Till alla i familjen
Prisgaranti
Fraktfritt
Hemleverans

Cole and Son tapeter

Tapeter från Cole & Son, den engelska tapetfirman, håller alltid högsta kvalitet, och många av mönstren är så välkända och älskade att de blivit ikoner. Hitta din favorit bland Cole & Sons tapeter. 

Tapet från Cole & Son i en fantastisk design

Cole & Son erbjuder fantastiskt vackra och exklusiva tapeter. De klassiska mönstren kommer ständigt i nya, trendiga färgställningar och Cole & Son har även ett stort utbud av äldre mönster, med det bästa ur tapethistorien. Klassiskt och alltid nyskapande – det är Cole & Son. 

Cole & Sons tapeter passar i husets alla rum

Många av tapeterna från Cole & Son har humoristisk och oväntad design, som gyllene päron och exotiska fiskar, och är lika populära i barnrum som i hallen eller varför inte på gästtoaletten? En av favoriterna bland tapeter från Cole & Son är den vackra kombinationen mellan stjärnor och skog. Bläddra bland anna tapetkollektioner och se om du kan hitta just din favorit. En tapet från Cole & Son är ett riktigt konstverk som man kan titta på nästan hur länge som helst och ändå hitta något nytt. Upptäckt vårt stora sortimen av Cole & Son-tapeter och beställ enkelt och smidigt online. Hos oss får du alltid prisgaranti och kan välja hemleverans som tillval.