Inspirerande enkelt i varje steg

Enkelt att hitta det du söker

Vi anpassar lim & antal rullar

DIY verktygskit uppsättingsguide

Till alla i familjen
Prisgaranti
Fraktfritt
Hemleverans
Kundtjänst
0
Din varukorg är tom.

Fototapet snö

Beställ dina favorit fototapeter från kategori - Fototapet Snö!

Här är kollektionen fondtapet Snö. Under fototapet Snö har vi ett stort urval av väl utvalda motiv. För att finna en fototapet Snö som passar just dig kan du antingen fortsätta att scrolla igenom alla foton eller välja en till underartikelgrupp.

När du sedan har valt ett foto från tapet Snö kan du enkelt beskära bilden och flytta beskärningsrutan så att motivet blir exakt som du vill ha det.

När du är nöjd med beställningen transporteras din tapet Snö direkt nära dig. Vid köp av skräddarsydda bildtapeter från artikelgruppen tapet Snö och från våra andra kategorigrupper finns alltid möjligheten till fri transport. Vi erbjuder även snabbleverans.

Alla våra skräddarsydda fondtapeter printas med laserstryck på non-woven-papper. Detta ger en prisvärd fototapet Snö som samtidigt håller hög kvalité. Dessutom är motiven i vårt tillval högupplösta och anpassade till att visas i stort format på väggen.

Vi på Familjetapeter erbjuder prisvärdiga tapeter som samtidigt håller hög kvalitét. Under kollektionen fototapet Snö kan du välja bland ett stort tillval av kort. Skapa dina egna fondväggar med ett motiv som passar just dig. Våra tapeter är enkla att montera och skapar en möjlighet att själv göra din plats mer personlig.

 

Här kan du köpa din drömtapet i artikelgruppen fondvägg Snö eller i många andra motiv. Du kan även få din EGEN bild tryckt på vår kvalitétstapet. Varför inte ett ögonblick från senaste semestern eller naturbild från sommarstället? Scrolla upp från artikelgruppen fototapet Snö och tryck bara på fliken ”egen bild” högst upp till höger.

Familjetapeter har en av marknadens största tillval av kort till fototapeter. Hela urvalet består av mer än 21 miljoner unika kort i hög kvalitét – tagna av proffsfotografer. Bilderna finns inte bara under fondtapet Snö utan sorteras in i ett flertal specifikt anpassade kategorier så att du enkelt kan finna de motiv du letar efter.  

Våra tapeter är speciellt anpassade så att du enkelt kan montera dem på väggen. Börja med att undersöka om väggen är slät och har en neutral färg. Kontrollera sedan om din bildvägg från kategorin fondtapet Snö stämmer med det motiv du beställde. Lägg sedan ut våderna av din fondvägg Snö så att hela bilden framgår. Applicera sedan non-wovenlimmet direkt på väggen. Limma för två våder i taget. Montera alltså två våder i taget från tapeten från fototapet Snö. Pressa ut alla luftbubblor och låt torka i ett dygn. En fullständig monteringsanvisning följer med när du beställer av kategorigruppen bildvägg Snö eller från våra andra kategorier. Monteringsanvisningen finns även på hemsidan.

Om du har några frågor angående kategorigruppen fondtapet Snö eller annat vänligen kontakta kundservice. Vår personal har en stor kunskap om artikelgruppen fotovägg Snö och alla våra andra fondväggar. Vi i kan garantera att du alltid blir bemött på ett konstruktivt och trevligt sätt.

Här på Familjetapeter får du möjlighet att välja en bild från fondtapet Snö eller från våra andra 21 miljoner motiv. Alla bilder är tagna av proffsfotografer och är anpassade för att visas på vägg. Utöver detta får du ditt valda kort tryckt på en högkvalitativ tapet till ett bra pris.

En tapet som en fondvägg utvecredo inte bara din interiör utan skapar en miljö där kortet och rummet samverkar till en helhetsupplevelse. Att använda sig av bild från kategorigruppen tapet Snö är perfekt för det ändamålet och ger den efterlängtade wow-känslan. Fototapet Snö innehåller även kort som matchar varandra så att flera väggar kan tapetseras i samma tema. På det sättet tar du bildens plats direkt in till ditt kontorsrum. Motiv kan även kombineras från fondtapet Snö och andra kollektioner.

Ett fantastiskt motiv - i knivskarp upplösning - tryckt på en kvalitétstapet. En bildvägg från Familjetapeter höjer din inredning till en helt annan nivå. Beställ redan idag!