Billigt Snabbt Fraktfritt *över 695 SEK
Sök:

Fototapet Världskarta

I kategorin `Världskartor´ hittar du kartor från alla världens hörn. Varför inte köpa en fototapet med kartmotiv och drömma sig bort till fjärran östern. Det har aldrig varit roligare och lättare att lära sig geografi. Leta bland alla våra motiv och hitta den bild som passar just dig!

Världskarta

Fototapet Världskarta från familjetapeter.se

Här är kategorigruppen fototapet Världskarta. Under bildtapet Världskarta har vi ett stort tillval av väl utvalda kort. För att hitta en fondtapet

Världskarta som passar just dig kan du antingen fortsätta att scrolla igenom alla motiv eller välja en till underkategorigrupp.

När du sedan har valt ett motiv från bildvägg Världskarta kan du enkelt beskära bilden och flytta beskärningsrutan så att bilden blir exakt som du vill ha det.

När du är klar med beställningen skickas din fondvägg Världskarta direkt nära dig. Vid köp av skräddarsydda bildväggar från kategorin fototapet Världskarta och från våra andra artikelgrupper finns alltid möjligheten till fri leverans. Vi erbjuder även snabbleverans.

Alla våra skräddarsydda tapeter skapas med laserstryck på non-woven-material. Detta ger en prisvärd fotovägg Världskarta som samtidigt håller hög kvalité. Dessutom är korten i vårt sortiment högupplösta och anpassade till att visas i stort format på väggen.

Vi på Familjetapeter erbjuder prisvärdiga tapeter som samtidigt håller hög kvalitét. Under kategorin bildtapet Världskarta kan du välja bland ett stort tillval av bilder. Skapa dina egna fondtapeter med ett motiv som passar just dig. Våra fondväggar är enkla att montera och skapar en möjlighet att själv göra din miljö mer personlig.

 

 

 

Här kan du köpa din drömtapet i kategorigruppen tapet Världskarta eller i många andra kort. Du kan även få din EGEN bild tryckt på vår kvalitétstapet. Varför inte ett ögonblick från senaste semestern eller naturbild från landet? Scrolla upp från kollektionen fondtapet Världskarta och tryck bara på fliken ”egen bild” högst upp till höger.

Familjetapeter har en av marknadens största tillval av kort till fondväggar. Hela sortimentet består av mer än 21 miljoner unika motiv i hög kvalitét – tagna av proffsfotografer. Bilderna finns inte bara under tapet Världskarta utan sorteras in i ett flertal specifikt anpassade kategorier så att du enkelt kan hitta de motiv du letar efter.  

Våra tapeter är speciellt anpassade så att du enkelt kan montera dem på väggen. Börja med att undersöka om väggen är slät och har en neutral färg. Kontrollera sedan om din fotovägg från kollektionen bildtapet Världskarta stämmer med det motiv du beställde. Lägg sedan ut våderna av din fondtapet Världskarta så att hela bilden framgår. Applicera sedan non-wovenlimmet direkt på väggen. Limma för två våder i taget. Montera alltså två våder i taget från tapeten från fotovägg Världskarta. Pressa ut alla luftbubblor och låt torka i ett dygn. En fullständig monteringsanvisning följer med när du beställer av kollektionen fondvägg Världskarta eller från våra andra kategorier. Monteringsanvisningen finns även på hemsidan.

 

Om du har några frågor angående kategorin bildtapet Världskarta eller annat vänligen kontakta kundservice. Vår personal har en stor kunskap om kollektionen bildtapet Världskarta och alla våra andra fondväggar. Vi i kan garantera att du alltid blir bemött på ett konstruktivt och trevligt sätt.

Här på Familjetapeter får du möjlighet att välja en bild från bildtapet Världskarta eller från våra andra 21 miljoner motiv. Alla motiv är tagna av proffsfotografer och är anpassade för att visas på vägg. Utöver detta får du ditt valda motiv tryckt på en högkvalitativ tapet till ett bra pris.

En fototapet som en fondvägg utvecnöjd inte bara din interiör utan skapar en miljö där motivet och rummet samverkar till en helhetsupplevelse. Att använda sig av bild från kategorigruppen fondtapet Världskarta är perfekt för det ändamålet och ger den efterlängtade wow-känslan. Fototapet Världskarta innehåller även kort som matchar varandra så att flera väggar kan tapetseras i samma tema. På det sättet tar du bildens miljö direkt in till ditt sovrum. Motiv kan även kombineras från fondtapet Världskarta och andra kollektioner.

Ett fantastiskt kort - i knivskarp upplösning - tryckt på en kvalitétstapet. En bildtapet från Familjetapeter höjer din inredning till en helt annan nivå. Beställ redan idag!

 

 

Tapeter och väggdekor för varje plånbok - Familjetapeter.se

Vi anser att alla, oavsett tjocklek på plånbok ska ha möjlighet att skapa sitt drömhem. Familjetapeter.se har sedan starten 2013 haft som mål att erbjuda våra kunder ett brett sortiment av tapeter, fototapeter och väggdekorer av hög kvalité till förmånliga priser. Med ett av Sveriges största sortiment av tapeter, fototapeter och väggdekor hoppas vi att du vill börja inreda ditt drömhem med oss.