Billigt Snabbt Fraktfritt *över 695 SEK
Sök:

Vårt erbjudande

Vi vill inspirera och förenkla varje steg i ditt tapetprojekt!

"Inspirerande enkelt"

På den här sidan kan du läsa mer om vårt uppskattade stiltest för kostnadsfria tapetförslag och hur vi anpassar lim och tillbehör utifrån just ditt tapetval. Scrolla ner för att läsa mer!

Du vet väl att du alltid är välkommen att kontakta våra tapetspecialister. Välkommen till familjetapeter. Vi är din tapetbutik på nätet!

Familjetapeters stiltest by Jan Rundgren

"Det har aldrig varit så lätt att hitta rätt tapet"

Har du svårt att hitta din drömtapet? Gör vårt inspirerande stiltest för kostnadsfria tapetförslag som passar just din stil! Stiltestet är framtaget i samarbete med en av nordens ledande stylister Jan Rundgren, och oavsett om du gillar nordisk natur, bohemisk romantik, något mittemellan eller helt annat har vi tapeter i din smak.

Gör stiltestet nu!


Vårt tapetset

När man ska till att  tapetsera kan det kännas som att det är mycket att tänka på. Vilket lim är bäst? Ska man använda tapetverktyg eller borste? Hur hindrar man limmet från att hamna överallt?

Att tapetsera ska vara roligt och enkelt, och vi på familjetapeter.se tycker inte att du ska behöva tänka på någonting annat än hur fint det kommer att bli.

Därför har vi tagit fram vårt tapetset, som du kan välja till i kassan. Det innehåller allt du behöver för en lyckad tapetsering och vi ser till att du får rätt produkter för den tapettyp du har valt.

Självklart bifogar vi också instruktioner som gör det lekande lätt för dig att få ett riktigt fint resultat.

Mer information om vårt tapetsetFamiljetapeters tapetguider

Det finns flera olika tapettyper och ännu fler tapetseringsguider. För att göra det så enkelt som möjligt för dig att få färdigt ditt drömrum har vi tagit fram utförliga guider för de vanligaste tapettyperna, så att du inte ska behöva leta eller fundera.

I våra tapetguider förklarar vi tydligt och pedagogiskt, steg för steg hur du sätter upp dina tapeter - från förberedelse av underlaget till torktid. När man vet hur man gör är det roligt, inte svårt, att tapetsera! 

Här hittar du våra tapetguider!

http://www.familjetapeter.se/kundservice-.html

Frågor och svar

Vi på familjetapeter kan våra produkter och har samlat några av de vanligaste frågorna på ett ställe. Om du inte hittar din fråga här är du alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig.

Frågor och svar hittar du under kundservice


Tapeter och väggdekor för varje plånbok - Familjetapeter.se

Vi anser att alla, oavsett tjocklek på plånbok ska ha möjlighet att skapa sitt drömhem. Familjetapeter.se har sedan starten 2013 haft som mål att erbjuda våra kunder ett brett sortiment av tapeter, fototapeter och väggdekorer av hög kvalité till förmånliga priser. Med ett av Sveriges största sortiment av tapeter, fototapeter och väggdekor hoppas vi att du vill börja inreda ditt drömhem med oss.