Till alla i familjen
Prisgaranti
Fraktfritt
Hemleverans

Fototapet fotboll

Det finns något alldeles speciellt med fotboll. För många ett varmt barndomsminne och för andra en fortsatt passion in i vuxenåldern, perfekt för en fotbollstapet. Oavsett så har vi fotbollstapeter för dig och din familj. 

 

Inred med en fotbollstapet

Frispark, passning eller straffspark. Vill du ha Messi, Ronaldo eller Zlatan på din fotbollstapet eller varför inte fantastiska Marta? Vi har de flesta fotbollsrelaterade motiv att klä dina tapeter med. Oavsett om du vill inreda ditt sovrum med nostalgiska fotbollsdrömmar eller de allra senaste fotbollstapeterna så är tapeter med fotbollar, ett lekfullt inslag i rummet. Låt bollarna studsa runt på väggarna med en fotbollstapet.

Beställ fotbollstapeter online

Är du ute efter en häftig fototapet med fotbollsmotiv? Vi har ett stort urval av motiv som kan tryckas som fotbollstapeter i de mått du vill ha. Alla våra fototapeter trycks på non-wovenmaterial och är enkla att sätta upp. Beställ dina tapeter med fotbollsmönster enkelt och smidigt online. En actionfylld sportig tapet eller en söt tapet med fotbollar som passar i barnrummet – här har vi något för alla.