Billigt Snabbt Fraktfritt *över 695 SEK
Sök:

VÅR PRISGARANTI

Om du mot förmodan skulle hitta en av våra produkter till ett lägre pris någon annanstans, möter vi det priset! Förutsättningen är att det är samma produkt av samma märke samt har motsvarande specifikationer och kan köpas på lika villkor. Garantin begränsas till konsumentköp och gäller köp upp till 6000 kronor. Prisgarantin kan inte kombineras med andra typer av rabatter.

Så här gör du: 

Vill du utnyttja prisgarantin måste du påtala det innan du beställer.
Redan registrerad order kompenseras inte.

Välj 'Prisgaranti' i vårt kundserviceformulär och fyll i dina uppgifter.
Var noga med att bifoga en länk eller kontaktuppgifter till butiken där du hittat varan med det lägre priset!

När vi fått ditt meddelande återkommer vi med en länk för att beställa till det lägre priset inom en arbetsdag. 


När du handlar hos oss på Familjetapeter.se gör vi allt för att ge dig 100% trygghet som kund. Vi eftersträvar att alltid tillämpa marknadens bästa priser och snabbaste leveranstider på hela vårt sortiment. Har du ytterligare frågor om våra erbjudanden är du varmt välkommen att kontakta oss på kundservice@familjetapeter.se !

Tapeter och väggdekor för varje plånbok - Familjetapeter.se

Vi anser att alla, oavsett tjocklek på plånbok ska ha möjlighet att skapa sitt drömhem. Familjetapeter.se har sedan starten 2013 haft som mål att erbjuda våra kunder ett brett sortiment av tapeter, fototapeter och väggdekorer av hög kvalité till förmånliga priser. Med ett av Sveriges största sortiment av tapeter, fototapeter och väggdekor hoppas vi att du vill börja inreda ditt drömhem med oss.