Till alla i familjen
Prisgaranti
Fraktfritt
Hemleverans

Fototapeter - Sovrumstapeter

Nätt interior-design med häftig fototapet

Här har vi ett snyggt sovrum med en klassisk fototapet av Tokyo. Med en fototapep blir sovrummet mycket häftigare och intressantare än om man bara skulle använda sig av en enfärgad vägg.Med det här rummet visar inredaren att man inte behöver en perfekt färgmatchning mellan fototapeten och resten av inredningen för att det skal se snyggt. Det är nästan tvärtom - med en unik färg som står ut på fototapeten så beklär den inte bara väggen utan upplivar hela rummets inredning. En häftig fototapet kan verkligen göra mirakel!

Fototapet som sovrumstapet

Speciell sovrumstapet med motivet av en blomma

Nordisk inredning med speciell fototapet


Även här använder inredaren en fototapet som har ett motiv som verkligen står ut. Det är just vad en fondvägg ska göra - den ska stå ut. Utöver detta har inredaren även använd en bild med en svart bakgrund, vilket drar fokus till själva motivet och dess detaljer. Här krävs det att man använder ett högupplöst foto.

Alla motiv som vi säljer är högupplösta och trycks med nyanserad färgåtergivning på non-wovenpapper. Detta gör att detaljer som regndropparna i den här bilden, förstärker helhetsupplevelsen av fototapeten.