Personliga
tapetförslag
Enkel
uppsättning
Smidig
leverans
Sök:

Familjetapeter.se garanterar dig marknadens lägsta pris på fototapet! Prisgarantin innebär att vi regelbundet jämför våra priser med andras, så att du kan handla tryggt och säkert utan att oroa dig för att inte få det bästa.

Har du mot förmodan hittat en likadan fototapet till ett lägre standardpris och samma villkor hos en annan butik? Meddela vår kundtjänst så får du köpa produkten från oss till samma pris.

Med låga priser, snabb leveranstid för fototapeter på endast 3-4 arbetsdagar för måttbeställda fototapeter, vår kunnighet och vår långtgående service ser vi till att du får en riktigt bra kundupplevelse från idé till resultat. Inspirerande enkelt!

VÅR PRISGARANTI

Tapeter och väggdekor för varje plånbok - Familjetapeter.se

Vi anser att alla, oavsett tjocklek på plånbok ska ha möjlighet att skapa sitt drömhem. Familjetapeter.se har sedan starten 2013 haft som mål att erbjuda våra kunder ett brett sortiment av tapeter, fototapeter och väggdekorer av hög kvalité till förmånliga priser. Med ett av Sveriges största sortiment av tapeter, fototapeter och väggdekor hoppas vi att du vill börja inreda ditt drömhem med oss.