Till alla i familjen
Prisgaranti
Fraktfritt
Hemleverans

Fototapet bilar

Älskar du bilar? Det gör vi med. Därför har vi samlat några av de snyggaste, coolaste och mest unika biltapeterna. Oavsett bilmärke, färg eller årgång är vi säkra på att du kan hitta din tapet med bilar hos oss.

Fina väggar med bilar på dina tapeter

Det är inte bara barntapeter med bilar som är populära utan även tapeter med bilar att inreda hobbyrummet, vardagsrummet eller sovrummet med. Bilar på tapeter är helt enkelt på tapeten och med oss kan du leva ut hela din bildröm vare sig du kör en Volvo eller Merca. 

Personalisera rummet med din egen bil på tapeten

Är du ute efter en häftig fototapet med bilar? Vi har ett stort urval av motiv som kan tryckas som tapeter med bilar i de mått du vill ha. Alla våra fototapeter trycks på non-wovenmaterial och är enkla att sätta upp. Skulle du mot all förmodan behöva hjälp eller vägledning så kan du alltid kontakta vår kundtjänst. Beställ din biltapet enkelt och smidigt online. Ett snyggt svartvitt foto på en veteranbil, en cool sportbil eller en söt barntapet med bilar – här har vi något för alla. Och du har självklart prisgaranti samt möjlighet att välja hemleverans.