Till alla i familjen
Prisgaranti
Fraktfritt
Hemleverans

Fototapet New York

Staden som aldrig sover, The Big Apple, New York. Detta är en av våra populäraste kategorier på fototapet och det är inte svårt att förstå varför! Här hittar du motiv från New Yorks kändaste destinationer. Välj bland bilder från prestigefulla Brooklyn Bridge till ikoniska Frihetsgudinnan. Här finns det något för alla New York-fantaster.Staden som aldrig sover, The Big Apple, New York. Detta är en av våra populäraste kategorier på fototapet och det är inte svårt att förstå varför! Här hittar du motiv från New Yorks kändaste destinationer. Välj bland bilder från prestigefulla Brooklyn Bridge till ikoniska Frihetsgudinnan. Här finns det något för alla New York-fantaster.

 

Här är kategorigruppen fototapet New York. Under fototapet New York har vi ett stort tillval av väl valda bilder. För att finna en bildvägg med New York som passar just dig kan du antingen fortsätta att scrolla igenom alla motiv eller välja fler en underkategori.

När du sedan har valt ett kort från fondvägg New York kan du enkelt beskära bilden och flytta beskärningsrutan så att motivet blir exakt som du vill ha det.

När du är färdig med beställningen transporteras din bildtapet New York direkt nära dig. Vid köp av skräddarsydda fototapeter från kollektionen bildvägg New York och från våra andra artikelgrupper finns alltid möjligheten till fri transport. Vi erbjuder även snabbleverans.

Alla våra skräddarsydda bildväggar printas med laserstryck på non-woven-kvalité. Detta ger en prisvärd fotovägg New York som samtidigt håller hög kvalité. Dessutom är motiven i vårt urval högupplösta och anpassade till att visas i stort format på väggen.

Vi på Familjetapeter erbjuder billiga tapeter som samtidigt håller hög kvalitét. Under kategorigruppen fototapet New York kan du välja bland ett stort sortiment av bilder. Skapa dina egna bildväggar med ett kort som passar just dig. Våra fototapeter är enkla att montera och skapar en möjlighet att själv göra din plats mer personlig.

 

 

 

Här kan du köpa din drömtapet i kategorigruppen fondtapet New York eller i många andra motiv. Du kan även få din EGEN bild tryckt på vår kvalitétstapet. Varför inte ett ögonblick från senaste semestern eller naturbild från sommarstället? Scrolla upp från kategorigruppen fondtapet New York och tryck bara på fliken ”egen bild” högst upp till höger.

Familjetapeter har en av marknadens största urval av motiv till fototapeter. Hela sortimentet består av mer än 21 miljoner unika kort i hög kvalitét – tagna av proffsfotografer. Bilderna finns inte bara under bildtapet New York utan sorteras in i ett flertal specifikt anpassade artikelgrupper så att du enkelt kan hitta de kort du letar efter.  

Våra fototapeter är speciellt anpassade så att du enkelt kan montera dem på väggen. Börja med att undersöka om väggen är slät och har en neutral färg. Kontrollera sedan om din fondvägg från kollektionen bildtapet New York stämmer med det motiv du beställde. Lägg sedan ut våderna av din bildvägg New York så att hela bilden framgår. Applicera sedan non-wovenlimmet direkt på väggen. Limma för två våder i taget. Montera alltså två våder i taget från tapeten från bildtapet New York. Pressa ut alla luftbubblor och låt torka i ett dygn. En fullständig monteringsanvisning följer med när du beställer av kategorin fondtapet New York eller från våra andra kategorigrupper. Monteringsanvisningen finns även på hemsidan.

 

Om du har några frågor angående kategorigruppen fondtapet New York eller annat vänligen kontakta kundservice. Vår personal har en stor kunskap om kategorin tapet New York och alla våra andra fototapeter. Vi i kan garantera att du alltid blir bemött på ett konstruktivt och trevligt sätt.

Här på Familjetapeter får du möjlighet att välja en bild från tapet New York eller från våra andra 21 miljoner kort. Alla motiv är tagna av proffsfotografer och är anpassade för att visas på vägg. Utöver detta får du ditt valda motiv tryckt på en högkvalitativ tapet till ett bra pris.

