Till alla i familjen
Prisgaranti
Fraktfritt
Hemleverans

Fototapet barn

Låt kreativiteten och fantasin flöda och skapa de rum som du och ditt/dina barn verkligen vill ha. Med våra fototapater för barn finns det inga begränsningar för vad ni kan skapa. 

 

Fototapet Barn från familjetapeter.se

 

Här är artikelgruppen bildvägg Barn. Under fotovägg Barn har vi ett stort tillval av väl utvalda motiv. För att hitta en fondvägg

Barn som passar just dig kan du antingen fortsätta att scrolla igenom alla bilder eller välja fler en underkollektion.

När du sedan har valt ett kort från tapet Barn kan du enkelt beskära bilden och flytta beskärningsrutan så att motivet blir exakt som du vill ha det.

När du är klar med beställningen levereras din bildvägg Barn direkt nära dig. Vid köp av skräddarsydda bildtapeter från artikelgruppen fondvägg Barn och från våra andra kategorigrupper finns alltid möjligheten till fri transport. Vi erbjuder även snabbleverans.

Alla våra skräddarsydda fondväggar skapas med laserstryck på non-woven-kvalité. Detta ger en prisvärd fondtapet Barn som samtidigt håller hög kvalité. Dessutom är motiven i vårt tillval högupplösta och anpassade till att visas i stort format på väggen.

Vi på Familjetapeter erbjuder billiga tapeter som samtidigt håller hög kvalitét. Under kategorin tapet Barn kan du välja bland ett stort urval av bilder. Skapa dina egna tapeter med ett kort som passar just dig. Våra fondtapeter är enkla att montera och skapar en möjlighet att själv göra din miljö mer personlig.

 

 

 

Här kan du köpa din drömtapet i kategorin fondtapet Barn eller i många andra motiv. Du kan även få din EGEN bild tryckt på vår kvalitétstapet. Varför inte ett ögonblick från senaste semestern eller naturbild från sommarstället? Scrolla upp från kategorin fondtapet Barn och tryck bara på fliken ”egen bild” högst upp till höger.

Familjetapeter har en av marknadens största urval av bilder till fondtapeter. Hela sortimentet består av mer än 21 miljoner unika kort i hög kvalitét – tagna av proffsfotografer. Bilderna finns inte bara under tapet Barn utan sorteras in i ett flertal specifikt anpassade kollektioner så att du enkelt kan finna de kort du letar efter.  

Våra fondtapeter är speciellt anpassade så att du enkelt kan montera dem på väggen. Börja med att undersöka om väggen är slät och har en neutral färg. Kontrollera sedan om din bildvägg från kollektionen fototapet Barn stämmer med det kort du beställde. Lägg sedan ut våderna av din bildtapet Barn så att hela bilden framgår. Applicera sedan non-wovenlimmet direkt på väggen. Limma för två våder i taget. Montera alltså två våder i taget från tapeten från fondvägg Barn. Pressa ut alla luftbubblor och låt torka i ett dygn. En fullständig monteringsanvisning följer med när du beställer av kategorigruppen fondvägg Barn eller från våra andra kategorier. Monteringsanvisningen finns även på hemsidan.

 

Om du har några frågor angående artikelgruppen fototapet Barn eller annat vänligen kontakta kundservice. Vår personal har en stor kunskap om kategorin fondtapet Barn och alla våra andra fondväggar. Vi i kan garantera att du alltid blir bemött på ett konstruktivt och trevligt sätt.

Här på Familjetapeter får du möjlighet att välja en bild från fototapet Barn eller från våra andra 21 miljoner motiv. Alla motiv är tagna av proffsfotografer och är anpassade för att visas på vägg. Utöver detta får du ditt valda kort tryckt på en högkvalitativ tapet till ett bra pris.

En fototapet som en fondvägg utvecberedd inte bara din interiör utan skapar en miljö där bilden och rummet samverkar till en helhetsupplevelse. Att använda sig av bild från kategorin fototapet Barn är perfekt för det ändamålet och ger den efterlängtade wow-känslan. Fototapet Barn innehåller även kort som matchar varandra så att flera väggar kan tapetseras i samma tema. På det sättet tar du bildens miljö direkt in till ditt rum. Motiv kan även kombineras från fondvägg Barn och andra artikelgrupper.

Ett fantastiskt motiv - i knivskarp upplösning - tryckt på en kvalitétstapet. En fondvägg från Familjetapeter höjer din inredning till en helt annan nivå. Beställ redan idag!

Bild på Woodland Animals Bild på Woodland Animals

Woodland Animals

290 kr /m²

Bild på Red Moon Samurai Bild på Red Moon Samurai

Red Moon Samurai

290 kr /m²

Bild på Different Dots Bild på Different Dots

Different Dots

290 kr /m²

Bild på A Whale Dream Bild på A Whale Dream

A Whale Dream

290 kr /m²

Bild på Singing Birds Bild på Singing Birds

Singing Birds

290 kr /m²

Bild på Garden Friends Bild på Garden Friends

Garden Friends

290 kr /m²

Bild på Cute birds on branches Bild på Cute birds on branches
Bild på Owl In The Tree Bild på Owl In The Tree

Owl In The Tree

290 kr /m²

Bild på Seamless texture with icons - children Bild på Seamless texture with icons - children

Seamless texture with icons
children

290 kr /m²

Bild på Seamless pattern Bild på Seamless pattern

Seamless pattern

290 kr /m²

Bild på Owl Family Bild på Owl Family

Owl Family

290 kr /m²

Bild på Elephant on tightrope Bild på Elephant on tightrope
Bild på Happy Days! Bild på Happy Days!

Happy Days!

290 kr /m²

Bild på Balloon City Bild på Balloon City

Balloon City

290 kr /m²

Bild på Up and Down Bild på Up and Down

Up and Down

290 kr /m²

Bild på City of Color Bild på City of Color

City of Color

290 kr /m²

Bild på Galaxy Whale Bild på Galaxy Whale

Galaxy Whale

290 kr /m²

Bild på Bear Forest Bild på Bear Forest

Bear Forest

290 kr /m²

Bild på Happy Land Bild på Happy Land

Happy Land

290 kr /m²

Bild på Fairytale Castle Bild på Fairytale Castle

Fairytale Castle

290 kr /m²

Bild på Sweet Dreams Bild på Sweet Dreams

Sweet Dreams

290 kr /m²

Bild på Neighbors Bild på Neighbors

Neighbors

290 kr /m²

Bild på Unicorn in the sky Bild på Unicorn in the sky
Bild på Kids background Bild på Kids background

Kids background

290 kr /m²

Bild på Over the Rainbow Bild på Over the Rainbow

Over the Rainbow

290 kr /m²

Bild på Spring background Bild på Spring background