Till alla i familjen
Prisgaranti
Fraktfritt
Hemleverans

Fototapet blommor

Har du gröna fingrar? Vare sig det stämmer in på dig eller inte erbjuder våra blomtapeter möjligheten för alla att ”tapetsera” den perfekta trädgården. Eller varför inte använda våra bilder på blommor för att ge en lugn naturkänsla hemma eller på arbetsplatsen? I denna kategori finns det något för alla!

 

Här är kategorin tapet Blommor. Under bildtapet Blommor har vi ett stort sortiment av väl utvalda kort. För att hitta en fondvägg

Blommor som passar just dig kan du antingen fortsätta att scrolla igenom alla bilder eller välja flera en underartikelgrupp.

När du sedan har valt ett kort från tapet Blommor kan du enkelt beskära bilden och flytta beskärningsrutan så att bilden blir exakt som du vill ha det.

När du är färdig med beställningen levereras din fondtapet Blommor direkt nära dig. Vid köp av skräddarsydda bildtapeter från kollektionen fondtapet Blommor och från våra andra artikelgrupper finns alltid möjligheten till fri leverans. Vi erbjuder även snabbleverans.

Alla våra skräddarsydda fondväggar görs med laserstryck på non-woven-papper. Detta ger en prisvärd tapet Blommor som samtidigt håller hög kvalité. Dessutom är motiven i vårt utbud högupplösta och anpassade till att visas i stort format på väggen.

Vi på Familjetapeter erbjuder billiga tapeter som samtidigt håller hög kvalitét. Under kategorin tapet Blommor kan du välja bland ett stort urval av motiv. Skapa dina egna fondväggar med ett kort som passar just dig. Våra fototapeter är enkla att montera och skapar en möjlighet att själv göra din plats mer personlig.

 

 

 

Här kan du köpa din drömtapet i kategorin fotovägg Blommor eller i många andra kort. Du kan även få din EGEN bild tryckt på vår kvalitétstapet. Varför inte ett ögonblick från senaste semestern eller naturbild från landet? Scrolla upp från kategorin fondvägg Blommor och tryck bara på fliken ”egen bild” högst upp till höger.

Familjetapeter har en av marknadens största utbud av kort till fondväggar. Hela tillvalet består av mer än 21 miljoner unika kort i hög kvalitét – tagna av proffsfotografer. Bilderna finns inte bara under tapet Blommor utan sorteras in i ett flertal specifikt anpassade artikelgrupper så att du enkelt kan finna de kort du letar efter.  

Våra fondväggar är speciellt anpassade så att du enkelt kan montera dem på väggen. Börja med att undersöka om väggen är slät och har en neutral färg. Kontrollera sedan om din bildvägg från kategorigruppen bildvägg Blommor stämmer med det kort du beställde. Lägg sedan ut våderna av din tapet Blommor så att hela bilden framgår. Applicera sedan non-wovenlimmet direkt på väggen. Limma för två våder i taget. Montera alltså två våder i taget från tapeten från tapet Blommor. Pressa ut alla luftbubblor och låt torka i ett dygn. En fullständig monteringsanvisning följer med när du beställer av artikelgruppen fondtapet Blommor eller från våra andra kategorier. Monteringsanvisningen finns även på hemsidan.

 

Om du har några frågor angående kategorin fototapet Blommor eller annat vänligen kontakta kundservice. Vår personal har en stor kunskap om kollektionen fototapet Blommor och alla våra andra fondväggar. Vi i kan garantera att du alltid blir bemött på ett konstruktivt och trevligt sätt.

Här på Familjetapeter får du möjlighet att välja en bild från fotovägg Blommor eller från våra andra 21 miljoner motiv. Alla motiv är tagna av proffsfotografer och är anpassade för att visas på vägg. Utöver detta får du ditt utvalda motiv tryckt på en högkvalitativ tapet till ett bra pris.

En bildvägg som en fondvägg utvecklar inte bara din interiör utan skapar en miljö där motivet och rummet samverkar till en helhetsupplevelse. Att använda sig av bild från kategorigruppen fondtapet Blommor är perfekt för det ändamålet och ger den efterlängtade wow-känslan. Fototapet Blommor innehåller även motiv som matchar varandra så att flera väggar kan tapetseras i samma tema. På det sättet tar du bildens omgivning direkt in till ditt arbetsplats. Motiv kan även kombineras från bildtapet Blommor och andra kategorier.

Ett fantastiskt motiv - i knivskarp upplösning - tryckt på en kvalitétstapet. En bildtapet från Familjetapeter höjer din inredning till en helt annan nivå. Beställ redan idag!