Tapeter online - Sveriges största tapetbutik!

Våra bästsäljare

449 SEK292 SEK
829 SEK614 SEK
1 238 SEK1 077 SEK
399 SEK289 SEK

Inspiration

Att inreda med tapet

Att välja tapeter och inredning till sitt hem är fantastiskt roligt men även en utmananing.Ofta har du en ganska klar uppfattning om vad du gillar för färger, mönster och möbler men när du väl ska förverkliga din inredningsidén kan det vara svåra beslut som behöver tas. Vilka färger ska jag ha? Kommer mina möbler matcha eller måste jag köpa nya?

Ja, du känner kanske igen dig? Familjetapeter.se's mål är att hjälpa dig förbi dessa hinder genom att erbjuda dig ett så brett sortiment av tapeter väggdekor som möjligt. Finns det mer att välja mellan borde det rimligtvis också ge dig fler valmöjligheter? Vi både tror och hoppas det i alla fall.Förutom att vi vill ge dig alla förutsättningar för att finna den rätta tapet vill vi även erbjuda dig ett riktigt bra pris. Alla ska få chansen att skapa ett trivsamt och harmoniskt hem oavsett tjockleken på plånboken.

Om du, som de flesta andra, inte är expert på att tapetsera kommer vi ge dig alla matnyttiga tips du behöver för att underlätta tapetseringen. Om du ändå känner dig osäker så har du säkert en hantverkare i bekantskapskretsen eller en händig morfar?

Värt att påpeka är att flertalet av våra tapeter är av så kallad EasyUp eller QuickUp-typ vilket gör det väsentligt enklare att tapetsera. Även för oss lekmän!

Tapet för slott och koja

I vårt ständigt växande sortiment hittar du alltid tapeter från kända varumärken och tapetdesigners. Allt ifrån etablerade svenska varumärken som Boråstapeter, Sandberg, Duro till de mer exklusiva brittiska tapetvarumärkena som William Morris, Mulberry Home och Osborne & Little.

Här finns det tapeter för både slott, herrgård och till och med koja.

Tapeter för ditt favoritrum

Det nya favoritrummet att tapetsera är utan tvivel barnrummet. Aldrig någonsin har vi sett så snygga och genomtänkte barnrum som idag. Det tycker vi är kul och välkommet med tanke på hur många fina tapeter som finns. Med lite god vilja så passa egentligen de flesta tapeter utmärkt som en barntapet då de är lätta att torka av och ofta tillverkas i slitstarka material.

Enkelt att hitta din favorittapet

För att förenkla ditt val och köp av tapet har vi ett antal funktioner som skall underlätta letandet för dig. Med våra smarta sökfunktioner och filter kan du söka på allt från de färger du är intresserad av till mönster, och även tapettillverkarens artikelnummer. Prova dig gärna fram och om du mot förmodan inte skulle hitta den tapet eller tapetkollektion du söker är du varmt välkommen att kontakta oss så försöker vi lösa ditt problem efter bästa förmåga.

Slutligen…

Vi välkomnar dig till vår egen oas av tapeter och mönster och hoppas att du ska hitta vad du söker efter. Hos oss ska det vara både kul och prisvärt att handla och vi hoppas med vår nya sida förmedlar just det.

Om du som vi, älskar tapeter och inredning, ser vi fram emot att hjälpa dig till bästa köp!