En bildtapet som en fondvägg utvecberedd inte bara din interiör utan skapar en miljö där kortet och rummet samverkar till en helhetsupplevelse. Att använda sig av bild från kategorigruppen fotovägg New York är perfekt för det ändamålet och ger den efterlängtade wow-känslan. Fototapet New York innehåller även kort som matchar varandra så att flera väggar kan tapetseras i samma tema. På det sättet tar du bildens omgivning direkt in till ditt vardagsrum. Motiv kan även kombineras från fotovägg New York och andra kollektioner.

Ett fantastiskt kort - i knivskarp upplösning - tryckt på en kvalitétstapet. En bildvägg från Familjetapeter höjer din inredning till en helt annan nivå. Beställ redan idag!

 

 
Bild på Oblivious Bild på Oblivious
Oblivious
Scandiwall

290 kr /m²

Bild på Brooklyn Bridge Bild på Brooklyn Bridge

290 kr /m²

Bild på Manhattan Bridge - Brooklyn New York Bild på Manhattan Bridge - Brooklyn New York
Manhattan Bridge
Scandiwall
Brooklyn New York

290 kr /m²

Bild på Manhattan Walkway Bild på Manhattan Walkway

290 kr /m²

Bild på Manhattan Traffic Bild på Manhattan Traffic

290 kr /m²

Bild på Manhattan Downtown Bild på Manhattan Downtown

290 kr /m²

Bild på 9/11 Tribute in Lights Bild på 9/11 Tribute in Lights

290 kr /m²

Bild på Manhattan Bild på Manhattan
Manhattan
Scandiwall

290 kr /m²

Bild på A Walk in New York Bild på A Walk in New York

290 kr /m²

Bild på The Manhattan Bridge, New York City Bild på The Manhattan Bridge, New York City
Bild på Fifth Avenue Bild på Fifth Avenue
Fifth Avenue
Scandiwall

290 kr /m²

Bild på Yellow Flow Bild på Yellow Flow
Yellow Flow
Scandiwall

290 kr /m²

Bild på Brooklyn Bridge Sunset Bild på Brooklyn Bridge Sunset

290 kr /m²

Bild på Yellow Taxis in New York City Bild på Yellow Taxis in New York City

290 kr /m²

Bild på Manhattan Downtown Bridge Bild på Manhattan Downtown Bridge

290 kr /m²

Bild på Manhattan Sunset Bild på Manhattan Sunset

290 kr /m²

Bild på New York Bild på New York
New York
Scandiwall

290 kr /m²

Bild på New York City Night Panorama Bild på New York City Night Panorama

290 kr /m²

Bild på New York City Cityscape Bild på New York City Cityscape

290 kr /m²

Bild på New York City skyscrapers Bild på New York City skyscrapers

290 kr /m²

Bild på Busy Airport Terminal Bild på Busy Airport Terminal

290 kr /m²

Bild på New York City Skyline Bild på New York City Skyline

290 kr /m²

Bild på New York Taxi Bild på New York Taxi
New York Taxi
Scandiwall

290 kr /m²

Bild på New York Buildings Bild på New York Buildings

290 kr /m²

Bild på City in the Mist Bild på City in the Mist

290 kr /m²

Bild på New York Skyline at Sunset Bild på New York Skyline at Sunset

290 kr /m²

Bild på New York Map Bild på New York Map
New York Map
Scandiwall

290 kr /m²

Bild på Gotham - Breaking Dawn Bild på Gotham - Breaking Dawn
Gotham
Scandiwall
Breaking Dawn

290 kr /m²

Bild på New York Skyline Bild på New York Skyline

290 kr /m²

Bild på New York Skyline at Night with Fireworks Bild på New York Skyline at Night with Fireworks
Bild på New York City Brooklyn Bridge in Dumbo Bild på New York City Brooklyn Bridge in Dumbo
Bild på Aerial Panorama of New York City Bild på Aerial Panorama of New York City

290 kr /m²

Bild på Manhattan Black & White Bild på Manhattan Black & White

290 kr /m²

Bild på Twice a Year Bild på Twice a Year
Twice a Year
Scandiwall

290 kr /m²

Bild på Brooklyn Bridge Bild på Brooklyn Bridge

290 kr /m²