Till alla i familjen
Prisgaranti
Fraktfritt
Hemleverans

Målarfärg

Färger kan förändra känslan av vilket rum som helst! Med vår väggfärg i hög kvalitet kan du välja mellan många olika kulörer för att skapa det perfekta rummet för dig. Hos oss hittar du ett stort utbud av väl utvalda trendiga väggfärger till ett bra pris. Något som passar för alla!

Väggfärg - Väggfärg inomhus inspiration

Att måla om ett rum är ett enkelt sätt att skapa en personlig och hemtrevlig stämning i hemmet. Våra trendiga färger är noga utvalda av färgsättare och passar bra ihop med modern inredning. Vi tycker att det är viktigt att hålla förpackning och färg miljövänlig utan att gå miste om hög kvalitet.

Vår egna väggfärg är:

  • Svanenmärkt

  • Miljövänlig

  • Lätt att måla med

  • Vattenbaserad

Vilken känsla vill du förmedla med dina färger?

Vill du ha ett färgstarkt, kreativt intryck i ditt rum eller kanske ett ljust och luftigt? Välj bland våra olika målarfärger för att hitta det som passar dig. Vill du testa olika nyanser kan vi erbjuda våra handmålade färgprover som du enkelt kan sätta upp som ett klistermärke på väggen. Då kan du få en känsla av hur nyansen och ytan upplevs i valfri miljö innan du börjar måla om hemma.

Köp färg online

Vi vill att alla ska kunna skapa rum att trivas i med hjälp av våra stilsäkra färger på väggarna. Välj den typ som passar just ditt användningsområde. Är du osäker på ditt val av nyans eller typ av färg är du varmt välkommen att kontakta vår kundservice så hjälper vi dig. Behöver du tips och råd i ditt val av färg kan du alltid hitta det allra senaste på vår blogg.