Till alla i familjen
Prisgaranti
Fraktfritt
Hemleverans

Fototapet sol

En fototapet med sol kan verkligen lyfta ett rum och skapa en varm och inbjudande atmosfär. Oavsett om du vill ha en realistisk solnedgång eller en mer abstrakt tolkning av solen, så finns det många olika stilar att välja mellan. Hos oss hittar du ett brett utbud av fototapeter med sol som motiv, perfekta för att skapa en unik och personlig inredning i ditt hem.

Skapa en varm och inbjudande känsla med en sol

Solen är en symbol för värme, energi och optimism. Genom att välja en fototapet med sol som motiv kan du få in dessa positiva egenskaper i ditt hem. En fondtapet med en solnedgång över havet eller en mural med en abstrakt tolkning av solens strålar kan skapa en lugn och avslappnande stämning i sovrummet eller vardagsrummet.

En designtapet med sol kan också vara ett effektfullt sätt att liva upp ett mindre rum eller en mörk vrå. Genom att välja en fototapet med ljusa och varma färger kan du skapa en illusion av mer rymd och ljus, även om rummet i sig är litet eller har begränsat med naturligt ljusinsläpp.

Kombinera din fototapet med rätt inredning

För att din fototapet med sol ska komma till sin rätt är det viktigt att tänka på resten av inredningen i rummet. Välj möbler och textilier i färger som harmoniserar med tapetens färgskala. Om din fondtapet har varma gula och orangea toner kan du till exempel välja kuddar och gardiner i liknande nyanser för att skapa en enhetlig och genomtänkt look.

Du kan också leka med kontraster för att skapa en mer dynamisk och spännande inredning. En mural med en stor, realistisk sol kan till exempel kombineras med möbler i svart eller mörkgrått för en cool och modern look. Eller varför inte välja en designtapet med en stiliserad sol i klara, starka färger och matcha med inredningsdetaljer i vitt och trä för en fräsch och naturlig stil?

Tips för att välja rätt fototapet sol

När du ska välja en fototapet med sol som motiv finns det några saker att tänka på. Fundera först på vilken stil du är ute efter - vill du ha något realistiskt eller mer abstrakt? Tänk också på färgskalan och hur den kommer att passa in med resten av inredningen i rummet.

Ett annat tips är att tänka på skalan och proportionerna. En stor, dramatisk sol kan bli ett effektfullt blickfång i ett större rum, medan en mindre fondtapet med en mer diskret sol kan passa bättre i ett litet utrymme. Oavsett vad du väljer kommer en fototapet sol att bli ett unikt och personligt inslag i din inredning.

The Sun photowallpaper Scandiwall The Sun photowallpaper Scandiwall
Solen
Scandiwall

290 kr /m²

Solar radiation from glowing surface of the sun  photowallpaper Scandiwall Solar radiation from glowing surface of the sun  photowallpaper Scandiwall
Solens yta
Scandiwall

290 kr /m²

Bild på Utbrytande sol Bild på Utbrytande sol
Utbrytande sol
Scandiwall

290 kr /m²

Bild på Happy Sun Bild på Happy Sun
Happy Sun
Wallpassion

290 kr /m²

Sistema solare photowallpaper Scandiwall Sistema solare photowallpaper Scandiwall
Sol och jord
Scandiwall

290 kr /m²

Bild på Eclipse of the sun with corona Bild på Eclipse of the sun with corona

290 kr /m²

Bild på Planet Earth with a spectacular sunset Bild på Planet Earth with a spectacular sunset
Bild på Powerful Sun in space Bild på Powerful Sun in space

290 kr /m²

Bild på Powerful Sun in space Bild på Powerful Sun in space

290 kr /m²

Bild på Sun Bild på Sun
Sun
Scandiwall

290 kr /m²

Bild på Sun Starscape 3D Illustration Bild på Sun Starscape 3D Illustration

290 kr /m²

Bild på Sun flaming in the starry night sky Bild på Sun flaming in the starry night sky
Bild på Sun rays glowing in the deep space Bild på Sun rays glowing in the deep space
Bild på The Sun - Solar Flare An illustration of the sun and sun flare with a planet to give scale to the size of the flare Bild på The Sun - Solar Flare An illustration of the sun and sun flare with a planet to give scale to the size of the flare
The Sun
Scandiwall
Solar Flare An illustration of the sun and sun flare with a planet to give scale to the size of the flare

290 kr /m²

Bild på The sun Bild på The sun
The sun
Scandiwall

290 kr /m²

Bild på Weltall mit Planeten und Sterne Bild på Weltall mit Planeten und Sterne

290 kr /m²

Bild på Yellow sun icon Bild på Yellow sun icon

290 kr /m²