Inspirerande enkelt i varje steg

Enkelt att hitta det du söker

Vi anpassar lim & antal rullar

DIY verktygskit uppsättingsguide

Till alla i familjen
Prisgaranti
Fraktfritt
Hemleverans

Egen fototapeter

Vill du göra en egen fototapet? Hos oss kan du enkelt skapa en fototapet med en egen bild. Att skapa din personliga fondvägg har aldrig varit enklare. Ladda upp din bild, ange mått, välj beskärning och få indikation på bildens kvalitet direkt. Om du undrar något ska du veta att våra professionella grafiker kan göra väldigt mycket med en bild/tapeten för att möta just dina önskemål. Fototapeten är en slitstark tapet av typ non-woven (easyup-tapet).

 

Så här gör du din egen fototapet

1. Ladda upp din egen bild

2. Ange ditt väggmått. (Ange alltid bredd och höjd ca 3-5 cm större än din vägg för skärmån. Minsta debiterbara mått är 3 kvm på grund av våra fasta uppstartskostnader.)

3. Beskär – Flytta ramen (Klicka med musen på motivet och för ramen (din vägg) över motivet för önskad placering)

4. Se om din bild har tillräckligt hög upplösning för att hålla för tryck.

Så här monterar du din fototapet

När du får din fototapet medföljer en monteringsguide som enkelt visar hur du sätter upp din tapet. Något som är viktigt att tänka på när du ska sätta upp din fototapet är att limmet ska appliceras direkt på fondväggen och våderna monteras kant i kant. Det är viktigt att du använder dig av non-woven-lim vid montering. Du kan välja till lim i kassan när du gör ditt köp så ser vi till att du får det rätta limmet för din tapet. Om du har frågor så kontakta oss på kundservice så hjälper vi dig.