Billigt Snabbt Fraktfritt *över 695 SEK
Sök:

Chika - Sanderson HOME

Tapetkollektionen Chika är en sammansmältning av japanska, europeiska och skandinaviska stilar och influenser. Den här stillsamma och enkla kollektionen genomsyras av en hantverksprägel. Chika bjuder på fräscha och mångsidiga kombinationer som passar bra i moderna interiörer och ger en avkopplad känsla – perfekt för stora familjer.

De svala motiven med lindträd/skiffer åstadkommer en Zen-lik atmosfär med en kombination av bleka citrusnyanser, träkol och silver. En varm rosa färg för tanken till saftiga bär och plommon. Andra färgställningar omfattar fresh aqua, lime och turkos, mjuka pasteller och mineralblått, och den alltid så populära indigoblå.

chika sanderson home tapeter

Tapeter och väggdekor för varje plånbok - Familjetapeter.se

Vi anser att alla, oavsett tjocklek på plånbok ska ha möjlighet att skapa sitt drömhem. Familjetapeter.se har sedan starten 2013 haft som mål att erbjuda våra kunder ett brett sortiment av tapeter, fototapeter och väggdekorer av hög kvalité till förmånliga priser. Med ett av Sveriges största sortiment av tapeter, fototapeter och väggdekor hoppas vi att du vill börja inreda ditt drömhem med oss.