeter erbjuder prisvärdiga tapeter som samtidigt håller hög kvalitét. Under kategorigruppen bildvägg Bob kan du välja bland ett stort tillval av bilder. Skapa dina egna fondväggar med ett kort som passar just dig. Våra fondväggar är enkla att montera och skapar en möjlighet att själv göra din plats mer personlig.

 

 

 

Här kan du köpa din drömtapet i kategorin fondtapet Bob eller i många andra kort. Du kan även få din EGEN bild tryckt på vår kvalitétstapet. Varför inte ett ögonblick från senaste semestern eller naturbild från landskapet? Scrolla upp från kategorin fotovägg Bob och tryck bara på fliken ”egen bild” högst upp till höger.

Familjetapeter har en av marknadens största sortiment av motiv till fondväggar. Hela sortimentet består av mer än 21 miljoner unika motiv i hög kvalitét – tagna av proffsfotografer. Bilderna finns inte bara under fondvägg Bob utan sorteras in i ett flertal specifikt anpassade kategorier så att du enkelt kan hitta de kort du letar efter.  

Våra fondtapeter är speciellt anpassade så att du enkelt kan montera dem på väggen. Börja med att undersöka om väggen är slät och har en neutral färg. Kontrollera sedan om din tapet från kategorigruppen fototapet Bob stämmer med det motiv du beställde. Lägg sedan ut våderna av din fototapet Bob så att hela bilden framgår. Applicera sedan non-wovenlimmet direkt på väggen. Limma för två våder i taget. Montera alltså två våder i taget från tapeten från fondvägg Bob. Pressa ut alla luftbubblor och låt torka i ett dygn. En fullständig monteringsanvisning följer med när du beställer av kategorigruppen fondtapet Bob eller från våra andra artikelgrupper. Monteringsanvisningen finns även på hemsidan.

 

Om du har några frågor angående kategorin bildvägg Bob eller annat vänligen kontakta kundservice. Vår personal har en stor kunskap om kollektionen fondtapet Bob och alla våra andra bildtapeter. Vi i kan garantera att du alltid blir bemött på ett konstruktivt och trevligt sätt.

Här på Familjetapeter får du möjlighet att välja en bild från bildvägg Bob eller från våra andra 21 miljoner kort. Alla kort är tagna av proffsfotografer och är anpassade för att visas på vägg. Utöver detta får du ditt utvalda motiv tryckt på en högkvalitativ tapet till ett bra pris.

En bildvägg som en fondvägg utvecnöjd inte bara din interiör utan skapar en miljö där motivet och rummet samverkar till en helhetsupplevelse. Att använda sig av bild från kategorigruppen bildtapet Bob är perfekt för det ändamålet och ger den efterlängtade wow-känslan. Fototapet Bob innehåller även motiv som matchar varandra så att flera väggar kan tapetseras i samma tema. På det sättet tar du bildens plats direkt in till ditt rum. Motiv kan även kombineras från fototapet Bob och andra kategorigrupper.

Ett fantastiskt kort - i knivskarp upplösning - tryckt på en kvalitétstapet. En tapet från Familjetapeter höjer din inredning till en helt annan nivå. Beställ redan idag!

 

 

Tapeter och väggdekor för varje plånbok - Familjetapeter.se

Vi anser att alla, oavsett tjocklek på plånbok ska ha möjlighet att skapa sitt drömhem. Familjetapeter.se har sedan starten 2013 haft som mål att erbjuda våra kunder ett brett sortiment av tapeter, fototapeter och väggdekorer av hög kvalité till förmånliga priser. Med ett av Sveriges största sortiment av tapeter, fototapeter och väggdekor hoppas vi att du vill börja inreda ditt drömhem med oss.