Till alla i familjen
Prisgaranti
Fraktfritt
Hemleverans

Bluebellgray

Bluebellgray grundades 2009 av Fi, som började med att skapa sex handmålade kuddar på sitt köksbord. Sedan dess har företaget vuxit till att erbjuda ett komplett sortiment av heminredningsprodukter, inklusive sängkläder, tyger, tapeter, mattor och porslin, allt i Fis färgglada akvarellstil. Varumärkets studio ligger i Skottland, där Fi fortfarande målar alla signaturdesigner som blivit synonyma med Bluebellgray.

Bluebellgray tapeter

Bluebellgray tillverkar sina produkter för att hålla länge med hjälp av högkvalitativa material och etiskt godkända fabriker.

Bluebellgray unika tapeter

Alla Bluebellgrays designer skapas från grunden i företagets studio, vilket säkerställer en unik och originell estetik för varje produkt. Färg är även en grundsten i Bluebellgrays filosofi, då de tror på färgens möjlighet att påverka människors känslor och välmående.

Bluebellgray hållbarhetsarbete

Bluebellgray är engagerade i att minimera sitt miljöavtryck som företag. De använder naturliga fibrer i sina nedbrytbara produkter och har helt uteslutit plast från all sin förpackning. Många av företagets sängklädesprodukter är koldioxidneutrala, och de strävar efter att uppnå detta för samtliga produkter.

Bluebellgrays blommiga mönster

Fi samarbetar med några av världens främsta digitala tryckare för att säkerställa att varje produkt behåller Bluebellgrays hjärta och själ. Med hjälp av ett dedikerat team har det prisbelönta varumärket vuxit och utvecklats tillsammans med sin grundare. Nya kollektioner lanseras två gånger om året, med abstrakta verk och blommor som centrala element i tryckdesignerna. Idag säljs Bluebellgray i vackra varuhus och designbutiker världen över, från Tokyo till Toronto och bortom. Fi och hennes designteam tror starkt på färg och mönsters kraft att påverka vårt välbefinnande. En drivkraft bakom Bluebellgray är att designa mönster som sprider glädje i hemmet och får människor att må bra.