Billigt Snabbt Fraktfritt *över 695 SEK
Sök:

Fototapet Vintage

I en allt mer modern värld ökar vikten av att komma ihåg det som en gång varit. I kategorin `Vintage´ hittar du fototapeter som gör just detta! Man behöver inte leva i förgångna för att uppskatta hur det var förr. Leta bland alla våra motiv och hitta den tapet som passar just dig!

Vintage

 

Fototapet Vintage från familjetapeter.se

Här är kategorin bildvägg Vintage. Under fototapet Vintage har vi ett stort urval av väl valda kort. För att hitta en tapet

Vintage som passar just dig kan du antingen fortsätta att scrolla igenom alla kort eller välja flera en underkollektion.

När du sedan har valt ett motiv från fondtapet Vintage kan du enkelt beskära bilden och flytta beskärningsrutan så att bilden blir exakt som du vill ha det.

När du är klar med beställningen transporteras din fondtapet Vintage direkt nära dig. Vid köp av skräddarsydda fondväggar från artikelgruppen fotovägg Vintage och från våra andra kollektioner finns alltid möjligheten till fri transport. Vi erbjuder även snabbleverans.

Alla våra skräddarsydda tapeter trycks med laserstryck på non-woven-kvalité. Detta ger en prisvärd fondvägg Vintage som samtidigt håller hög kvalité. Dessutom är bilderna i vårt urval högupplösta och anpassade till att visas i stort format på väggen.

Vi på Familjetapeter erbjuder prisvärdiga tapeter som samtidigt håller hög kvalitét. Under kollektionen fototapet Vintage kan du välja bland ett stort sortiment av bilder. Skapa dina egna bildtapeter med ett motiv som passar just dig. Våra fondväggar är enkla att montera och skapar en möjlighet att själv göra din miljö mer personlig.

 

 

 

Här kan du köpa din drömtapet i kategorin fotovägg Vintage eller i många andra motiv. Du kan även få din EGEN bild tryckt på vår kvalitétstapet. Varför inte ett ögonblick från senaste semestern eller naturbild från skidstugan? Scrolla upp från artikelgruppen tapet Vintage och tryck bara på fliken ”egen bild” högst upp till höger.

Familjetapeter har en av marknadens största utbud av bilder till bildväggar. Hela urvalet består av mer än 21 miljoner unika kort i hög kvalitét – tagna av proffsfotografer. Bilderna finns inte bara under bildvägg Vintage utan sorteras in i ett flertal specifikt anpassade kategorier så att du enkelt kan hitta de kort du letar efter.  

Våra fondtapeter är speciellt anpassade så att du enkelt kan montera dem på väggen. Börja med att undersöka om väggen är slät och har en neutral färg. Kontrollera sedan om din bildtapet från kollektionen fondtapet Vintage stämmer med det kort du beställde. Lägg sedan ut våderna av din fondtapet Vintage så att hela bilden framgår. Applicera sedan non-wovenlimmet direkt på väggen. Limma för två våder i taget. Montera alltså två våder i taget från tapeten från tapet Vintage. Pressa ut alla luftbubblor och låt torka i ett dygn. En fullständig monteringsanvisning följer med när du beställer av kollektionen bildtapet Vintage eller från våra andra kategorigrupper. Monteringsanvisningen finns även på hemsidan.

 

Om du har några frågor angående artikelgruppen fototapet Vintage eller annat vänligen kontakta kundservice. Vår personal har en stor kunskap om artikelgruppen bildvägg Vintage och alla våra andra fondväggar. Vi i kan garantera att du alltid blir bemött på ett konstruktivt och trevligt sätt.

Här på Familjetapeter får du möjlighet att välja en bild från fotovägg Vintage eller från våra andra 21 miljoner motiv. Alla kort är tagna av proffsfotografer och är anpassade för att visas på vägg. Utöver detta får du ditt valda kort tryckt på en högkvalitativ tapet till ett bra pris.

En bildvägg som en fondvägg utvecfärdig inte bara din interiör utan skapar en miljö där bilden och rummet samverkar till en helhetsupplevelse. Att använda sig av bild från artikelgruppen fondvägg Vintage är perfekt för det ändamålet och ger den efterlängtade wow-känslan. Fototapet Vintage innehåller även kort som matchar varandra så att flera väggar kan tapetseras i samma tema. På det sättet tar du bildens plats direkt in till ditt arbetsplats. Motiv kan även kombineras från bildvägg Vintage och andra artikelgrupper.

Ett fantastiskt kort - i knivskarp upplösning - tryckt på en kvalitétstapet. En fotovägg från Familjetapeter höjer din inredning till en helt annan nivå. Beställ redan idag!

 

 

Tapeter och väggdekor för varje plånbok - Familjetapeter.se

Vi anser att alla, oavsett tjocklek på plånbok ska ha möjlighet att skapa sitt drömhem. Familjetapeter.se har sedan starten 2013 haft som mål att erbjuda våra kunder ett brett sortiment av tapeter, fototapeter och väggdekorer av hög kvalité till förmånliga priser. Med ett av Sveriges största sortiment av tapeter, fototapeter och väggdekor hoppas vi att du vill börja inreda ditt drömhem med oss.