Till alla i familjen
Prisgaranti
Fraktfritt
Hemleverans

Borosan 17

Att alla ska ha råd med fina tapeter är en självklarhet för oss. Det är även en vision som Borosan delar. De har funnits sedan 1956, och nya, uppdaterade Borosan-kollektioner kommer med jämna mellanrum.

Tapeter Borosan

Tapeter - Borosan föddes samtidigt som ’folkhemmet’ och tillgänglig svensk design, och har fortsatt uppdateras i samma anda. Tapeter från Borosan symboliserar tillgängligt kulturarv med mönster för alla väggar. Kanske din mormor hade en Borosan-tapet hemma? Om mönstret har fortsatt vara populärt, så finns det kvar även nu.

Välj din Borosan tapet

Om du väljer en papperstapet eller en non-woventapet för din Borosan har mer med väggarna du ska tapetsera än med tapeten. Prisskillnaden finns där, men den är inte särskilt stor – ungefär 100 kronor per Borosan rulle. Papperstapeter är lite svårare att sätta upp om du gör det själv, men kommer å andra sidan ofta bättre överens med väggar i äldre hus som behöver andas mer. Fördelen med en Borosan-tapet är att de finns både som papper och non-woven – vilket som fungerar bäst för dig, och ändå för alla plånböcker.

Köp tapeter Borosan till bästa pris online

Vi trycker att alla ska ha råd att tapetsera fint hemma, så självklart älskar vi Borosan. Det är lättarbetade tapeter till lågt pris som ändå har bra design och hållbar produktion. Mer prisvärt än Borosan blir det ärligt talat inte – vi rekommenderar Borosan 2020 å det varmaste. Både för din plånbok, ditt hem, och miljön.