Inspirerande enkelt i varje steg

Enkelt att hitta det du söker

Vi anpassar lim & antal rullar

DIY verktygskit uppsättingsguide

Till alla i familjen
Prisgaranti
Fraktfritt
Hemleverans
Kundtjänst
0
Din varukorg är tom.

Inred med grön tapet och skapa ett harmoniskt hem

Att inreda med grönt börjar blir allt mer trendigt. Att ta in naturen i hemmet och lugnas utav dess färger, energi och material är något som verkligen syns mer och mer i folks hem.

Är du sugen på att tapetsera med en grön tapet så har vi massvis av gröna tapeter i härliga nyanser av grönt, både mönstrade och enfärgade som passar hemmets alla rum och utrymmen samt bidrar till en skön, harmonisk och naturnära känsla inomhus.

Grön nyans passar till alla hemmets rum

Oavsett om det är ett sovrum, vardagsrum, kök, barnrum, hall eller kontor som ska tapetseras så är den gröna nyansen på tapet ett perfekt alternativ för att hålla det fräscht, ombonat och modernt. Den jordnära, avslappnade och lugna känslan som den gröna färgen förmedlar gör sig bra i vilket rum som helst där man vill åstadkomma dessa känslor.

Gröna tapeter är även lätta att kombinera med andra färger, möbler och detaljer i ett hem och kan både kombineras men även höja andra föremål eller nyanser.

Grön blommig tapet gör vilket sovrum som helst romantiskt

I sovrummet passar det fint att utöver de enfärgade gröna tapeterna även att ta ut svängarna med ett härligt och rofyllt mönster. Kanske en grön tapet med blommigt mönster för att skapa en romantisk och grönskande känsla i rummet eller en mörkgrön tapet som verkligen höjer mysfaktorn, det är du själv som sätter gränserna. En sak som är säkert är iallafall att den gröna nyansen gör sig bra i alla olika miljöer och bringar lugn, harmoni och en härlig känsla.

Här kan du se alla våra gröna tapeter i olika nyanser, mönster och stilar.