Inspirerande enkelt i varje steg

Enkelt att hitta det du söker

Vi anpassar lim & antal rullar

DIY verktygskit uppsättingsguide

Till alla i familjen
Prisgaranti
Fraktfritt
Hemleverans

Blogg

Trendspaning Formex 2023

Trendspaning Formex 2023

Nu är portarna återigen öppna på Formexmässan SS23, och givetvis har vi varit där och spanat! Till vår stora förtjusning är temat på mässan ”Colour Vibes” vilket gjorde oss extra glada! Vi älskar ju färg!
Julstjärna av tapet!

Julstjärna av tapet!

Gör som Monica Karlstein och använd dina tapetrester till att vika en vacker julstjärna.  Alla bilder ni ser i inlägget kommer från Monica och ni kan hitta mer härliga pyssel på hennes blogg
Färgtrender 2023

Färgtrender 2023

De ljusa tonerna kommer hänga med men i något ny tappning. Nu är det inte lika ”dammiga” nyanser utan mer rena toner.
Nyhet! Fågelsång - Midbec

Nyhet! Fågelsång - Midbec

Midbec har släppt en ny kollektion vid namn Fågelsång. En kollektion som designern Hanna Wendelbo ligger bakom och som presenterar både gamla favoriter i nya färgsättningar samt nya härliga mönster. Vi har valt ut några favoriter av dessa skönheter
Pyssla med tapet - Halloween.

Pyssla med tapet - Halloween.

Halloween närmar sig och det är dags att ta fram pyssellådan och börja skapa skrämmande vackra kreationer. Många som har tapetserat hemma har kvar små tapetrester som passar utmärkt för pyssel. 
Nyhet från Sandberg Wallpaper

Nyhet från Sandberg Wallpaper

Villa Dalarö II bjuder in oss i ombonade välkomnande hem där umgänge och gemenskap genomsyrar hela kollektionen. Den tar oss igenom våra olika årstider samtidigt som den är sober och tidlös. 
Mer höstnyheter från Borås!

Mer höstnyheter från Borås!

Boråstapeter har nu släppt ännu en kollektion, Linen. Detta är en redan populär kollektion, men som nu har uppdaterats och breddats med hela 35 tapetkulörer till! En lugn och behaglig känsla infinner sig i dessa rum, där en diskret linnestruktur pryder väggarna.  
Grönt är skönt!

Grönt är skönt!

Låt oss presentera vår kulör W66Grönvinge! En varm grön nyans som i vissa ljus även kan gå lite åt grå-grön.
Ny kollektion - Dreamy Escape

Ny kollektion - Dreamy Escape

Denna kollektion för oss in i drömmarnas land där mjuka drömska blommor, moderna minimalistiska mönster och bohemiska inslag med orientaliska influenser ger oss den där rofyllda avkopplande känslan som man bara kan drömma om. 
Grey + Beige = Sant

Grey + Beige = Sant

Vi ser hur allt fler vågar sig utanför de trygga ramarna av vita eller möjligen ljusgråa väggar hemma, och visst är det ju så att ”ljust och fräscht” är ett säkert kort.